Mars månad är slut och pust säger jag!

Jag valde att säga ja till vikariejobb, lite mer än tänkt men såg det också som en möjlighet att fylla på buffertkontot, när jag ändå var kvar i Skåneland och hade så mycket tid över. Men tillsammans med uppdrag som skulle avslutas, så blev det ställa klockan 05 för att jobba, sen jobba med nästa och nästa. Jag valde det själv, det var ändå okej men nu är det riktigt skönt att sätta check på mars!

 

Vill du läsa om tidigare månader, gör du det HÄR

Vill du läsa om mitt 2022 gör du det HÄR

 

UTMANINGAR / FUNDERINGAR

  • Från flera minus till flera plus ute, största utmaningen med Henningbilen var dieselvärmaren. Det är som att den inte klarar många plus och istället då blir för varm, som mest hade jag 30 grader inomhus. Följden blir att stänga av, då blir det 13 grader och så får man sätta på, sedan blir det för varmt igen och då får man stänga av. Detta tar mycket batteri och diesel samt är jobbigt att göra på natten när jag tänkt sova.

 

  • Jag blev sjuk och hade sådär 6 olika symtom, magsjuk var gudsekelov inte en av dem då jag inte vill se hur det hade varit att vara det i Henningbilen. Men sjuk på trång yta, det är en utmaning. Speceillt eftersom det just den veckan var mycket regn och dåligt väder.

 

  • Regnet fortsatte även mars sista vecka så det blev 2 veckor utan att springa, vilket var tråkgit då jag kände att jag lite var på gång. Och massa regn i mars, det känns mer omständigt när man lever heltid Vanlife.

 

  • Utmaningar till att känna ”nä, orkar inte en dag till” och att även agera på det, jag vill verkligen inte ha dålig enerig i min närhet! Alltid jobbigt med dålig energi känsla men sen när man inte bara gillar läget utan även agerar på det –  sååå skönt!

 

MÅL / DELMÅL 

Målet att hitta uppdrag på 8 veckor, där satt den! Mars avslutades med att få 2 olika uppdrag, en i några veckor och en mer långsiktigt. Känns både skönt, kul och riktigt bra!

Målet att springa 3 gånger i veckan, det blev 2 veckors uppehåll men jag fortsätter.

Mål boken. Så nära – igen får jag lägga till då jag var nära innan men började redigera sönder den. Tanken är nu att hitta en dag och få till det sista och sedan skicka in. Påskdagen känns som en bra dag!

Jag följer alltid mitt egna 8 veckors, LADDA OM program. 

ANTALET ”SOV” PLATSER

Rekord – 12 platser. Det låter ju helt galet och jag blir lite trött när jag tänker på att det tar energi att flytta på sig men, inne i Henningbilen känner jag mig alltid hemma så det känns inte som jag har flyttat runt så mycket.

Dagar jag minns lite extra 

11-14:e mars – Malmö hos min Hanna. Fina dagar!

17 mars – ekorrar hade disco på taket en natt klockan 03 när jag stod rakt ut i skogen, jag väntade på att de skulle sluta men gav upp 04 och gick ut och sprang istället.

26:e mars. Var hos farfar, var ledsen när jag gick därifrån för att sedan landa och känna att jag är SÅ glad över vår relation, våra samtal och att han kan säga allt han säger till mig. Jobbigt ibland men, väldigt glad över det förtroendet.

28:e mars. Skulle på ärende i affären, skulle bara ringa så gjorde det från parkeringen. Sedan började jag laga mat, prata med Hanna, fixa en sak på datorn, kolla en annan sak och sedan somnade jag och vaknade 4 timmar senare klockan 21.00 och då gjorde jag ärendet innan jag funderade på: ”Och var ska jag sova inatt?” Det slår mig ibland hur jag lever, känns som ett stort härligt spännande äventyr.

31:e mars – månadens sista dag! Att avsluta intensiva veckor, även avslut av flera saker där vissa tagit så sjukt mycket energi, jag firade med vän. Vilken härlig känsla!

Fascinerades över, småtankar

  • ”Bor du här i närheten?” Fick frågan på jobb och svarade: ”Japp, 30 steg bort, på parkeringen”
  • ”Duscha” Fick frågan vad jag skulle göra i helgen och det var mitt första svar. För… jag duschar men det är alltid ett projekt så det blir liksom en grej. Bor man i lägenhet och hus där det finns hus, gissar jag att man inte nämner att man ska dusch i helgen…
  • Projekt blir det även när man inte lägger saker på sin plats – direkt! Även denna månad hittar jag inte saker, tandkräm, en necessär och stekpanna. Glömt tandborsta hos vän, duschväskan hos föräldrarna. Och låsa dörren, glömmer fortfarande de flesta gångerna det. Och att man på kvällen vill mysa till det lite med något gott, funkar inte. För att inte tala om hur jäkla snabbt det känns uppställt och att jag måste röja – igen.
  • Hur tråkigt jag än tycker att det är med projektet att diska utan rinnande vatten… så vill jag ändå inte ha en kran på bänken.
  • Min lista med saker jag vill fixa till, växer. Innan tog jag lite då och då men det kändes som jag inte gjorde annat och var trött på att bara uppdatera och fixa så istället har jag nu fått ner en lista som jag ska göra samtidigt. Kommer behöva en vecka.
  • Att tvinga sig att läsa en vanlig bok… i mars har jag läst mer och tänker att det ska jag fortsätta med.

Framåt 

JUST NU… Jag ändrar längs vägen, just nu tänker jag att jag ska åka i maj någon gång. Åka över till Gotland, sedan färja till Stockholm. Hänga lite där, köra lite uppåt men inte så långt uppåt som jag tänkt från början, kanske eller så blir det just så. Juli och augusti hoppas jag få jobba lite men inte fått svar ännu. I höst vill jag föreläsa. Japp, så har jag sagt det högt också.

SÅ NU. April blir att föreläsa, Lite mer lagom på vikariejobbet och så ska jag fira påsk. Jag ska också börja på mina nya 2 uppdrag, vilket känns väldigt kul och boken, 1 år efter att jag sa första gången att den ska bli klar, nu ska den vara klar tänker jag. Göra en liten check såhär i slutet av varje månad om både bakåt och framåt, gör att jag känner att det är JAG som styr mitt liv. Jag följer inte bara med, skön känsla!