Räck upp handen du som aldrig varit med om något jobbigt…

Vi klarar SÅ mycket mer än vi tror. Saker händer. Jobbiga saker. Olika jobbigt för olika, jobbigt beroende på vem man är och var man befinner sig i livet just nu. Många ”tål” olika och nej, det är ingen tävling vem som haft det mest jobbigt. Vi kan inte heller undvika jobbigt. Det händer. Det kommer fortsätta hända. Vissa gånger kan vi göra något åt det, andra gånger inte alls.

Vad vi däremot KAN göra, är att acceptera att just nu är det jobbigt. Jobbig vecka, period i livet, en tid då vi lär oss, utvecklas och växer. För det gör man ofta, utvecklats och lärt sig, NÄR man väl är förbi det. Så bit inte ihop, låtsas som att det regnar eller bryt ihop och lägg livet helt åt sidan. För livet fortsätter och så kan även du. Men sakta gärna ner, fånga in dig, var snäll och ta hand om dig, gråt och prioritera alltid sömnen.

Idag kommer det kanske inte kännas lättare men kanske imorgon, eller nästa månad. Men bara om du tar hand om dig. Så, var snäll mot dig!

Bilden är är från när jag cyklade upp för Mur de Huy i Belgien. Googla och läs om den backen, gissa sen om det var jobbigt…  #detvardet 😅 #sköntattkommaupp