MAGISKT skrev jag om maj månad då jag åkte iväg så juni kan bäst beskrivas som ett stort TJOHOO! Många fina platser men i juni hälsade jag också på många fina vänner och DET var både kul och härligt att träffa männskor man känner! Att prata om gamla saker, och kramas.

Vill du läsa om tidigare månader, gör du det HÄR

 

 

UTMANINGAR / FUNDERINGAR

 • Läcka. Hade märkt det innan men i slutet av månaden började det regna utan att sluta och ja, då var det tydligt. Vid fönstret. Har gjort tillfällig lösning. Ska också kolla takluckan (när det slutar regna) för att bara lugna mig att det ser okej ut.
 • MITT TIPS. Låt ett proffs sätta in taklucka och fönster så att du har deras försäkring om något blir fel!
 • Känner mig väldigt bekväm när jag kör. Visserligen väljer jag när jag kör, vilket är vardagsförmiddagar när det inte är så många ute
 • Diska utan rinnande varmt vatten… Tycker fortfarande att detta suger. Inte hittat en rutin som passar så… jag fortsätter testa mig fram.
 • Trött. I mitten av juni började jag bli trött. Jag såg fram emot att stå mer på ett ställe som jag visste väntade i juli/augusti. Det var otroligt mycket, både energi och tid, till att köra men också allt runt det. Plocka undan, ta reda på var man ska köra, när det passar, var man ska sova, tömma toaletten, hitta en dusch. Det tar energi. Och tid.
 • Redigera. Jag skickade in min bok i början av juni (tjohoooo) men sen får man tillbaka den för att redigera och alltså… nej, vad jobbigt och lite tråkigt det var. Verkligen en utmaning.

 

MÅL / DELMÅL 

Skrev såhär om JUNI. Skicka in manus, även få tillbaka det och redigera klart. Det är min stora plan, andra är att fortsätta träna samt ha lediga dagar, lite semester. Japp, det är så jag tänker mig juni.

Det gick… helt okej. Skickade in boken, kommit långt med redigeringen och den är inte riktigt klar men i dagarna. Jag hade önskat någon semesterdag, någon dag då jag upptäckte mer av omgivningen och så hade jag önskat att jag tränat mer. Värmt upp inför juli. Men överlag så är jag nöjd.

JULI tänker jag att: Jamen då måste ju redigeringen vara klar! Mitt träningsprogram på 8 veckor börjas på så jag tänker att jag ska hålla min träning 3 dagar i veckan. Juli kommer också vara lite nytt jobb på plats, pusslas ihop med mina andra delar och att upptäcka närområdet. Ska bli så skönt att hålla mig lite mer stilla.

 

Antalet ”sovplatser”

I juni blev det 16 sovplatser, mest blev det 4 nätter i rad vilket var i början av juni i Avesta hos vänner, bilden till vänster. Bilden till vänster är från midsommar i Havsnäs och högra är där jag parkerade i slutet av juni, där jag nu kommer stå flera gånger i sommar. Och japp, att stå på härliga ställen är lite trevligare att både gå och lägga sig och vakna till.

Dagar jag minns lite extra 

1:e juni – Jag kom fram till min vän Linda i Avesta och där väntade flera dagar, även en Cowboyfest!

v.22 – fortsatte träffa fina ”gamla” vänner, så härligt!

9:e juni – Jag kom till Nusnäs, utanför Mora och där var lugnet, där redigerade jag och såg magiskt fina solnedgångar!

14:e juni – Kom jag till Vemdalen och wow, vad fint! Här såg jag berg, kalfjäll, skog, sjöar, var på invigning, dejt och så var det riktigt härlig skönt sommarväder.

15:e juni – Dagen jag gick ut med att jag varit med om brott i min ungdom, att jag burit på ett trauma i över 30 år samt också la ut att det nu gick att förbeställa min bok som handlar om att LADDA OM.

20:e juni – Min dotter Hanna fyllde år! Jag ringde och sjöng, sedan ringde jag igen och igen. Hon fick en fin dag i Skåne och det kändes ändå okej att jag inte var där. Jag åt en chokladboll för att fira henne.

22:e juni – Jag kom till Havsnäs, som ligger ovanför Strömsund, för att fira midsommar hos vännen Anna. Så glad att jag blev inbjudan och ännu mer glad över att vara där, så härliga dagar! På alla sätt och vis.

25:e juni – Var jag framme på den plats jag ska vara kommande månader, ska berätta mer men här är MAGISKT fint!

29:e juni – Jamen läs blogginlägget här nedan, ojojoj!

30:e juni – Blev stoppad av en riktigt snygg polis för vanlig kontroll av att blåsa och visa körkortet, tyvärr gav jag honom mitt kreditkort… men sedan skärpte jag till mig och körde därifrån en kvart senare med 10 tips på var han tyckte att jag skulle se.

Senare denna dag råkade jag köra in i Norge och direkt mot en backe på en väg som sedan tog slut. Men tur att jag blev backproffs igår så… jag fick snurra försiktigt runt på denna smala väg med stup rakt ner. Pust… men det gick bra!

Andra BLOGGINLÄGG

Fascinerades över, småtankar

 • Jag är så glad! Känner hur jag liksom bubblar och babblar på när jag pratar i telefon med någon och får frågan hur allt är, får man vara såhär glad? Ska man tagga ner, men hur ens gör man det?
 • Möten med människor. Jag fortsätter prata med människor och oj, vilka små story jag får ta del av! Japp, skriver ner dem och vi får se vad det blir för bok framöver men det hade varit synd att inte göra något av dessa möte.
 • Aha moment i min löpning. Var ute och sprang, värmde upp inför nästa veckas träningsprogram och det slog mig att jag nog behöver lite värma upp mer innan jag springer. För det är så sjukt jobbigt MEN, det blir lättare men när jag bara joggar så kommer jag inte riktigt förbi det. Det var en bra insikt.
 • Vad ska jag göra i oktober? Jag vet inte och, det är inte så lång tid dit… Här ska jag vara i juli och augusti, i september ska jag avsluta här, fira 100-åriga farfar i Skåne samt bokmässan i Göteborg men oktober, jag vet inte. Det låter… både härligt och, inte klokt säger den andra mer vuxna rösten inom mig. Jissus, man måste ju planera! Japp, jag tänker så dubbelt ibland, som att jag har en ungdom och en gammal person som står och drar i mig. Själv försöker jag tänka mig något i mitten och, andra saker planerar jag men var jag kommer befinna mig… det är ganska skönt att helt enkelt se var det blir.
 • Vilken känsla det är… att inte ha någon plan utan mer leva i nuet. Det är något annat när man blivit lite äldre, man är försiktigare, man får definitivt fler mindre trevliga kommentarer men ja, varför ska man inte lära sig nytt, utvecklas? Jag älskar det och nej, jag kommer inte veta hur länge för det är den vanligaste frågan…. Det får jag se, jag har fullt upp med att leva i nuet, att faktiskt leva fullt ut och DET är härligt!

Framåt 

Det är så skönt att landa lite!

Senaste 2 månaderna har jag bott på 34 olika platser så ni hör ju, det är mycket. Och ja, man blir lite trött på att flytta på sig så mycket men samtidigt har jag vetat att sen ska jag stå mer stilla och nu – gör jag äntligen det! Jag ser verkligen fram emot att vara på plats. Jobba lite, träffa folk (och de har jag redan träffat, så härliga), testa nya saker, vandra, börja på mitt träningsprogram, antagligen fortsätta redigera boken och så håller jag på med en ganska stor sak som snart släpps…

Den saken känns riktigt kul men behövs förberedas och det kommer jag göra till vecka 28 då jag går ut med vad det är som händer vecka 33…

Jag känner mig riktigt glad och det är härligt kul, både livet och att vara Malin!