Livet är NU

Hela 17 år befann jag mig i ekorrhjulet, allt rullade på och var helt okej men när jag gjorde en personlig resa 2009 som förändrade allt, så förstod jag vad jag missat – möjligheten att själv styra mitt liv.

Du kan läsa om den resan, och starten med mitt företag LADDA OM – HÄR.

 

Jag är Mental tränare som brinner för att få andra att må, och nå sitt bästa jag. Jag VET att vi kan mer än vad vi tror och jag vill genom min resa, använda den till att berätta och inspirera andra genom att vända det till sig. Vad vill jag, på riktigt? Vad är möjligt och vad behöver jag för att ta mig framåt?

Åh vad kul det är att bygga varumärke tänkte jag efter några år som entreprenör och gick flera utbildningar inom marknadsföring och utbildade mig även till Social Media Manager. 2022 öppnade jag upp och hjälper idag företag med marknadsföring, administration och skriva texter med budskap och känsla, lyfta en story.

 

Varför bara göra en kul sak när man kan göra flera?

 

Varför inte leva livet istället för att överleva, skjuta upp drömmar till sen?

Nej, varför ska man göra det…

…tänkte jag efter min personliga resa och fortsatte säga ja till saker för att sedan lära mig hur.

  • Det blev att cykla 127 mil till att Paris på 1 vecka, den resan läser du om HÄR.
  • Jag flyttade till Stockholm
  • Hamnade framför högsta punkten på Tatrabergen när jag var på vandringsresa så det var bara att lära sig klättra
  • Jag blev sjuk och gick vilse i livet, hittade både jobb och boende i Stockholm på 4 dagar.
  • Gav mig 1 år att landa efter allt jobbigt

 

När jag landat lite efter att ha svarat på 50 frågor (den boken kan du ladda ner gratis HÄR) så visste jag säkert vad jag skulle göra. Jag köpte Henning bilen som är en Fiat Ducato och byggde om den till mitt hem. Utan kunskaper eller fast boende och massa utmaningar på det i 7 månader, så kunde jag i slutet av november äntligen känna att jag var klar och lever nu heltid Vanlife, äntligen är jag Digital Nomad som jag drömde om redan 2014. Vilken lycka, även om att börja leva Vanlife i -13 grader var lite annorlunda än den bild man har av Vanlife. 

Det här säger lite om vem jag är men också om min inställning till livet. Livet är nu. Det är för kort och skört för att skjuta upp drömmar, inte våga saker man vill och behöver. Jag har lärt mig att lyssna inåt men främst ge mig det jag behöver för att må bra, grunden till allt för att sen kunna lyfta och leva sitt liv fullt ut som man vill och faktiskt också är värd.

Nu ser jag nu fram emot att gå in i 2023 med öppet sinne, se vad jag kommer att både lära mig om mig själv, livet och världen. Livet är spännande och jag kommer att fortsätta följa pirr, det som känns kul och rätt för mig. 

 Jag avslutar som jag började – livet är NU

Och det går alltid att LADDA OM

Vad behöver ert företag för att komma framåt?

Vad behöver du göra för att må bra, så att du kan ta ditt nästa steg framåt?

Vad är din dröm? Och hur länge har du skjutit upp den?

Hur kan ert företag ta hand om era medarbetare så att de både mår bra samt stannar kvar?

Vad behöver du – LANDA, LEVA eller ett LYFT?

 

Jag finns här! Bara ett mail bort – malin@laddaom.nu

Malin Gustafsson