– Ett program i självutveckling  –

Ett 8 veckors aktivt program där du går genom den förändring du står inför, med en Mental tränare vid sida och med ett lugn inom dig att det kommer gå bra. 

– När DU behöver det – 

Din Mentala tränare i fickan

Du känner och tänker:

 • Att livet rullar på och plötsligt är det redan höst och snart nytt år, var tar tiden vägen?
 • Det är svårt att säga nej… så du fortsätter säga ja till andra och så slutar det med att du inte har tid eller energi över för dig
 • Du känner att det skaver, du känner dig frustrerad och du känner att du sitter fast i livet, du vet inte var du ska börja…
 • Du vill något mer, har en dröm, längtan men du vågar inte riktigt… så du skjuter upp det – igen
 • Du försöker ibland ta action men du tappar fokus, om och om igen. Samtidigt som du har tankar som ”Vad ska alla andra tycka, tänk om jag inte klarar det, inte kan väl jag, jag är för gammal, jag har ändå det helt okej”
 • Men längtan om förändring fortsätter finnas där, du vill så gärna…

LADDA OM programmet:

 

 • För dig som är redo att göra en förändring i sitt liv. Skapa nya bättre vanor så att du mår bättre eller, göra en större förändring. 

 • Du vill stärka ditt självledarskap, ditt tankesätt, bygga tilliten och tron till dig själv, utan att göra avkall på att må bra

 • Vara en person som som vill och vågar utvecklas, förändra och förbättra saker runt dig 

 

 • Du är redo att ta action och ansvar för att skapa den förändring du vill ha!

 • I detta program kommer du gå från att känna frustration att du inte kommer vidare i livet till att känna att du är den person som ansvarar och styr ditt eget liv vilket kommer leda till att du får uppleva de drömmar du idag bara drömmer om!

 

Är du redo att LADDA OM?

 

”JA, jag är redo att LADDA OM” Anmäl dig HÄR

”Vid alla mina äventyr, fysiska eller stora förändringar i livet,

har jag varje gång gjort EXAKT samma sak och det vill jag nu lära dig”

– Malin Gustafsson  – 

Vill du läsa mer om mig gör du det HÄR

Nästa start 30:e oktober

Sista  anmälningsdagen: 29:e oktober

KURSPORTAL

Varje vecka släpps en ny modul. Det är föreläsning, övningar, dokument att ladda ner.

Du väljer vad du arbetar mot (nya vanor eller tydligt mål), gör din egna handlingsplan som delas med mig längs vägen. Allt är tydligt, lätt att följa så att du vet vad du ska göra för att ta ansvar och göra den förändring du bestämt dig för.

MENTAL TRÄNARE

Under programmet finns jag vid din sida. Jag följer dina steg varje vecka, finns ett meddelande bort, delar ut high-five och får dig att ta ansvar över det du säger att du ska göra. Jag bidrar med mina kunskaper och erfarenheter.

Varje fredag svarar jag på samlade frågor som kommit om veckans modul från samtliga deltagare.

Vi syns ONLINE. Alltid måndagar kl.19.00 (valfritt men rekommenderas)

30:e oktober, 20:e november, 4:e december, 18:e december.

Din investering:

8800 kr ink. moms

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag!

 

Efter LADDA OM programmet, kommer du:

Förstå hur, och att du själv KAN STYRA ditt liv i så mycket mer än du tror och i den riktning du vill, oavsett område i livet!

Ha kunskap och FÖRSTÅ dina tankar! Vilket i sin tur kommer leda till att att du framöver kommer klara utmaningar på ett betydligt lugnare och mer hälsosamt sätt!

Du vet vad du behöver för att du ska fortsätta hålla fokus, vara den person som styr sin tid och energi, ditt liv!

Du kommer också må bra då grunden i programmet är att ta hand om dig så nu tar du både hand om dig OCH, du har fått den förändring i livet du längtat efter!

Vara på en HELT annan plats än där du är idag! 

LADDA OM är programmet mot förändring – på riktigt! 

 

”För mig har det blivit en ögonöppnare. Jag har insett att jag har styrt dit livet tagit mig istället för att ta ansvar och styra livet dit jag vill. Sedan många år tillbaka har jag haft en önskan att starta en egen verksamhet men som så många andra har jag sprungit i ekorrhjulet och bara skjutit min vision på framtiden. Tankarna kring verksamheten har varit många och spretat åt olika håll, blandat med rädsla för att våga och inte riktigt tro på sin idé. Jag har kunnat samla tankar och idéer på pränt, fått fokus”

Tidigare deltagare 

 

”Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. Ställer frågor till dig som både är jobbiga och tankeväckande. Fokuserar på hur du ska nå dina mål, inte varför du misslyckades.  Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra”

Tidigare deltagare 

Hittills har kursen gett mig mycket, känns väldigt bra. Övningar kombinerat med föreläsningarna är bra upplägg! Det jag tycker är en aha med kursen det är hur mycket jag påverkar mig själv med tanken. Inställning till saker och ting och att man kan förändra! När man ser på det hela är allt så självklart men jag hade aldrig kunnat göra förändring själv. 

Tidigare deltagare

Jag har fått en bättre insikt om mig själv och framför allt en tro på att jag kommer att må bättre och bättre framöver och att jag också tror att jag kommer att kunna tackla dåliga och jobbiga situationer bättre. Jag ser ljuset därframme. Tack Malin!

Tidigare deltagare

”You’re the author of your own life story, so make it a good one”

MÅNDAG

Dagen då det släpps en ny modul. Föreläsning och veckans övning. Det är tydliga steg att följa och du börjar där du är och slutar där du själv sätter att du vill vara 8 veckor senare oavsett om det är att hålla i din nya vana eller, fokuserar mot ditt mål/förändring.

FREDAG

Uppföljning i form av ett mejl från mig med sammanfattning av de frågor eller funderingar som kommit in under veckan.

————–

EXTRA

 • Jag finns hela tiden ett meddelande bort. Under ALLA 8 veckorna!
 • Vid 4 tillfällen dyker jag upp på Zoom för de som vill ha lite extra. Det är valfritt men rekommenderas.

Kan man använda sitt friskvårdsbidrag?

Absolut! Mejla mig skickar jag ett kvitto malin@laddaom.nu

För vem är programmet, vilken ålder?

Programmet är för personer som fyllt 18 år och vill ha en förändring. Skapa ny vana eller nå ett specifikt mål, du vill och är redo att ta action för att få en förändring. Jag välkomnar en härlig blanding med människor men med en röd tråd -alla är redo att ta action! 

Hur länge har jag tillgång till materialet?

Du har tillgång till materialet 2024 ut, eventulla uppdateringar, kommer du också automatiskt att få tillgång till.

Jag har ett tydligt mål men det är långt fram, passar programmet för mig?

Absolut! Då siktar du mot målet därframme och så arbetar vi efter ”Vad behöver du göra nu för att komma till ditt mål därframme?”

Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag vet inte heller hur mycket jag kommer att orka, är rädd för att gå all-in och sedan inte orka hela vägen.  

Utifrån att du inte vet vad du vill, detta program passar dig. När det kommer till om du orkar, vill köra i din takt, så är det du själv som lägger din handlingplan. Är det så att du känner att du lägger den för högt, så rättar du till den igen så att den passar dig så att du mår bra. Samma är det på andra hållet, då justerar du och sätter ett nytt mål. 

Jag vill mer bryta en vana, har inget stort mål eller så. 

Funkar absolut för dig som vill skapa en ny vana! Det är ju erkligen att göra en förändring, du vill vara i en annan situation än där du är idag. Bryta en vana för att skapa en ny. 

Kan du garantera att jag klarar att göra en förändring? Eller hålla fokus hela vägen?

Nej. Ansvaret att använda verktygen och ta stegen framåt, ligger hos varje enskild person. 

Vad jag däremot KAN garantera är att jag kommer ge dig verktygen, hjälpa dig att skapa en handlingplan som passar dig. Jag kan också garantera att jag finns tillgänglig under hela programmet, som hjälp, inspiration och dessutom väldigt engagerad då jag verkligen vill att du ska få den föränding du vill (och är värd). 

Varför ska jag välja att gå LADDA OM programmet?

För att du är trött på att försöka på egen hand. Du vill ha förändring och är beredd att använda beprövade steg som garanterar att du både får insikter och går mot den förändring du vill ha – på riktigt. 

Hur anmäler jag mig till LADDA OM programmet?

Klicka på knappen nedan eller mejla mig på malin@laddaom.nu om du har några specifika frågor, funderingar. Dörren till programmet är öppen nu för anmälan. 

Anmälan till LADDA OM  programmet – HÄR

Hej, det är jag som går bredvid dig! 

Mitt namn är Malin och jag är Licenserad Mental tränare och Målbildstränare.

Jag har kunskapen att hålla fokus och nå mål men, vad jag också har är erfarenheten då jag lever 100 % som jag lär!

Jag har sedan 2009 utmanat mig många gånger genom att säga ja för att sen lära mig hur. Genom fysiska äventyr men också i livet och jag har slängt mig ut, haft jobbiga perioder för att sedan lära mig hur längs vägen, lösa utmaningarna som kommer.

Jag vet att förändring kan vara riktigt jobbig. Hur det känns att möta utmaningar, ha det tufft, vara ensam i en process där ingen verkar förstå, men jag vet också hur det är att ändå fortsätta för att sedan lyckas! Och DEN känslan, är MAGISK! Att leva sitt liv som man själv vill, att styra själv.

Det är aldrig för sent och det går alltid att LADDA OM, utvecklas, följa drömmar, göra den förändring man vill ha och faktiskt är värd.

Jag började min personliga resa när jag var 33, idag är jag 47 år och lever heltid Vanlife för ”att jag vill och se hur det livet är”. 

Malin Gustafsson, LADDA OM 

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them

– Walt Disney –