Jag har under åren och tidigare äventyr, fått träna massor på just det här – att tänka om. Från början (vilket var i mitten av 2009) var det jobbigt, svårt och inte kul. Jag minns situationer där jag mer eller mindre stod rakt upp och ner, visste inte vad jag skulle börja med, jag hörde inte vad som sas till mig och kände mig ofta som ett fån, liten trög Malin som man fick säga samma sak flera gånger till för, det verkade inte riktigt komma fram. Men något hände. Det kom ett ögonblick där jag förstod något nytt, lärde mig, blev bättre och den stunden, den var/är MAGISK!

Under åren har jag fortsatt säga ja till nya saker, äventyr och gjort stora förändringar i livet, och vid samtliga har jag fått en massa utmaningar på köpet och fått träna massor på just utmaningar, situationer som uppstått. 

Som första reaktion, har jag reagerat på väldigt många olika sätt för att sedan tränat på att tänka om, vara spontan och jag har definitivt tränat på att ha tålamod och vara lugn när jag inte haft kontroll, när det känts rörigt, mycket och inte riktigt vet hur och när det ska bli lugnare.

Jag har tränat på allt detta men att leva solo Vanlife, det slår då verkligen ALLT!

Det känns som ett stort nationellt prov som test om jag klarat tidigare lektioner och prov

 

Redan 2009 när jag kände känslan magiskt när poletten föll ner, så började jag känna hur min inställning ändrades:

Från: ”Fan, hur ska jag göra nu då?” #panik

Till: ”Okej, hur ska jag göra NU då?” #spännande

 

Idag fredag fick jag veckans andra besked om Henningbilen och att jag helst varken ska köra bilen eller använda min dieselvärmare för att invänta nya besked på måndag/tisdag. Vilket är liiiiitet problem då jag 1) bor i bilen 2) det är kallt ute, jag behöver ha värme… Jag andades, pustade, tog djupa andetag och sen… ”Okej, hur ska jag göra nu då?”

Så hur blir man bättre på att klara stressiga situationer?

Hur skapar man sig ett mindset som är redo att möta utmaningar, motgångar, jobbigt och stressiga situationer?

DET delar jag med mig online den 6:e november:

————-

5 nycklar till starkt mindset

(och klara allt du vill på köpet)

 

Du anmäler dig till denna föreläsning  HÄR och den kommer att spelas in och skickas ut dagen efter, om du mot förmodan inte kan medverka online denna dag. KUL! Jag ser fram emot att dela hur jag gjort och gör för att känna mig lugnare inombords när jag ställs inför stressiga situationer.

————-

Hade först en plan för denna vecka, den fick ändras. Ändras igen och igen och faktiskt igen, nu trodde jag att jag skulle köra iväg idag men ja… nu ändras det igen. Så…. nu tänker jag om och ska minsann se till att det här blir bra och fina dagar till jag får positivt besked från verkstaden i början av nästa vecka!