Kom igång med träningen riktigt bra och var nöjd med första halvan och sedan blev jag sjuk resten av halvan. Typ så var april. Och lite finare och varmare väder, mer sol och så grönt fint i skogen! 

 

Vill du läsa om tidigare månader, gör du det HÄR

Vill du läsa om mitt 2022 gör du det HÄR

 

UTMANINGAR / FUNDERINGAR

 • Dieselvärmaren del 823… Var hos vänner, (väldigt skönt att ha 10 steg hem) Det var också ytterligare en dag då jag undrar hur den där dieselvärmare funkar för på natten la den av och jag förstod inte varför. Men, lärde mig att lite diesel och stå parkerad i lutning gör att det inte kommer diesel vidare och att man sen måste pumpa in mer diesel för att det ska funka. Nu kan jag det. 

 • Jag kan inte alls dieselvärmaren! 20 april la den av igen på natten och 29 april – fick jag inte igång den efter att ha haft det avstängd någon timme. MEN, 29:e stod jag utanför vänner och Göran hjälpte mig och ja, kan det varit så enkelt som det lilla glapp i elen som vi hittade… Jag tänker att det var det! 

 • Kul med människojobb och jag har verkligen trivts! Baksidan har varit att jag tre gånger fått feber och sista blev i mitten av april och denna gången var hemsk. Ligga sjuk på en parkeringsplats i feberfrossa och gråta för att det gör så ont, i sådär 40 timmar, det är inte så kul. Men tänk vad jag får vara med om! 🙂 Och efter att man klarat något sådant men livet bjuder på utmaningar och jag klarar dem, det känns bra.

 

 • Hade verkligen kommit igång med träningen, precis innan jag blev sjuk så var jag så glad! Men ja, sedan blev det 2 veckors sjukpaus… Det är tur att jag är bra på att LADDA OM, även om det är så tråkigt att börja om hela tiden.

 

   

  MÅL / DELMÅL 

  Få in styrkan till löpningen, gick bra fram till jag blev sjuk. Klara april överlag, dvs jobba klart på människojobbet och förbereda inför att köra iväg i maj och påbörja 2 nya uppdrag. Aprils fokus gick ändå okej.

  MAJ. Då vill jag komma iväg, skriva bok, jobba med mina uppdrag samt program. Och så vill jag göra ett experiment med mina sociala medier. Läsa en bok också OCH fortsätta träna. Bra att jag väljer att jobba lagom så att jag hinner allt jag vill!

  Jag följer alltid mitt egna 8 veckors, LADDA OM program. 

  ANTALET ”SOV” PLATSER

  12 platser blev det även i april. Det som slår mig är hur trygg jag är. Jag kör på som vanligt där jag kör några safe platser, där jag känner mig trygg och utanför människor jag känner, blandat med något helt nytt. Känner mig trygg varenda natt, får både lugna kvällar och nätter. 

  Dagar jag minns lite extra 

  3 april, en måndag och jag jobbar lite på morgonen för att sedan ta en långpromenad på Ryssberget, en långlunch på sådär 5 timmar och jag inser, jag lever som jag vill leva.

  4 april, en kväll hos vännen Eea. Hon kom ut till mig i Henningbilen vid 19 tiden och plötsligt var klockan 23. Tid med fina människor, samtal som är äkta och närvarande, väldigt fin kväll

  19 april, när jag blev sjuk. Jissus vilken dag att ligga så sjuk i en bil på en parkeringsplats. Men vilken tur att man endast har 1 steg till både toalett och kök.

  26 april. Jag föreläste. DET var inte igång men jag hoppas inte det var sista gången för i år för åh vad kul det var! Jag testade lite saker… och när utvärderingen kom blev det tydligt med vad jag ska ta bort samt lägga till. Nu vill jag bara köra igen!

  29-30 april. Mycket jobb i april och riktigt kände hur jag behövde landa lite så gav mig 2 dagar där jag mest gick och chillade hos vänner – SÅ skönt! Och bra att jag ger mig det jag behöver, inte sen utan när jag behöver det. 

  Fascinerades över, småtankar

  • Medvetet tränat på att lägga tillbaka saker – direkt. På rätt plats. Varit så trött på mig själv att inte hitta något… och hur lätt det är att saker försvinner så, lägga tillbaka på rätt saker direkt.
  • Bädda sängen. Det är en enorm skillnad detta lilla med att bädda. Det är så lätt att hoppa över men då känner jag mer ”rörigt och slappt hem” och blir inte lika kreativ och fokuserad så här fortsätter jag att bädda sängen.
  • LinkedIn. Jag har försökt, och jag försöker men åh vad jag inte hittar min plats där. Men jag fortsätter om än lite mindre än jag tänkt och helt enkelt för att jag vill vara på andra plattformar, annat som är kul.
  • Jag har väldigt mycket tid. Så många saker i mitt liv går så snabbt att fixa så då har jag ännu mer tid. Det känns både skönt men också som en utmaning då jag inte gillar att ha alltför mycket tid, det kan till och med ge motsatt effekt så det är bra att jag både varje månad men också vecka har fokus.
  • ”Var ska du åka? Hur länge är du iväg? Vad ska du göra sen?” Får sååå många frågor och det är lite kul att svara – vet inte, får se på frågorna. Både för min egen del men också för att se vad som händer hos andra när någon inte har så inrutat och jättebestämt hur ens liv kommer att se ut. 

  Framåt 

  JUST NU… Jag ändrar rutt hela tiden. Nu ser det ut som att jag åker runt 10 maj och det blir väskusten pga jobb. Vill gärna till Sthlm också men kanske ska hålla mig västerut när jag ändå är där. Jag har också tänkt om, om Lofoten högst upp då det är så mycket i mellan Sverige som jag vill. Känns knas att köra så långt för att kanske inte ha så mycket tid. Jag får se.

  Inte hört något från människojobb i fjällen vilket är synd men… jag ser det också som att jag då har mer tid över allt annat jag vill göra. Mina uppdrag och program, se flera platser, skriva på min bok, träna på som jag kommer igång med det igen. Det är så mycket jag vill och det ska bli spännande att se HUR det kommer att bli.

  Jag styr saker jag vill göra här och nu, fokus varje månad men annars vill jag inte ha så mycket mer bestämt utan ser någon tjusning i att se vad som kommer hända. Jag har en pirrig känsla att maj kommer att bli en magisk månad!