Livet är NU

Hela 17 år befann jag mig i ekorrhjulet, allt rullade på och var helt okej men när jag gjorde en personlig resa 2009 som förändrade allt, så förstod jag vad jag missat – möjligheten att själv styra mitt liv.

Du kan läsa om den resan, och starten med mitt företag LADDA OM – HÄR.

———

Jag är Licenserad Mental tränare och Målbildstränare, snart även författare. Social Media Manager och frilanskonsult som tar tillfälliga uppdrag och jobb. 

———

Jag har bred kunskap inom flera område men jag har också erfarenhet. Sedan 2009 har jag utmanat mig många gånger genom att säga ja till drömmar och nya saker för att sen lära mig hur. Genom fysiska äventyr men också i livet och jag har slängt mig ut, haft jobbiga perioder med bland annat trauma och PTSD för att sedan lära mig hur längs vägen, lösa utmaningarna som kommer.

Jag vet att förändring kan vara riktigt jobbigt. Hur det känns att möta utmaningar, ha det tufft, vara ensam i en process där ingen verkar förstå, men jag vet också hur det är att ändå fortsätta för att sedan lyckas! Och DEN känslan, är MAGISK! Att leva sitt liv som man själv vill, att styra själv.

Det är aldrig för sent och det går alltid att LADDA OM, utvecklas, följa drömmar, göra den förändring man vill ha och faktiskt är värd.

Jag började när jag var 33 år, idag är jag 47 år och lever heltid Vanlife för ”att jag vill”. 

 Jag avslutar som jag började – livet är NU

Och det går alltid att LADDA OM

 

Vad behöver du för att må bra?

Vad behöver ert företag för att få medarbetare som mår bra och stannar kvar?

 

Vad behöver du göra för att må bra, så att du kan ta ditt nästa steg framåt?

Vad är din dröm? Och hur länge har du skjutit upp den?

 

Jag finns här! Ett mejl bort – malin@laddaom.nu

Malin Gustafsson

Följ mig på Instagram – @laddaom_malin