Sista 3 veckorna har jag arbetat bland annat från:
Föräldrarnas hus, Henningbilen, i en aula, Grand Kristianstad, hos vänner, på Espresso house, tåg, min dotters soffa, kontor i Varberg, utanför en kyrka i Trollhättan.

 

Jag har:
Pratat online om hur jag redigerade sönder min bok, skapat content, assisterar på en kurs för chefer, startar upp och påbörjat nytt frilansuppdrag. Lagt till fler delar i mitt LADDA OM program, börjat få till boken igen och föreläst om självledarskap.

 

Jag har jobbat lagom/lite varje dag då det är så jag vill och behöver, behöver inte vara ledig på helgerna och är det fin sommarväder då vill jag väldigt gärna vara ute mitt på dagen och njuta.
Mm… Det är 2023 och man kan leva och arbeta PRECIS som man vill! Som passar ens liv, person eller vad man gillar att göra. Som att kombinera jobb med eget. Eller eget företag med flera delar. Ta jobb i perioder.
Man. Får. Välja. Själv 💚
.
Så…
Vad väljer du?
Vad VILL du?
Vad är din dröm?
Börja DÄR, med vad du vill och SEN:
1. Vilka steg behöver du ta för ta dig dit?
2. Vad behöver du mer?
3. Lyft på foten och börja ta stegen
.
Och JA! Livet är både skört och du är värd att må bra, och får välja själv ❤️ (om du är vuxen 😉)