2020 var ett privat jobbigt och rörigt år för mig så när jag landade i vackra Gudö, söder om Stockholm, tog jag fram allt mitt material från mina utbildningar, kurser, föreläsningar och coachingar. Gick igenom allt material och det som fastande lite extra var – frågorna.

Det var många frågor, lätta men också kluriga. Svåra och lite jobbiga. Sakta fylldes blocket på och när jag hade 49 frågor klara, med även mina svar, så kom fråga 50 och BANG – då visste jag vad jag ville framåt! Absolut en stor fråga men, hade jag inte gjort de andra 49, öppnat upp, varit så öppen för vem jag är, vad jag vill, vågat lyssna inåt, så hade inte fråga 50 blivit så stor.

När jag berättade detta för en vän så bad hon om frågorna. Hon hade själv haft det lite jobbigt, hon hade också en vän som hon kände ”var lite fast i livet”, de båda ville ha lite hjälp men mest inspiration att komma framåt. Så jag skrev ner frågorna, la till lite extra tankar från hur jag tänkte och så plötsligt var det en bok.

Den boken har nu fått ett namn – ”50 frågor för att komma framåt” och jag vill gärna dela med mig av den till alla ni som känner just detta:

  • känner er lite fast
  • oinspirerade
  • vet inte vad man vill
  • men man vill mer

Jag hoppas att frågorna landar lika bra hos dig som de gjorde för mig, och min vän. Att hjälpa andra att må bra och komma framåt är det som driver mig att fortsätta mitt företag så det känns härligt att kunna ge denna bok till dem som behöver. Hör gärna av dig om du har några funderingar och speciellt om det var någon fråga som verkligen landade fint hos dig.

Du laddar ner boken

HÄR