2019 beskrev jag med 3 olika delar och som jag nu tar med mig in i 2020. Och jag tänker inte sätta mål som jag brukar för varje år, utan dessa ser jag som det stora, sedan sätter jag mål längs vägen (första kvartalet är satta, de kommer senare)

UTMANANDE

Jag vill fortsätta utmana mig, vara nyfiken, prova nytt, jag vill helt enkelt utvecklas. Växa som människa och främst tänker jag då på i mitt företag, för att kunna ta nästa steg, behövs jag också ”steppa upp” och göra lite nytt, kanske lite jobbigt och svårt men jag utmanar inte mig genom att stå kvar så där har jag svaret.

Jag ser också ett äventyr av något slag. Något nytt, eller något klurigt och jobbigt men ändå äventyr.

INSIKT & ANSVAR

Insikt. Jag vill fortsätta ha öppet sinne inför nya saker och även människor. Jag vet att det  ibland då kan göra att jag gör fel val och känner mig lite sviken, men alternativet är inget alternativ för mig. Älskar när jag kommer till insikter och verkligen förstår.

Ansvar. Jag har en förmåga att både ta hand om och anpassa mig, detta har jag vetat länge och ibland faller jag och det vill jag fortsätta utveckla. Jag måste ta ansvar över hur jag kommunicerar och vilka val jag gör, hur ska andra annars veta vad jag vill? Och den besvikelsen över mig själv över att göra något jag egentligen inte vill, den vill jag inte ha 2020. Så mer Malin mående, ta ansvar över vad jag vill ha, behöver.

Ekonomi. Jag har lite tankar på pension, investera, Advanza och det är väl att ta ansvar om något (och låter ganska  vuxet)

KÄRLEK

Jag vill fortsätta vårda de relationer som är de viktigaste. Jag skriver vårda för det är det som behövs för bra relationer att behålla sitt ”braiga” men också växa. Relationer ska man inte ta för givet utan vara rädd om.

Jag vill fortsätta öka bekantskapskretsen i Stockholm. Träffa nya människor. Tycker det är berikande att möta nya människor.

Min Hanna. I år har vi bestämt en resa och det ser jag fram emot!

Kärlek till mig. Jag vill fortsätta ta hand om mig på absolut bästa sätt! Ge mig det jag vill ha, prioritera det jag verkligen behöver, träna och känna mig stark och fortsätta ha mentalt kontroll.

————————————————————

Om 2019 var ett lagom år, så ser jag nu fram emot att skapa mig ett magiskt 2020! Utmanande, insikter och ansvar och så givetvis fullt av kärlek!

————————————————————