För dig som vill / behöver LADDA OM

LADDA OM programmet är ett 8 veckors aktivt program där du varje vecka tar ansvar och action, tar stegen du vill/behöver ta för att komma dit du vill. Growth mindset är röd tråd genom programet, liksom min personliga hjälp så…

Du kommer INTE att vara på samma plats som idag om 8 veckor!

 

SJÄLVUTVECKLING DELUXE! 

Det går alltid att LADDA OM och bli den du vill vara för att klara det du vill!

Du känner igen dig:

 

Du känner dig fast, vill framåt men det känns mycket, rörigt och du vet vad du borde göra men vet inte var du ska börja… Du är frustrerad över de negativa tankarna som stoppar dig. Att du inte vågar tro på dig att våga göra en förändring.

————————

Du är rädd för att misslyckas – igen. Att falla tillbaka in i gamla vanor, att ditt självförtroende inte räcker till och vad ska alla andra säga och tycka? När det kommer en utmaning så tar du det som ett stopp och backar.  

————————

Du vill vara en person som vågar följa dina drömmar och leva livet fullt ut. Du vill se möjligheter och lösningar, du vill gå din väg i livet och  känna dig lugn och trygg även när du möter utmaningar i livet. Du vill känna livsglädje och stolt över dig själv över att leva mera som du vill!

”JA, jag är redo att LADDA OM” Anmäl dig HÄR

”Vid alla mina äventyr, fysiska eller stora förändringar i livet,

har jag varje gång gjort EXAKT samma sak och det vill jag nu lära dig”

– Malin Gustafsson  – 

Vill du läsa mer om mig gör du det HÄR

”You’re the author of your own life story,

so make it a good one”

KURSPORTAL

På kursportalen släpps veckans föreläsning och övning. Allt är tydligt, lätt att följa så att du vet vad du ska göra för att göra den förändring du bestämt dig för. 

MENTAL TRÄNARE

Under programmets följer jag den handlingsplan du själv skapat, dina steg, svarar på frågor, hjälper till när du fastnat eller behöver justera. Din Mentala tränare i fickan! 

DIN INVESTERING

8800 kr

 

Det här ingår:

  • Hela programmet på en kursportal
  • 8 veckor personlig hjälp via Slack
  • 2 privata coachingsamtal på telefon

”Din Mentala tränare i fickan”

 

”För mig har det blivit en ögonöppnare. Jag har insett att jag har styrt dit livet tagit mig istället för att ta ansvar och styra livet dit jag vill. Sedan många år tillbaka har jag haft en önskan att starta en egen verksamhet men som så många andra har jag sprungit i ekorrhjulet och bara skjutit min vision på framtiden. Tankarna kring verksamheten har varit många och spretat åt olika håll, blandat med rädsla för att våga och inte riktigt tro på sin idé. Jag har kunnat samla tankar och idéer på pränt, fått fokus”

Tidigare deltagare 

 

”Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. Ställer frågor till dig som både är jobbiga och tankeväckande. Fokuserar på hur du ska nå dina mål, inte varför du misslyckades.  Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra”

Tidigare deltagare 

Hittills har kursen gett mig mycket, känns väldigt bra. Övningar kombinerat med föreläsningarna är bra upplägg! Det jag tycker är en aha med kursen det är hur mycket jag påverkar mig själv med tanken. Inställning till saker och ting och att man kan förändra! När man ser på det hela är allt så självklart men jag hade aldrig kunnat göra förändring själv. 

Tidigare deltagare

Jag har fått en bättre insikt om mig själv och framför allt en tro på att jag kommer att må bättre och bättre framöver och att jag också tror att jag kommer att kunna tackla dåliga och jobbiga situationer bättre. Jag ser ljuset därframme. Tack Malin!

Tidigare deltagare

 

Efter LADDA OM programmet, kommer du:

Ha kunskap och FÖRSTÅ dina tankar.

Vilket i sin tur framöver kommer göra att du klarar utmaningar på ett betydligt mer lugnare och hälsosamt sätt framöver.

———-

Du kommer UTVECKLATS som människa!

Då du under programmet tagit ansvar för både vad du vill, dina tankar och handling. Du vet vad du behöver för att må bra, fortsätta hålla fokus, vara den person som styr din tid och energi, ditt liv! Du är medveten om vad du behöver och vill ha i ditt liv och för det finns en plan du har en ”handlingsplan” framåt.

———-

Du kommer att vara STOLT över dig själv!

Du är inte en person som ”bara hänger med” i livet utan du tog ansvar, du tog action och du gjorde resan mot den förändring du önskade! Och detta är bara början! Med all ny kunskap (även om dig själv), kommer du fortsätta LEVA mera! 

———-

Vara på en HELT annan plats än där du är idag!

Då det är ett aktivt program där du tar ansvar över vart du är på väg och ta stegen dit!

 

Om du inte hittar svar på din fråga i fliken här bredvid, finns jag ett mejl bort. 

malin@laddaom.nu

Kan jag använda sitt friskvårdsbidrag?

Absolut, det här räknas in som Mental träning! Mejla mig så skickar jag ett kvitto malin@laddaom.nu

För vem är programmet, vilken ålder?

Programmet är för personer som fyllt 18 år som känner att man fastnat, vill framåt. Som vill vara den person som styr sitt eget liv. Som inte blir rädd när utmaningar kommer. Som ser möjligheter. Som vill ha en förändring, skapa ny vana i livet eller nå mål.

 

Hur länge har jag tillgång till materialet?

Du har tillgång till materialet hela 2024 ut, du kommer också få tillgång till eventulla uppdateringar som kommer!

Jag vill mer bryta en vana, har inget stort mål eller så. 

Funkar absolut för dig som vill skapa en ny vana! Det är ju verkligen att göra en förändring, du vill vara i en annan situation än där du är idag.

Kan du garantera att jag klarar att göra en förändring? Eller hålla fokus hela vägen?

Nej. Ansvaret att använda verktygen och ta stegen framåt, ligger hos varje enskild person. 

Vad jag däremot KAN garantera är att jag kommer ge dig verktygen, hjälpa dig att komma vidare. Jag kan också garantera att jag finns tillgänglig under hela programmet, som hjälp, inspiration och dessutom väldigt engagerad då jag verkligen vill att du ska få den föränding du vill (och är värd). 

Varför ska jag välja att gå LADDA OM programmet?

För att du är trött på att försöka på egen hand, och skjuta upp det du vill – igen och igen. Du vill ha förändring och är beredd att använda beprövade steg som garanterar att du både får insikter och går mot den förändring du vill ha – på riktigt. 

Hur anmäler jag mig till LADDA OM programmet?

Klicka på knappen nedan eller mejla mig på malin@laddaom.nu om du har några specifika frågor, funderingar. Det går att anmäla sig redan nu! 

OBS. Vi arbetar från nuet och framåt.

Hej, det är jag som går bredvid dig! 

Mitt namn är Malin och jag är Licenserad Mental tränare och Målbildstränare.

Jag har kunskapen men, vad jag också har är erfarenheten då jag lever 100 % som jag lär!

Jag har sedan 2009 utmanat mig många gånger genom att säga ja för att sen lära mig hur. Genom fysiska äventyr men också i livet och jag har slängt mig ut, haft jobbiga perioder för att sedan lära mig hur längs vägen, lösa utmaningarna som kommer.

Jag vet att förändring kan vara riktigt jobbig. Hur det känns att möta utmaningar, ha det tufft, vara ensam i en process där ingen verkar förstå, men jag vet också hur det är att ändå fortsätta för att sedan lyckas! Och DEN känslan, är MAGISK! Att leva sitt liv som man själv vill, att styra själv.

Det är aldrig för sent och det går alltid att LADDA OM, utvecklas, följa drömmar, göra den förändring man vill ha och faktiskt är värd.

Jag började min personliga resa när jag var 33, idag är jag 47 år och lever heltid Vanlife för ”att jag vill se hur det livet är”. 

Malin Gustafsson, LADDA OM 

Har du bestämt dig? Välkommen in HÄR

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them

– Walt Disney –