Allt börjar med dig…

—————-

Ditt mående och relationer, dina drömmar och mål.

Att utvecklas är inget som händer ”bara sådär” utan är en resa. Men man kan göra det lättare genom att börja med att lägga en bra grund. Alla är värda att må sitt bästa jag och jag vill ge dig verktyg till en grund som är både hälsosam och främst – hållbar. 

Det här är för dig som vill LADDA OM. Du kanske behöver landa efter en jobbig tid, lära dig lyssna inåt, följa en dröm, göra en förändring eller bli bättre på att ta hand om dig – på riktigt.

Du har tillgång till allt material under hela 2023.

——————————–

  Vi fokuserar på nuet och framåt.

  ”Jag tror på DIG! Att du kan mer och bättre, att du redan har allt inom dig för att må och nå ditt bästa jag, som du faktiskt är värd! Jag hjälper dig, går vid sidan om med min kunskap, inspiration, hjälp och energi så att du själv – kommer ta de steg du behöver ta – för att nå det du vill”

  Malin Gustafsson

  Utvecklas – LADDA OM – våren 2023

  Kommer hösten 2023

  Kursen för dig som behöver landa.

  Du har haft det mycket, jobbigt eller ”bara” springer i ekorrhjulet, snabbt.

  Kommer en kurs för kvinnor samt en för män.

  Anmäl ditt intresse redan nu och få förtur till platserna. Det gör du HÄR.

  Kommer mars 2023

  Du vill leva mer!

  För dig som känner dig lite fast, vet inte vad du vill eller vilken väg du ska ta framåt.

  En onlinekurs du kan gå i egen takt. 

  Du har tillgång till den under hela 2023. 

  START: 1 mars, anmäl dig redan idag för att säkra en plats.

  Du vill lyfta. Du vill ha fokus, på ett mål eller en vana du vill förbättra. Du vill utvecklas, komma framåt, komma i mål. Då är LYFT dig programmet för dig!

  Du hittar mer information samt anmäler dig HÄR

  Varför vänta?

  Du kan börja idag!

  Mentorprogram för dig som vill ha min personliga hjälp. 4 samtal under 2 månader.

  Du hittar mer information HÄR

   

   Du vet väl att du kan använda Friskvårdsbidraget

  till Mental träning?

   

  ”För mig har det blivit en ögonöppnare. Jag har insett att jag har styrt dit livet tagit mig istället för att ta ansvar och styra livet dit jag vill. Sedan många år tillbaka har jag haft en önskan att starta en egen verksamhet men som så många andra har jag sprungit i ekorrhjulet och bara skjutit min vision på framtiden. Tankarna kring verksamheten har varit många och spretat åt olika håll, blandat med rädsla för att våga och inte riktigt tro på sin idé. Jag har kunnat samla tankar och idéer på pränt, fått fokus”

  Tidigare deltagare 

  Dina VINSTER/EFFEKTER med att arbeta med, och på dig själv:

  ———————–

  ♥ drömmar kommer inte längre vara något du drömmer om, utan bli din verklighet

  ♥ bli bättre på att fokusera dig på det som är viktigt i livet, vara i nuet och vara tacksam. Ökad glädje för livet, ökad livskvalité

  ♥ du får kontroll/förstår dina tankar vilket gör dig mer positiv, avslappnad och glad

  ♥ samt att du tycker bättre om dig själv, bättre självkänsla och självförtroende

  ♣ får struktur och fortsätter på din väg mot ditt framåt, dina drömmar och mål

  ♠ samt kan förhålla dig bättre till att möta kommande utmaningar

  ♠ och har du mål i livet, kommer du att nå dem!

   

  ”Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. Ställer frågor till dig som både är jobbiga och tankeväckande. Fokuserar på hur du ska nå dina mål, inte varför du misslyckades.  Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra”

  Tidigare deltagare 

  Jag är mer närvarande och tar livet lugnare med pauser, ler oftare, känner mig starkare mentalt samt att jag släppt mycket av min ryggsäck genom att byta kort. Ser även tydliga mål nu vart jag är på väg”

  Tidigare deltagare 

  ”För mig var det vad jag behövde. Någons annans åsikter och tankar. Jag har haft så mycket i huvudet den senaste tiden att jag har haft svårt att strukturera upp och få ner något. Att bara få dina tankar och idéer har hjälpt mig otroligt mycket. Du har skapat många tänkvärda saker som jag ska ta med mig. För andra kanske de har behövt skriva av sig men för mig har det varit bättre att bara lyssna! Tack!”

   

  Vem är jag som ska hjälpa dig framåt?

   

  Jag är utbildad Målbildstränare och Licenserad Mental tränare, men mitt största intresse och fokus har varit att lära och förstå hur tankarna påverkar/styr oss.

  Jag har också lärt mig av mitt nyfikna sätt att leva, äventyren jag varit ute på och målen jag nått. Mestadels för att jag lyckats hålla fokus – hela vägen. Oavsett om det gällt fysiska utmaningar eller när livet sparkat undan mina ben och livet har varit tufft. 

  Att hjälpa andra framåt, dela min kunskap och verktyg samt min energi och inspiration, det finns inget bättre! För mig känns det som att jag gjort resan och nu kan/vill lära vidare.

  Så är du redo att må ditt bästa jag. LADDA OM, landa, lyft ohc lev. Hitta en riktning i livet där du vill ha min hjälp. Hjälp att hålla fokus längs vägen och på rätt saker, uppleva livet och nå dina drömmar. Jag ser fram emot att gå vid din sida!

  LADDA OM – livet är alla dagar och du är värd det bästa!

  Malin Gustafsson