LADDA OM MENTORPROGRAM

Samtal under TVÅ månader

 

  1. 30 min samtal – Första steget – ett 30 min samtal där vi går igenom ev. frågor eller funderingar.
  2. Bestämma sig – Du bestämmer dig att NU är det dags att sluta skjuta upp, drömmar eller att må bra!
  3. Frågeformulär – Jag skickar dig frågor som hjälper mig att förstå var du befinner dig idag – och vad du skulle vilja vara/nå
  4.  Vi säkerhetsställer utgångsläget och sedan planen framåt. 4 samtal bokas in 

Övningar. Får du mellan våra samtal, som hjälper dig framåt

Din investering – 3200 kr (ex moms) 

Vad behöver du? Må bra, förstå tankarna – Följa dröm, hålla fokus?

Vem är jag som vill hjälpa dig?

Jag är Licenserad Mental tränare och Målbildstränare.

Detta tillsammans med att jag lever som jag själv lär, så har jag även utmanat mig genom att säga ja för att lära mig sen hur. Genom fysiska äventyr men också utmanat mig i livet och slängt mig ut, för att sedan lära mig hur längs vägen.

Denna kombination tillsammans med att jag älskar att hjälpa människor framåt, så ser jag fram emot att hjälpa och inspirera dig till ditt framåt.

Det är aldrig för sent att LADDA OM och ta nya tag, lära sig nya saker, våga utvecklas. Ser fram emot att gå bredvid dig på din resa!

”ÄR DU REDO” – Boka ett gratis 30 min samtal med mig

malin@laddaom.nu

– Styr livet innan livet styr dig – 

Malin Gustafsson, LADDA OM 

Det bästa: Att jag har vänt på stenar, att jag har ”pratat” högt om vissa saker. Att få frågeställningar tillbaka varför man gjorde si eller så. Att bli tvungen att fundera och ta itu med olika tankar och funderingar.”

Malin är en sympatisk och öppen person. Ett perfekt bollplank för besvärliga tankar. När ingen annan vill lyssna finns hon där och ger kloka ord och nya infallsvinklar. Efter en vecka känner jag mig nu fylld med ny energi och kraft att ta mig an vardagen.”

”Jag valde att ta emot hjälp pga av att jag kände att jag terroriserade och älte mina frågor, drömmar, bekymmer och framtidstankar med mina närmsta. Mina förväntningar var ganska höga och jag förväntade mig att få bättre koll på allt somsnurrar i huvudet.

Det bästa har varit att jag fått en ”piska i rumpan”och tagit tag i en del saker som jag bara har gått och tänkt på innan. Det blir ju pinsamt om man inte visar att mangör något utav det man tänkt utan bara pratar”