Februari började med en fin dag med fin vän. En långpromenad vid havet, fika, fina samtal och jag ”kände mig hemma” i Henningbilen. Körde vidare inför natten, hann tänka att panelen för batteriet stod på lite innan den blev mindre och minde, för att sedan dö. Det var 1 grad ute, klockan var 20.30 och jag hade en tid morgonen efter 07.00. Pust. Men åter igen, jag löste det.

Vill du läsa mitt januari gör du det HÄR

Vill du läsa mitt december gör du det HÄR

Vill du läsa om mitt 2022 gör du det HÄR

 

UTMANINGAR / FUNDERINGAR

Jag skapar ett nytt slags liv här med flera bitar som ska ihop, passa när jag sedan åker iväg på äventyr. Hur ska jag arbeta, hur fördela mina olika delar, få in kollegor/den känslan, Henningbilen ska det också funka med och det tar både tid och energi (allt blir projekt, sova inför natten, saker att underhålla mm) och så måste jag få det att gå ihop ekonomiskt. Funderingar, lite oro och ändå spännande på ett sätt!

 

  • Vissa saker har inte funkat på ett tag och det har tagit mycket energi, i februari kom jag till ”enough is enough” och tog action. Jag vet att jag  vill lägga min tid och energi på ”rätt” saker och jag vet vad jag behöver för att kunna göra mitt bästa och, må bra
  • Att jag förra månaden kände mig rastlös och agerade direkt på det genom att ta vikarie jobb för att träffa folk, var väldigt smart. Februari har jag träffat många nya männskor, haft flera gapskratt och känt samhörighet. Mission compleated. Bonus, fyller på min buffert.
  • I februari landade jag också i 10 punkter som är viktiga för mig i ett drömuppdrag som konsult. Jag har haft detta nerskrivet lite men också gått ifrån det, mer varit glad att ”någon vill ha mig” och där jag skulle sagt nej. Med min 10 saker på drömuppdrag, slängde jag mig ut i februari för att hitta just detta.

Gillar att jag inte stoppar vid känslan att det inte funkar. Jag tar action, hittar lösningar och går mot något mer rätt och jag känner defintiivt mer energi nu när jag ”är igång”

 

MÅL / DELMÅL 

Mål 1 blir att hitta mitt drömuppdrag på 8 veckor! Kommer att gå på de 10 saker som är viktigt för mig och har en bra plan.

Mål 2 är att springa 3 gånger i veckan i 8 veckor. Olika pass, någon ökning varje vecka.

Mål 3, få klart boken och skicka in. Lång story om boken men kommer berätta om hela denna resa längre fram.

Jag går efter mitt LADDA OM programmet som är 2 månader. Man kan förändra mycket på 2 månader.

 

ANTALET ”SOV” PLATSER

9 platser i februari, varav 1 var i hus som jag passade i 10 nätter. Det var… intressant, jissus vad tråkigt det är att dammsuga! Men åh vad gott med bryggkaffe och duscha när man känner för det.

Men det handlar inte om att välja var man ska bo, för mig handlar det om att välja att följa sina drömmar och jag följer en av mina.

 

Dagar jag minns lite extra 

13:e februari – fick ett ja på en föreläsning! Ska bli så kul!

23:e februari – agerade på något jag funderat på i 7 månader.

22:e och 24:e februari, två bra möte om frilansuppdrag!

10 dagar med att passa hus, där fanns även hunden Dollar och åh, vad mysigt det är/var med hund. Och åh, en dag hoppas jag att jag har hund på något sätt.

Februaris sista dag var magisk vacker, se bilderna nedan: (och nej, jag mimar inte på mellersta bilden, jag borstar tänderna)

Fascinerades över 

  • ”Vad skönt att du fått sova i riktig säng” Konstiga kommentarer fortsätter, mest att många säger rakt ut vad de tänker. Och givetvis ger man sig den bästa sängen, oavsett om man bor i lägenhet, hus eller lever Vanlife
  • ”Hur vet man att man har för mycket tid?” Jo, man pratar så mycket med människor i mataffären att de sedan börjar följa en på sociala medier 🙂 Så fint ändå!
  • Lägger man inte sina saker på exakt rätt ställe direkt i Henningbilen, då försvinner de!
  • Varje em och kväll känns lite som ”fest” eller extra och oj vad lätt det då är att tänka ”vill ha något gott”. Denna (o)vana får jag se upp med.
  • Att jag känner mig hemma. Kasar ner från sängen, sätter på kaffe och gör mina morgonrutiner. Allt verkar falla på plats och det känns skönt!
  • Hur i hela friden kan jag 80 % varje kväll glömma att låsa dörren… måste få in det i en slags rutin.

Framåt 

JUST NU… (allt kan ändras) – Jag ser mig åka uppåt i sådär slutet av april. Kanske östkusen upp, hälsa på Tysken (en vän) och sedan stanna till lite i Stockholm där jag bodde innan jag flyttade ner, träffa fina människor jag lärde känna där och åter igen få ta min SUP bräda ut på Långsjön.

Sedan åker jag vidare, förbi platser med fina vänner jag hälsar på och så – fjällen. Uppleva mycket natur men även ha något slags litet jobb i sommar på plats för att träffa människor och känna samhörighet. Jobba tillsammans är en känsla jag saknade under 2022 som jag vill få in i 2023.

SÅ NU. Fortsätta jobba lite som vikarie så att jag får träffa lite folk samt öka mitt buffertkontot. Leta vidare efter drömuppdrag, något litet jobb i sommar. Hälsa på Hanna, hänga med föräldrar, farfar och vänner. Fortsätta löpningen och njuta av Skåneland och se hur våren kryper in. Med lite mer plan framåt samt att jag nu träffar lite mer människor, känner jag mig nu lugnare och inte så rastlös. Skönt!