14657434_10154120012191379_3585910114649657951_nPass 11 – Min första paus i jobbet stod det ”Cykla Smugglarrundan” på så då fick jag väl ut och cykla då. Till Gualöv, ner till Nymölla för att upptäcka att de stängt av vägen, what…
Cyklade tillbaka och då började det blåsa lite och dessutom duggregna och så nära hem… Men, står det Smugglarrundan så står det! Ner nästa väg till Nymölla och bara fortsätta. Mycket nöjd!

Pass 12, 13, 14 – De passen var en tanke där jag tänkte att jag måste ut och trampa på, lite som att ”Ut och cykla en runda” och jag lyckades tycker jag. Det blev mellan 60-75 min rundor och jag veeeeet att man inte ska lyssna på något så jag cyklade bara på mindre cykelbanor och så lyssnade jag på podd och så var jag hemma.

Pass 15 – Spinning… Det är så lätt att man provar något, kan vara träning men även tex mat, man gillar inte det och så liksom ”är det så, man gillar inte det”. Matväg hände det mig i våras när jag kom till lunchmöte och såg en maträtt som jag bara sa – ”Det där äter jag inte, tycker inte om det” men sedan funderade jag på när jag åt det sist, typ när jag var 8 år… Givetvis provade jag och voila, det var ju gott…

Samma här med spinning. Jag har provat det en gång för sådär 10 år, det var sååå tråkigt och det har satt sig – ”Spinning är tråkigt”. Det är ju inte så att jag gjort det frivilligt… men nu när jag ska cykla med Team Rynkeby så är spinning en bra träning inför det. Ändå har jag dragit mig från det… till idag. Och tro mig, jag tänkte ställa in en halvtimme innan då jag hade råkat somna på soffan men jag tog mig dit, träffade trevliga bekanta ansikten och så var det instruktör Fredrik som också ska cykla till Paris, jag kände mig bekväm. Och så fick jag direkt lära mig saker. Så som…

  • Att man svettas, ta med sig en egen handduk är bra
  • Ställa in cykeln ska man göra… fattar ingenting men ska låta andra som jag känner göra det till mig nästa gång också 😉
  • Man kan klämma sig, så mycket att man blöder (men skyller på Malin B så det kommer att bli straff burpees för henne på måndag… 😉
  • Tydligen ska man även stå och cykla… what! Och det kändes inte alls skönt när man reste på sig och jag fick någon bild där i huvudet på hur cykeln med mig bara välte åt sidan… vilken syn!
  • Kanske titta lite på de andra för sista intervallerna hörde jag inte när det var paus så jag bara körde (fast det kanske egentligen är bra och gav mig extra träning)

14804717_10154147175771379_1293929504_nJag är positiv överraskad! Jag tycker inte att det var kul… men det var inte heller tråkigt, det var helt ok. OCH, jag har redan bestämt att jag ska dit nästa vecka, bara det liksom… Jag tror inte heller att alla saker är ”ens grej” men jag tror att man kan bestämma sig att det ska bli. Jag tänker lite som i att ha mål. Jag ska cykla till Paris och detta måste jag göra för att orka, det kanske kommer bli jobbigt, kämpigt och inte så kul i början men ju bättre man blir och ju mer man lär sig så kommer det att vända. Bli enklare och roligare. Vi får se när den dagen kommer hos mig.