Oavsett vad man ska påbörja i livet, så är det bra att först ut med det gamla. Så även i denna van som var täckt av träskivor på väggar och tak, något slags golv och under allt så var det äcklig isolering lite här och där, hemmabygge och så fastklistrat och ja, det var en del att få ut.        Bästa Skånefamiljen hjälpt mig med fredagseftermiddag med väggar och tak. De hade flera skruvdragare och jag gick igång med en och det var ju riktigt kul! Härligt att pojkarna ville hjälpa till och härligt att någon dag senare frågade jag Felix 3 år vad han hjälpt mig bygga: ”*Jag hjälpte dig bygga sängen” Och ja, riva väggarna är ju på ett sätt början till att bygga en säng… Måste köpa något verktyg slog mig nog här men det tänkte jag också att jag får ta längs vägen, när jag vet mer vad jag tror att jag behöver för långt framåt, andra verktyg kanske jag mer kan låna. Tippen. Att bara köra denna stora bil till tippen… Åh fy vad pulsen gick upp. Så mycket att jag frågade ”min lillasyster Elin” om hon ville vara sällskap vilket hon ville och det var bra och kändes tryggt. Det var nämligen trångt att köra in, rörigt på området, en galen lastbil som körde som en galning för att tömma container och var sådär 1 cm från att köra in i min parkerade van – totalt livsfarlig. Men vi klarade båda gångerna riktigt bra och jag kände hur jag växte genom att köra lite sådana här smårundor. Jag behöver träna. Golvet. Sedan var det golvet som de tydligen limmat ganska rejält. En verkstad som jag hade annan fråga till, skruvade bort de muttrarna till mig (de ville ha betalning i form av kakor) men sedan stod jag 1,5 h timme själv och försökte bända upp golvet med hjälp av lite olika verktyg som jag hittade men insåg att 1) det är fel verktyg 2) vi behöver vara fler. Jag ringde en stycken Linus och tillsammans slet vi upp golvet på en timme. SÅ tacksam över denna hjälp! Hylla ovanför förarsätet. En plastsak som mest tog massa plats och gjorde det omöjligt att isolera därinne så den skulle bort. Jag hade sett en tjej skriva om exakt denna sak, hon avslöjade att det var skruvar som satt gömda längre fram och jodå, de satt fast där. Trots detta så såg vi att vi skulle behöva ta ner även en liten mindre hylla under och den ville jag gärna behålla. Så vi bestämde – detta får vi ta längre fram. Nu var det då tomt i bilen. Såg för jäkligt ut… och här insåg jag att det kommer ta mer tid för att ens göra den snygg och klar för nästa steg. Så, vad behöver jag nu? Verktyg, kanske medel? Alla steg framåt, är ett steg närmare och det är väldigt okej.