Ni har läst om min nya plan A och vad skönt det var att landa i det, och att det faktiskt känns riktigt bra! Ni hittar inlägget HÄR men ja, min nya plan A är att jag bara fortsätter där jag är nu. Den tillfälliga lösningen var alltför bra.

Men nu till min höst. 4 dödsbesked på bara några veckor och ja, livet är så skört, vad håller jag på med, tänkte jag när jag såg min oktober plan på allt jobb. Hade fått jobba ihjäl mig för att hinna allt det där. Och en sak som inte ens är påbörjade, den skulle jag köra igång, bygga upp och bli klar med och det fick mig att våga funderade på varför jag hade så bråttom med den. Och ja, jag kom på det ganska snabbt (man gör det när man vågar lyssna inåt, vara lite självkritisk), jag ville bevisa en sak. Och inte alls för mig utan för andra, och då för andra som inte ens antagligen skulle få reda på det. Så fel… jag behöver inte bevisa något för någon, inte ens för mig själv, helt fel fokus så jag strök min höstplan, mål och började om med fundering på:

Vad känns rätt, vad vill jag göra, vad behöver jag? 

Jag delade in i 3 olika delar. Brainstormade. Tog bort. Kollade med kritiska ögon om det är hållbart, och hälsosamt. Sedan gjorde jag en prioriteringslista och voila, här är min lista:

HÄLSA:

  • Komma igång med träningen. 3 styrkepass och 2 löpning i veckorna, något på helgen. Kroppen har skrikit lugn träning, jag har lyssnat och provat mig fram, nu känns den äntligen redo för lite mer!
  • Helgäventyr. I oktober har jag 3 helgäventyr och det ska jag planera in något även i november och december, hur kul låter inte det med äventyr och samtidigt få lite miljöombyte?

VARDAG (då jag bestämt att jag ska fortsätta som nu så har jag 2 andra fokus/mål)

  • Vardagsrutinerna. Jag vill få till dem nu, morgonen och sedan på em/kväll. har en plan, delat upp det mer så att det blir fokus på olika saker de olika kvällarna. Känns bra
  • Fortsätta hålla nere vardagskostnaderna. Jag är en billig tjej brukar jag säga och ja, jag gör ju sällan av med pengar och dessa 2 månader när jag dessutom tagit det väldigt lugnt, samtidigt som mitt företag har fått uppsving efter Coronadipp, så är det galet häftigt hur mycket jag sparat på bara dessa 2 månader! Jag har en fundering på hur lång tid det tar att spara 100 000… Och så vill jag gärna lära mig aktier så säger check på att skapat ett konto på Avanza, nu ska jag bara göra mitt första köp.

FÖRETAG:

  • Lansera min kurs en gång till samt göra klart min andra kurs
  • Gå klart min utbildning så jag får en finfin titel

—————————-

Under alla kategorier har jag sedan fler spontana tankar, småsaker jag vill göra, nå och då flest på företag men det är dessa 6 punkter jag kommer att prioritera. Känner mig glad, förväntansfull och ser fram emot en toppenhöst!

Vad kommer du ha för fokus i höst, hur ska du se till att din höst blir en toppenhöst?