Jag har nu suttit ner med papper och penna. Tittat på orden som 2019 innehöll mycket – Utmaningar, insikt & ansvar samt kärlek och ser att jag utifrån dem, enkelt kan fortsätta på just detta spår. För trots att det var lite lagom år som emellanåt tufft, så är det precis dessa delar jag vill ha. Lite utmaningar, väldigt många insikter, definitivt ta ansvar över mig själv. Samt massor av kärlek, DET kan man aldrig få för lite utav.

Jag har vågat öppna upp, drömt helt fritt, bara skrivit ner samt hittat mina stora mål, det är faktiskt några som är långt bort, några som jag vill ha upplevt redan detta år men jag tänker att jag kommer att dela in i kvartal. Det är så min kurs är uppbyggd, så perfekt att följa mina egna råd samt visa lite hur jag tänker och hur det går.

Har du inte läst om mitt 2019 så tänker jag att du gör det först, det gör du HÄR. Då kommer du också enklare att förstå vissa av mina mål, varför jag väljer just dem.

  1. Gå ner de där 10 kg – för att jag 1) de var inte där tidigare 2) jag har en kropp som gör ont 3) känner mig inte så smidig och stark 4) fullt medveten om att jag är fin och bra ändå 5) för att undvika att falla och bara acceptera även nästa 10 kg. Vill  förtydliga detta för att man ska förstå mitt rätta syfte.
  2. Skaffa fysiska kollegor. Läs mer under mitt 2019 för att förstå. Antingen via ”vanligt jobb” eller också större projekt med andra. Men fysiska kollegor, står högt på listan och är verkligen öppen för hur detta ska se ut men ser fram emot att se hur det kommer falla sig nu när jag öppnar upp för det! (tänker spontant 2-3 dagar i veckan sådär, det skulle funka med mitt företag)
  3. Onlinetjänsterna – ett steg upp för dem. Både kurserna och webbutiken, du har börjat bra och lagt grund, nu är du redo att steppa upp med detta!
  4. Hemliga projektet – ”Malin, nu har du funderat i sådär 2 år på ditt hemliga projekt… Det är dags nu, 2020 är året det sker! Roligt och sjukt utmanande… du är redo, först när du provat vet du” – Detta kvartalet ska det ske!
  5. Skulle så gärna vilja skriva marathon… men vet inte om knät klarar det detta år så jag anmälde mig till Premiärmilen i slutet av mars, den vill jag klara under timmen (just nu springer jag 2 km i 7 min fart men det är mest säker löpning för att verkligen ta det lugnt, jag kan bättre)

För att klara dessa mål, kommer jag logga in i egna kurs – LADDA OM MÅLFOKUS 

Här kommer jag skriva in, dela upp, göra planen, ha rätt mentalt tänk (även kallat pannben) och så ta action. Ett steg i taget. Givetvis har jag också prioriterat dem, i vilken turordning de är viktiga för mig (också viktigt, det kan som det gjorde i höstas för mig, ställas mot varandra och då måste du veta vilket ben du ska stå på)

Känner mig laddad! Sjukt målmedveten, redo, en härlig livslust att skapa mitt egna liv efter min plan då det annars är lätt att bara falla i vad någon annan planerat för en. Jag vet det av egen erfarenhet. I 17 år konstaterade jag på nyårsafton ”Jaha, så såg detta år exakt likadant ut som förra”, jag levde ett typiskt ekorrhjul (helt okej, veklingen inte illa men särskilt utvecklande var det inte)

Nu vill jag styra mer själv, skapa mitt bästa liv jag kan, lite ta eget ansvar över mitt liv.

Och så vill jag inte vara den mamma som säger till sitt barn ”Ut och ta för dig av världen, följ drömmar, leva fullt ut” och sedan själv inte leva som jag lär. Tänker även på tiden, livet, att det är kort och man vet aldrig vad som händer, jag vill inte vänta mer med mina drömmar för sen kanske inte kommer, istället bestämmer jag att sen är nu och bara kör.

Hur går det med dina planer för 2020? Har du några mål, eller något du kommer fokusera mer på under 2020?

Mitt 2019