Juli var… mycket jobb. Det var bestämt så det fanns en tanke på det, men sedan sa jag ja till mer jobb, fick uppdrag OCH bestämde mig samtidgt för att ändra mitt stora program. Japp, göra det större eller kanske mer, arbeta mer nära mina kunder. När juli var slut, var även jag slut tänkte jag skriva men nej, lite trött var jag men också väldigt nöjd att månaden var slut!

Vill du läsa om tidigare månader, gör du det HÄR

 

 

UTMANINGAR / FUNDERINGAR

 • Dieselvärmaren och läcka vid fönstret. Vill knappt skriva det, återkommande med båda. Dock olika saker OCH, i början av augusti ska båda fixas vid!
 • Alldeles ensam. Känslan kom över mitt i juli när andra runt mig pratade om nära och kära, de skulle hälsa på, som de träffat och spontant kände och sa jag högt att det var länge sedan jag hade mina nära och kära runt mig. Det blev en liten klump i halsen, tårar börjdae bränna i ögonen och när jag kvarten senare fick höra fina ord, så kom tårarna. Jag är på rätt ställe, jag vill vara här, jag älskar mitt äventyr men det utesluter ju inte att jag får längta mina nära och kära. Fint att jag vågar känna, få ut känslor och samtidigt vågar följa mina drömmar.
 • Missade småäventyr… Med mycket jobb, så har det inte blivit småäventyr som jag hade velat. Men allt handlar om prioritering och jag valde att jobba.

MÅL / DELMÅL 

Skrev såhär om JULI: Jamen då måste ju redigeringen vara klar! Mitt träningsprogram på 8 veckor börjas på så jag tänker att jag ska hålla min träning 3 dagar i veckan. Juli kommer också vara lite nytt jobb på plats, pusslas ihop med mina andra delar och att upptäcka närområdet. Ska bli så skönt att hålla mig lite mer stilla.

Det gick bra. Kanske inte riktigt redigeringen då det verkligen var mycket pill, fix och ändringar, det var fler saker som dök upp och jag ville lägga till, ändra. Det är INTE lätt att skriva en bok!

Träningen gick toppen! Jag har sprungit regelbundet 3 gånger i veckan med ökning, hade jag klarat delmålet förra veckan hade jag varit superglad MEN, man klarar inte allt man vill… så det delmålet får följa med in i augusti.

AUGUSTI: Nu när jag ska arbetar mer lagom ser jag fram emot:

 • Fortsätta min träning, det känns by the way riktigt kul!
 • Mitt program uppdaterades i juli så i augusti, jag behöver några betatestare som vill pröva på. Det ska jag göra samt anordna LADDA OM veckan, DET ska bli kul!
 • Minst 4 småäventyr i augsti här i Jämtland tänker jag att det ska bli!

Antalet ”sovplatser”

Det blev 4 olika sovplatser/hem i juli och de var fina och det som känns minst fint, det är ändå okej. När jag stänger om mig och är inne/hemma, då spelar det mindre roll var jag står eller har runt mig. 

Dagar jag minns lite extra 

Så mycket som hänt i maj och juni och nu kom juli där jag mest arbetat men… några dagar kommer jag att minnas lite extra:

8:e juli – Tännforsen, vilken magisk plats! Kom när solen var framme, hörde ljudet hela vägen fram och när jag såg det vackra, så kom tårarna, så fint det var!

9:e juli – Dagen jag kämpade med att paddal undan min SUP från miljoner broms men, det gick inte. Hemsk upplevelse egenligen men ganska kul nu när jag tänker på hur det måste sett ut om någon sett mig. Jobbiga 75 minuter. 

13:e juli – Bastukväll med Norrland guld, fint gäng och härliga samtal! Bada bastu är ju superhärligt!

17:e juli – Jag var på förstasidan i Östersundsposten, det var trevligt och väldigt fin bild från denna magiska plats jag står på i sommar!

28:e juli – Jag firade 1 år som Digital Nomad! Det firades hela dagen då jag gav mig en dag jag ville ha och kvällen avslutades med lite firande inne i Henningbilen med massa snacks, lite dricka och fina tjejer med samtal om livet, drömmar, vandring. 

Fascinerades över, småtankar

 • Vad ska jag ta vägen, köra i oktober? Jag trodde nog att jag skulle kommit på detta nu men nej, jag vet inte. Jag trodde också att det skulle stressa mig mer men nej, jag är fortfarande lugn och tänker att det kommer att visa sig. Det är lätt att vara logisk, agera på det som nog är bäst men jag vill nog mer lyssna inåt och känna efter, följa det som jag verkligen vill. Känner för.
 • Alltid intressant att möta olika slags människor. Det har jag gjort nu i sommar när jag arbetar lite här i Jämtland och nej, alla är inte som mig (gudskelov). Men visst är det fascinerande hur olika man kan tänka, agera, uttrycka sig? Eller vad som är viktigt och inte viktigt, i vilken ordning man gör saker, hur man agerar vid stress? Hur man får ihop en grupp av människor som ska arbeta och komma ihop som ett bra team. 
 • Varför i hela friden finns odjuren bromsar??? 
 • ”Vädret svänger snabbt i fjällen” har jag hört många gånger MEN, nu förstår jag på riktigt det. Heeelt galet hur vädret svänger, hela tiden och när man tror att vädret stabilserat, vänder det 180 grader. Galet!
 • Man får känna dubbelt. Jag nämnde det i början av detta inlägg men nämner det nu igen, man/jag/du får känna dubbelt. Jag är så glad att jag är på äventyr, hur rätt det är och känns, hur bra jag mår men, ibland kommer en längtan över efter mina nära och kära. Eller se hur alla i juli fyllde Facebook på allt kul alla gjorde och jag var inte där. Det är inte svart eller vitt utan det är som det är och det är fint att känna, få ut lite ord och tårar om det behövs för att sedan fortsätta leva i sitt äventyr. 

Framåt 

Härliga augusti är här!

Det blev mycket jobb i juli, lite mer än vad jag tänkt men kan ändå känna nu med facit i hand, att det var helt klart värt det! Att gå all-in, jobba fokuserat och få allt klart, det känns nu som att jag år in i augusti och mot hösten och är mer klar och redo. Skön känsla!

Augusti, lite mer småäventyr och jag tror att de gör mig gott och glad!

September, då ska jag äntligen få lite tid med nära och kära, det ser jag fram emot!

Sedan…. vet jag inte mer men jag är säker på att det kommer visa sig när det närmar sig. Vart jag kör, tar vägen, vad jag däremot vet vad jag ska göra, DET vet jag. I höst har jag väldigt tydliga mål som känns bra, kul och helt rätt!