För företag som vill koncentrera sig på sin kärnverksamhet

Kreativ Social Media Manager 

Frilanskonsult 

Låt mig hjälpa er att LADDA OM och komma framåt

Vad jag gör

Jag hjälper företag med marknadsföring, administration och projektledning. 

Så att ni lättare kan koncentrera er på er kärnverksamhet.

Allas behov är olika och jag är flexibel.

Vad jag kan hjälpa er med

Marknadsföring och social medier

  • Ta fram en hållbar strategi för ert företag 
  • Skriva content/innehåll. Nyhetsbrev, blogg och Sociala medier
  • Allt utifrån ert personliga varumärke och mål framåt

Hjälp och support

  • Vara er projektledare
  • Mail- och kalenderhantering
  • Uppdatera hemsida, register, presentationsmaterial
  • Söka information, kontakt med kunder

Affärsutveckling / Mental tränare 

Jag hjälper dig att få klarhet vilken väg framåt du ska ta framåt för att utveckla ditt företag framåt. 

Såhär kommer vi igång

01 – Ett första möte för att gå igenom vilka behov ni har

02 – Jag presenterar en plan, vi hittar en lösning

03 – Vi kör igång. Ni kan nu koncentrerar er på er kärnverksamheten, vilket kommer leda till mer stressfritt arbete och bättre resultat.

 

LADDA OM paketet,

3 månader

För er som vill ha regelbunden hjälp.

Välj mellan Content eller Nyhetsbrev, eller båda. 

CONTENT

  • Skapar en övergipnade contentplan utifrån er verksamhet och arbete framåt, som en grund.
  • Skapar content/alt contentidéer regelbundet till er marknadsföring utifrån er verksamhet och riktat mot vad som händer hos er framöver.

NYHETSBREV

  • Bygger upp landningssida/Nyhetsbrev till era kunder, samt sköta regelbunden utskick för att ha bättre kontakt med era kunder.

Fast månadskostnad. 

 

 

KOMPETENS / EGENSKAPER

Kreativ Social Media Manager med extra utbildning i att bygga nyhetsbrev/kurser/Sociala medier. Mycket goda datorkunskap. Gillar att skapa bra content, ge en bra och tänkvärd story och utveckla varumärke. Idag runt 8000 följare/följare på mina sociala kanaler. Ansvarade över Team Rynkeby Kristianstad alla sociala medier, även livesändningar, 2017, även skribent på en av Sveriges största resemagasin Discovering The Planet.

Utbildning. 2019. Ledarskapsutbildning, propellermodellen, Stockholm, Alénius & Partners AB. Storycatching, (marknadsför genom din story) Alénius & Partner AB

2020, List Builders Society by Amy Porterfield (skapa nyhetsbrev och bygga så att listan ökar). Digital She Boss. Onlinekurser, hur du skapar och säljer din webbkurs, Helena Biel,

2021, Diplomerad Social Media Manager, Mama Said media

Serviceminded, rak och tydlig kommunikation. Bra på att nätverka både live och online, samt snabbt skapa goda relationer. Älskar att planera och strukturera, är ansvarsfull, lojal och pålitlig. Självständig och väldigt målinriktad. Säkerhetstänk, ser i många steg framåt, ev. faror/risker, klarar av krissituationer mycket bra.

Bakgrund. 17 i säkerhetsbranschen. 12 år som entreprenör. Arbetat med service, administration i hela mitt liv. Att jag är Målbilds- och Mental tränare har hjälpt mig på många plan och älskar att hjälpa andra klara utmaningar, om det så är företag, vuxna, idrottsungdomar eller 6-åringar.

Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. 

Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra.

Deltagare

- på kursen "Från idé till företag"

Att öppna upp tankarna,har gett mig många nya lärdomar om mig själv, mina värderingar och framför allt mina visioner. Från att med osäkerhet nästan doppa tårna i tankarna om egenföretagande, har jag idag flera visioner om hur jag kan/vill marknadsföra mig själv, vilken kanal jag ska fokusera på och jag går nästan konstant i tankar om ”hur vill jag att mitt egna märke ska se ut?”.

Med Malins goda stöd har jag funnit en stark tro på mig själv.

Deltagare

- på mitt mentorprogram

Vi startade vårt företag för många år sedan, långt innan sociala medier var en del av vårt liv och under lång tid hade vi endast vår hemsida som hjälp att föra ut information.
Det blev inget lätt jobb för Malin då det visade sig att det redan fanns en ”falsk” Facebook sida som skapats av en okänd person.  Hon fixade det och vår riktiga sida fick en rivstart med 500 följare direkt.
Malin är väldigt duktig på att skriva och under tiden vi jobbade tillsammans skickade hon varje månad ut ett nyhetsbrev som sammanfattade/ berättade om kommande händelser.
Det var verkligen givande att samarbeta med Malin, hon är energisk, har full fokus på vad ditt företag behöver och är en riktig idéspruta!
Företag

- frilansuppdrag

Låt oss höras och se hur vi kan jobba tillsammans

Mejla – malin@laddaom.nu

Vem är jag?

En levnadsglad skåning som älskar variation! Har flera intressen och de har jag även utbildat mig inom samt haft äran att arbeta med. Säkerhet/ledarskap, hälsa och marknadsföring. 

Jag gjorde en personlig resa 2009 som lade grunden till både mitt företag men även mig som person, den jag är, det har gjort att jag fortsatt både utmana mig, göra härliga äventyr samt vågar gå min väg i livet.

Under mina 10 år som företagare har jag byggt på mitt företag, personliga varumärke och älskar allt bakom ett företag. Nu ser jag fram emot att hjälpa och arbeta tillsammans med andra företag, att lyfta deras varumärke. Känna mig som en del i något större, jobba tillsammans med andra. 

 

Låt oss ta en digital kaffe!

Malin Gustafsson