Hur kan jag hjälpa dig att LADDA OM?

Min stora passion och vision är att hjälpa andra att må bra, och det är anledningen till att jag driver LADDA OM. Jag älskar att inspirera, lyfta och utveckla. Människor och företag. Man klarar  mycket mer än man tror och ALLT är möjligt. Det är min fulla övertygelse så… Hur kan jag hjälpa dig/er att LADDA OM?

Det är enkelt att välja

den enkla vägen…

Så många gånger hade jag kunnat välja ”mer säkert”, tryggt liv och följa vägen som är mer vanlig att gå men i mitt liv låter jag mina drömmar och mål styra, sedan gör jag aktiva val för att komma dit. Jag älskar att vara livsstilsföretagare!

LADDA OM startade efter den personliga resa jag gjorde 2009 och förändrade ALLT. Du läser mer den i fliken ”Välkommen”

2022 tänkte jag bli Digital Nomad på heltid genom att leva Vanlife. Men utmaningar kom, i hela 7 månader… men sen var allt klart och den känslan – WOW!

Som sagt, jag lever som jag lär. Jag tar aldrig den enkla vägen utan den som känns mest rätt och löser saker längs vägen.

Livet är alla dagar och jag vill leva dem alla.

Det är min fulla övertygelse att vi kan lära oss något från alla situationer, kanske främst från de jobbiga… Samt att alltid vara självsnäll och ge oss det vi behöver för att må bra, inte bara tänka på det.

Malin Gustafsson

Följ mig gärna på Instagram:

laddaom_malin

laddaom.nu

AKTUELLT JUST NU: Klicka in – HÄR

Förhandsbeställ min bok

om att LADDA OM

I 30 år bar jag ensam på ett tungt bagage men en dag kom det upp till ytan, brotten jag var med om i min ungdom. Inom en vecka hade jag fått diagnosen PTSD samt insikten att det här skulle jag få ta hand om själv. 3 månader senare såg jag en möjlighet att ta tag i större beslut men snubblande på mållinjen och kroppen la fysiskt av. Du beställer den HÄR

50 frågor som tar dig framåt

Hjälpte mig när jag gått vilse i livet. Jag tog frågor från tidigare föreläsningar och kurser jag haft, svarade på dem för att sedan när fråga 50 kom, veta EXAKT vad jag skulle göra framåt.

Du laddar ner e-boken gratis HÄR

PÅ RADIO, I TIDNINGEN & PODD

Föreläsningar – Vad behöver ni för att LADDA OM?

Vanlife – Oktober 2023

Vanlife – Oktober 2023

Oktober, du blev verkligen inte alls som tänkt... Det är så svårt att förklara men det händer mycket att leva såhär vilket tar både tid och energi, helt nya saker ska lösas, jag måste lära mig, läsa på, fixa måste jag också göra för ingen annan göra det. Och oktober...

Vanlife – September 2023

Vanlife – September 2023

September, du blev inte alls som tänkt... Ibland känns 1 vecka Vanlife som ett kvartal. Det är svårt att förklara men alla små saker som ska fixas på nya platser, träffa nya människor, något händer, jag är ensam att lösa allt och på det som händer då alltid något helt...

300 dagar som Digital Nomad

300 dagar som Digital Nomad

Idag firar jag 300 dagar som Digital Nomad! Heltid Vanlife! Helt själv dessutom! Jag började dagen med att testa att springa igen, det gick! Efter lite skriva bok, sola, äta så packade jag ihop och drog iväg Ut på E20. Såg ett hus brinna, larmade 112. En geting kröp...