Idag firar jag 300 dagar som Digital Nomad! Heltid Vanlife! Helt själv dessutom!
🏃🏼‍♀️Jag började dagen med att testa att springa igen, det gick!
✍🏼Efter lite skriva bok, sola, äta så packade jag ihop och drog iväg
🚙Ut på E20.
🔥Såg ett hus brinna, larmade 112.
🐝En geting kröp på hyllan framöver mig vid fönstret… Så stannade vid en mack för att få ut den
🍦Passade på att tanka och köpa en glass
🇳🇱Träffade Theo och Addy från Holland som var på motorcykelsemester. Nu vet jag deras story och ja, fint samtal!
🗞️Fick SMS från en tidning
💚Magiskt vackert och på alla småvägar, småbyar!
✋🏼Kom fram men nä… här vill jag inte stå över natten
🐟Hittade ny plats men tyvärr upptagen så körde vidare, hittade en badplats och där stannade jag
📒Badade fötterna…. Läste och sen jobbade lite
❤️FaceTime med mamma och Hanna för att fira mina 300 dagar
😴Och snart sova
Men hörru, 300 dagar, galet!
Och jag erkänner, det hade vid flertalet utmaningar varit så in i Norden skönt att vara två, att någon annan fixade det, styrde upp, förstod eller bara att vara två när det varit jobbigt (alltså vintern, hur ens orkade jag…) MEN… efter varje utmaning jag klarat själv, så har jag växt. Kanske inte på längden men… man växer. När man vågar saker, fast man inte vet, sen klarar man saker, får styra upp själv, man växer som människa så ja, det känns fint, bra.

Våga drömma men våga också följa drömmarna ❤️