Nej, jag skrev inte klart boken MEN….
Jag klarade så mycket annat!
Vanlife skulle börja förra sommaren… men istället blev det 4 månader av söndrig bil.
När allt var klart i slutet av november, var det bara att vänta på våren och fundera på: ”Vad vill jag ha klart innan jag åker?”
– Klara 4 månaders vinter Vanlife
✅ Går inte in på detaljer men det har varit tufft på flera sätt men, tagit en dag i taget, samtidigt tagit hand om mig och… klarade detta och det känns magiskt 🙏🏼
– Ett slags människojobb där jag träffar människor!!! Och samtidigt kan fylla på mitt buffertkonto.
✅ på det och, det blev SÅ bra! Arbetat med så fina människor och som jag skrattat och mått bra 🙏🏼💚
– Komma igång med träningen
✅ Japp, går långsamt men går är också bra! Jag fortsätter! Och ser fram emot mer varierad träning nu när jag drar iväg med bilen fylld och redo för äventyr!
– Hitta mitt drömuppdrag
✅ Inte det lättaste då jag numera har 11 punkter som jag vill ska stämma men, det dök upp, inte bara ett utan två uppdrag!
– Föreläsa
✅ Hade först en tanke på hur det skulle vara men blev helt annat och dessutom väldigt kul så detta vill jag göra fler gånger i år!
– Hitta något slags jobb i fjällen i sommar
✅ Vara på samma ställa, jobba med andra människor, vara mycket utomhus och igång med kroppen. Spontant mejlade jag ett företag i januari och har typ legat på (tjatat) sedan dess, idag kom ett JA!
Underskatta inte att sätta ett mål, en riktning OCH, kraften inom dig att faktiskt att våga ta stegen du behöver ta! Vi behöver absolut en del för att ta oss framåt men allt går att både förändra, lära sig, träna upp och utveckla ❤️
——
Jag firade ikväll med att äta pepparkaksdeg med farfar (jodå, jag har världens snällaste pappa) Japp, det funkar med pepparkaksdeg 9 maj om man inte sitter fast i allt tänkande att ”så ska det vara, så gör man inte,” så släpp de tankarna och gör istället det du vill, allt är möjligt!
…….
Imorgon åker jag och… jag är väldigt glad