Är självledarskap och mindset favoritämnen när det kommer till att du idag,

arbetar och lever ett friare liv?

Lever du Vanlife? Bor du på en båt? Bor du i flera länder? Arbetar du digitalt, arbetar du med flera saker när du reser runt eller bor du i stuga i skogen utan el? Har du valt att låta livet styra hur du arbetar?

Då är jag övertygad om att du bär på många berättelser samt har både kunskap och erfarenhet som kan ge värdefulla insikter, inspiration och kunskap till de som idag drömmer om det liv du idag lever.

Du har nu möjlighet att dela din favoritberättelse och bli antagen till vår kommande antologiserie om självledarskap och mindset för att våga välja att leva och arbeta lite annat än normen och friare. Antologin kommer lanseras under Bokmässan i höst. 

Det blir den första delen i en antologiserie, där varje enskild bok behandlar en viktig aspekt hur varje individ själv kan styra och skapa sig det liv de idag drömmer och längtar efter. Varje gång en ny del i serien kommer ut blir boken aktuell på nytt och med tidlösa teman blir det dessutom en bok som håller länge.

 

Hur går det till:

 

Skicka in din berättelse

Du skriver och skickar in din berättelse på max 1200 ord till projektledaren Malin Gustafsson på malin@laddaom.nu(märk antologi i ämnesraden) senast den 31 mars 2024. Urval sker löpande, så ju tidigare du skickar in din berättelse, desto större är chansen att den kommer med. Vi söker 25-30 författare med kunskap inom självledarskap/mindset så att du idag valt att leva och arbeta annorlunda från normen, friare. Genom att skicka in berättelsen godkänner du att vi får publicera den i antologin och att du åtar dig att köpa ett bokpaket på 50 exemplar av boken.

 

Antagningsprocess

Projektledaren läser igenom alla berättelser och ser till att det finns en bra mix som belyser temat självledarskap/mindset ur flera olika perspektiv. Senast den 8 april får du veta om just din berättelse antas till antologin. I samband med antagningsbesked mottar du en faktura på ditt bokpaket.

Redigeringsperiod

När berättelsen är antagen kliver vi in i en redigeringsperiod i samarbete med lektör och korrekturläsare. Under den här perioden ges du möjlighet att slipa till din berättelse ytterligare. Målet är att berättelsen ska beröra och göra verklig skillnad för läsaren. Avsätt tid för bearbetning av ditt kapitel under maj.

Berättelserna blir en bok

Under sommaren kommer boken att sättas, få omslag, baksidestext och gå till tryck. Berättelserna blir en bok!

Bokrelease

Sedan är det BOKRELEASE. Boken lanseras under Bokmässan i Göteborg 26-29 september 2024 och i samband med Harmoni Expo i Stockholm (Solna) i oktober 2024.

Vilka leder dig i processen?

 

Projektledare för antologin är livsstilsföretagaren och Digitala Nomaden Malin Gustafsson som lever heltid Vanlife i Sverige. Jag guidar dig genom skriv- och utgivningsprocessen steg för steg och ommer att vara den som välkomnar läsaren i bokens förord.

Boken ges ut på Mindboozt Publications, ett förlag som fokuserar på entreprenörer som vill stärka sina varumärken genom att skriva och ge ut böcker om sin expertis.

Din förläggare är Camilla Gyllensvan.

Det här får du:

Alla tjänster som behövs

Du får allt som krävs för att det ska bli en bok: projektledning, lektörsläsning, korrekturläsning, sättning, omslagsdesign m.m.

Författarworkshopar

Författarworkshopar över Zoom som utvecklar dig som författare och entreprenör. Vi tar upp teman som storytelling, skrivande och marknadsföring.

 

Marknadsföringsmaterial

Marknadsföringsmaterial i form av bilder, bokomslag och texter att använda i sociala media.

 

Recensionsexemplar

Förlaget skickar ut läs- och recensionsexemplar till bokhandeln och media.

Marknadsplan

Du får en 90 dagars marknadsplan för hur du bäst kan nå ut med boken när den är klar.

 

Lansering på Bokmässan

Lansering på Bokmässan i Göteborg 2024 och på Harmoni Expo i Solna hösten 2024. Du får inträdesbiljett så att du kan närvara på någon av lanseringarna.

Personlig utveckling

I alla processer får vi möta oss själva genom utmaningar och framgångar. Du får stöd medan du modigt kliver igenom dina motstånd.

En engagerad projektledare

En mycket engagerad projektledare som ser till ditt, textens och läsarens bästa! 

Men, kostar det ingenting?

 

Det är kostnadsfritt att medverka i antologin och du bjuds på allt i listan ovan. Det du åtar dig är att köpa in 50 exemplar av boken för totalt 7995 kr + 6 % moms. Dessa böcker kan du sälja och med ett preliminärt utpris på 249 kr (inkl. 6 % moms) har du fått tillbaka hela investeringen när du sålt ca 34 böcker. Böckerna du säljer utöver dessa innebär vinst för dig.

Viktigt att veta i sammanhanget är att du behåller rättigheterna till din egen text och kan använda den fritt efter boken är publicerad.

 

Bra att tänka på: Du skriver din del men boken skriver vi TILLSAMMANS. Med flera författare och böcker i omlopp, kommer vi att nå ut så mycket längre och få mer spridning av både  vår bok samt våra personliga varumärke.

 

Bakgrunden till denna antologi

 

Efter att levt som Digital Nomad i 1 år, så kände jag… inte mig ensam men, jag saknade ett sammanhang.

Många av vänner och familj, lever inte alls som mig. Varken i hur de lever eller arbetar och då började tanken att gro: Skulle jag tillsammans med likasinnade, kunna skapa något som både hjälper och inspirerar andra, samtidigt som vi då är i ett sammanhang och gör detta tillsammans?

Ensam är inte stark.

Med denna antoloi når vi både längre, större och så blir det KUL att göra detta tillsammans, vara i ett sammanhang.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar?

Känns det som en bra idé men du vill bolla lite olika tankar?

Eller känner du att du är redo att börja skriva din berättelse och skicka in?

Jag finns ett mejl bort på malin@laddaom.nu

 

KUL! Ser fram emot att läsa din berättelse!

Malin Gustafsson 

Med reservation för ändringar eller felskrivningar.

Lansering på Bokmässan

Lansering på Bokmässan i Göteborg 2024 och på Harmoni Expo i Solna hösten 2024. Du får inträdesbiljett så att du kan närvara på någon av lanseringarna.

Personlig utveckling

I alla processer får vi möta oss själva genom utmaningar och framgångar. Du får stöd medan du modigt kliver igenom dina motstånd.

En mycket engagerad projektledare!

 

Och glöm inte: Du får en 90 dagars marknadsplan för hur du bäst kan nå ut med boken när den är klar.