September, du blev inte alls som tänkt…

Ibland känns 1 vecka Vanlife som ett kvartal. Det är svårt att förklara men alla små saker som ska fixas på nya platser, träffa nya människor, något händer, jag är ensam att lösa allt och på det som händer då alltid något helt nytt som jag aldrig varit med om. Men låt se, hur såg september ut?

Vill du läsa om tidigare månader, gör du det HÄR

 

 

UTMANINGAR / FUNDERINGAR

  • Fuktigt. Det är ibland min känsla när det kommer till allt som är textiler när det är lite kyligare ute och ja, jag måste kika på ventilationen så att det inte blir mer eller värre.
  • ”Farfar har ramlat och fått en spricka”Jag fick samtal från pappa, först ett, sen ett till och själv så vandrade jag uppför ett berg så när jag kom ner igen så ringde jag honom. 2 timmar senare påbörjade jag min resa på 110 mil. 
  • Snabb lösning. Det blev en snabb lösning då planen var en annan. Det var mycket i september som inte blev som tänkt och ja, besviken har jag absolut varit men mest ledsen över farfar. Jag har bloggat om det, du kan läsa det här: ”Åh nej, det blev inte alls som jag tänkt

MÅL / DELMÅL 

Skrev såhär om SEPTEMBER: Företaget – 4 månaders plan med tydliga mål påbörjades. månader? Kommer att bli riktigt kul! Träning – Fortsätta springa 2-3 gånger i veckan. Njuta – Njuta av massor av saker!

Det gick bra med företag och träning men det där med allt jag skulle njuta av, nope. Jag såg så mycket fram emot allt det där men ja, livet händer och man/jag får anpassa mig. Jag har dock anpassat mig bra och hittat andra stunder jag njutit av.

MÅL OKTOBER

Såhär tänker jag om oktober: Mitt företag är redo för en makeover. Jag känner ett litet nervöst pirr inför det, jag vet att alla kommer inte att gilla det och det kan komma påverka flera saker – till en början och det är okej. För jag ser att detta behövs göras för att nå mina stora mål längre fram så ja… i oktober är det jag som kliver fram, upp och tar min plats.

Antalet ”sovplatser”

Det blev 8 olika sovplatser/hem i september. Allt från hos min dotter, på hotell och till fjället och bredvid berget och utanför några vänner, förälrarna.

Dagar jag minns lite extra 

Septemberdagar jag minns lite extra:

7:e september

Dagen då jag förbättrade min löparrunda i Jämtland med 9 (!!!) min (första gången jag sprang mer platt), sedan vandrade uppför ett berg i Norge för att på kvällen påbörja min resa på 110 mil till Skåne.

8:e september – Jag fick pussa på min fina, fina farfar efter 4 månader

16:e septeber – Farfar fyllde 100 år!

18:e september – Dags för min personliga konferens! Det gillar jag och även denna gång checkade jag in på Grand hotell i Kristianstad för 2 nätter.

20:e september – Och denna dag fick jag mitt TREDJE uppdrag/jobb på 1 vecka. Det var en härlig och kul känsla, både att alla är kul jobb men, också det där med tillit att allt löser sig.

22:e september – Kompis drog med mig på hennes träff med gamla arbetskollegor (allt lite roligt att ta med sig en annan vän till sådan träff, eller att jag faktiskt sa ja och hängde med… ) MEN, detta var den bästa och godaste små-plock-tapas-godsaker-middag jag någonsin skådat och ätit! Älskar smårätt och lite blandat och denna var magisk!

23:e september – Annat magiskt gott är Åhusglass och jag hann! Sista helgen de hade öppet och jag hann köpa glass både lördagen och söndagen!

30:e september – Jag åkte till Malmö och min dotter Hanna för en kvalitetshelg!

Inte att glömma, men har också hunnit träffa flera fina vänner denna månad, föräldrarna och så sjukt mycket tid med farfar. Jag upplever också att det verkligen varit kvalitetstid, haft fina samtal och uppskattat allt med dessa möten. 

 

Fascinerades över, småtankar

  • Kläder. I 4 månader när jag varit iväg och kört överallt, har jag flertalet gånger tänkt att jag äger för mycket kläder, både rensat ut en gång men tänkt att jag måste rensa mer. Efter 1 vecka i Skåne och jag hann tänka 2 gånger att jag inte äger något. Ändå intressant.
  • Styra upp. När jag kom ner till Skåne så var det lite rörigt och jag… jag kavlade upp ärmarna och styrde upp, hjälpte till, styrde upp lite till och det utan att fråga eller göra det så försiktigt. Vi har flinat åt det en del men, jag har också känt att det är ju det här jag är bra på, styra upp och kul är det också.
  • Gamla roller. Sista åren har jag verkligen gjort en stor förändring – inombords, vilket inte andra ser. Jag tänker på mitt truma som kom upp och KBT, och det är intressant att jag känner mig som ”gamla Malin” men, ändå inte. Svårt att förklara men väldigt intressant.
  • LADDA OM programmet känns som det bästa jag någonsin gjort!!! Jag har satt ihop allt… och jag är så delaktig jag bara kan vara i andra människors resa, längtar till att vi kör igång 30:e oktober! Du hittar all information om programmet HÄR
  • ”Hemma är där jag är”. Det har jag känt sedan 2015 och ännu mer nu när jag har Henningbilen för varje kväll när jag stänger om mig så är jag ju hemma. Så för mig så blir det litet leende när någon säger ”välkommen hem” när jag sen kom till Skåne (vilket jag förstår på ett sätt) för jag ser det mer som att jag alltid är hemma. Samma med nästa fråga som kommer: ”Var går nästa äventyr?” och jag förstår att de tänker de nog tänker på de 4 månaderna jag varit mer norrut men själv tänker jag att jag har varit på äventyr i över 1 år. Jag vill inte vara dryg och påpekar inte det utan tycker mest att det är intressan,t över min syn på mitt liv är och att jag tycker att det är skönt med den känsla och inställning jag har med mitt liv, den känns rätt för mig. 
  • Omställningen från Jämtland till Skåne och mycket med farfar gjorde att september verkligen kändes som en månad där jag gav mig tid att landa lite. Skönt!

Framåt 

HEJ OKTOBER 

Jag börjar månaden med att fylla år, jag blir 47 och tydligen är det den olyckligaste åldern. Vilket bullshit! Tänk de som tror på allt de läser… Själv blir jag mer trotsig så jag ska defintivt se till att det blir ett hejdundradeväldigtbästfintår! 

Jag har också bestämt mig för nu när det inte blev som jag tänkt i september, att åka iväg några veckor till och DET känns både bra och rätt. Får se var jag hamnar. 

Och så har vi då min makeover med företaget och ja… DET känns lite läskigt en så kul och rätt, jag är redo!

Tack livet för allt du ger mig när jag vågar leva fullt ut!