För företag som vill koncentrera sig på sin kärnverksamhet

Kreativ Social Media Manager 

möteAbout Me

Låt mig hjälpa dig att LADDA OM

Såhär kommer vi igång

01 – Ett första möte för att gå igenom vilka behov/budget ni har

02 – Jag presenterar en plan, vi hittar en lösning

03 – Ni kan helt koncentrerar er på er kärnverksamheten vilket kommer leda till stressfritt arbete, samt bättre resultat

 

Vad jag gör

Jag hjälper företag med Sociala medier, marknadsföring och administrativa uppgifter så att ni lättare kan koncentrera er på era kunder, er kärnverksamhet.

Allas behov är olika och jag är flexibel.

Hur kan jag hjälpa er, och exempel på arbetsuppgifter:

Marknadsföring och social medier

  • Ta fram en hållbar strategi för ert företag 
  • Skriva content/innehåll. Nyhetsbrev, blogg och Sociala medier
  • Allt utifrån ert personliga varumärke och mål framåt
  • Föreläsning / workshop

Hjälp och support

  • Vara er projektledare
  • Mail- och kalenderhantering
  • Uppdatera hemsida, register, presentationsmaterial
  • Söka information, kontakt med kunder

Personlig rådgivning

  • Utifrån en mall du svarat på innan vårt samtal, går vi igenom frågorna och jag hjälper dig att få klarhet vilken väg framåt du ska ta för att utveckla ditt företag.

Vem är jag?

En livsnjutande skåning som älskar variation! Har flera intressen och de har jag även utbildat mig inom samt haft äran att arbeta med. Säkerhet/ledarskap, hälsa och marknadsföring. 

Jag gjorde en personlig resa 2009 som lade grunden till både mitt företag men även mig som person, den jag är, det har gjort att jag fortsatt både utmana mig, göra härliga äventyr samt vågar gå min väg i livet.

Under mina 10 år som företagare har jag byggt på mitt företag, personliga varumärke och älskar allt bakom ett företag. Nu ser jag fram emot att hjälpa och arbeta tillsammans med andra företag, att lyfta deras varumärke.

 

Låt oss ta en digital kaffe!

Malin Gustafsson

 

KOMPETENS / EGENSKAPER

Kreativ Social Media Manager med extra utbildning i att bygga nyhetsbrev/kurser/Sociala medier. Mycket goda datorkunskap. Gillar att skapa bra content, ge en bra och tänkvärd story och utveckla varumärke. Idag runt 8000 följare/följare på mina sociala kanaler. Ansvarade över Team Rynkeby Kristianstad alla sociala medier, även livesändningar, 2017, även skribent på en av Sveriges största resemagasin Discovering The Planet.

Utbildning. 2019. Ledarskapsutbildning, propellermodellen, Stockholm, Alénius & Partners AB. Storycatching, (marknadsför genom din story) Alénius & Partner AB

2020, List Builders Society by Amy Porterfield (skapa nyhetsbrev och bygga så att listan ökar). Digital She Boss. Onlinekurser, hur du skapar och säljer din webbkurs, Helena Biel,

2021, Diplomerad Social Media Manager, Mama Said media

Serviceminded, rak och tydlig kommunikation. Bra på att nätverka både live och online, samt snabbt skapa goda relationer. Älskar att planera och strukturera, är ansvarsfull, lojal och pålitlig. Självständig och väldigt målinriktad. Säkerhetstänk, ser i många steg framåt, ev. faror/risker, klarar av krissituationer mycket bra.

Bakgrund. 16 i säkerhetbranchen. 10 år som entreprenör. Arbetat med service, adminstration i hela mitt liv. Att jag är Målbilds- och Mental tränare har hjälpt mig på många plan och älskar att hjälpa andra klara utmaningar, om det så är företag, vuxna, idrottsungdomar eller 6-åringar.

KICKOFF paket

01 – Föreläsning för att hitta ert företags grund som är uppdelade i olika delar: Hitta din idé, story, ditt varumärke. Mindset, mål och mod. Paketera och digitalisera. Planering & struktur

02 – Föreläsningen blandas med workshop (i mindre grupper om ni är många), för att öppna upp, brainstorma. Vi avslutar med att samtala om vad vi kommit fram till, vad ni står för och hur ni ska arbeta framåt.

03 – Jag samlar all information, sammanfattar och återkommer med en grundbok för er som ni enkelt kan använda framåt. Bonus: 50 idéer på inlägg medföljer.

04 – Vill ni ha hjälp med att skapa kommande material/inlägg så finnns denna möjlighet, jag hjälper er gärna!

Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. 

Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra.

Deltagare

- på kursen "Från idé till företag"

Att öppna upp tankarna,har gett mig många nya lärdomar om mig själv, mina värderingar och framför allt mina visioner. Från att med osäkerhet nästan doppa tårna i tankarna om egenföretagande, har jag idag flera visioner om hur jag kan/vill marknadsföra mig själv, vilken kanal jag ska fokusera på och jag går nästan konstant i tankar om ”hur vill jag att mitt egna märke ska se ut?”.

Med Malins goda stöd har jag funnit en stark tro på mig själv.

Deltagare

- på mitt mentorprogram

Vi startade vårt företag för många år sedan, långt innan sociala medier var en del av vårt liv och under lång tid hade vi endast vår hemsida som hjälp att föra ut information.
Det blev inget lätt jobb för Malin då det visade sig att det redan fanns en ”falsk” Facebook sida som skapats av en okänd person.  Hon fixade det och vår riktiga sida fick en rivstart med 500 följare direkt.
Malin är väldigt duktig på att skriva och under tiden vi jobbade tillsammans skickade hon varje månad ut ett nyhetsbrev som sammanfattade/ berättade om kommande händelser.
Det var verkligen givande att samarbeta med Malin, hon är energisk, har full fokus på vad ditt företag behöver och är en riktig idéspruta!
Företag

- frilansuppdrag

KONTAKT

Email

malin@laddaom.nu

Adress

Just nu Stockholm