Nästa start – hösten 2022

LADDA OM

– NU

”Landa som den du är, lyft som den du vill vara”

 

Det har varit mycket, jobbigt och du känner att du tappat bort lite av dig själv, den är du är och vill vara.

Du vill må bra. Du vill ha en hälsosam och hållbar vardag, njuta mer i livet och känna en större livslust och ha en fin energi.

Du vill (behöver) LADDA OM – NU

Kursen fokuserar på nuet och framåt.

 

Livet är alla dagar och du är värd att må ditt bästa jag

En kurs i tre steg

1
landa

Hur ska vi ens kunna LADDA OM när det alltid är mycket med allt, högt tempo och alla måsten?

Kursen börjar med att du landar.

2
lyft

Nu öppnar vi upp.

Hitta dina styrkor och rikning.

Tankar, inställning och mod

 

3
& håll i

Skapa en hälsosam plan framåt.

Som är hållbar.

Allt för att du ska fortsätta må och nå ditt bästa jag.

 

 

Kommer i höst igen

Praktisk information 

  • Du vet väl att Mental träning räknas som Friskvårdsbidrag?
  • Kursen är en 8 veckors kurs
  • Varje vecka släpps en ny del, och du får en föreläsning med övningar att arbeta med under kommande vecka
  • Jag finns och hjälper/inspirerar dig under kursen
  • Du har tillgång till kursen 1 helt år
  • Din investering: 4800 kr (inkl. moms 25%)

BONUS

Kommer i höst

.

Mitt 2019

VINSTER/EFFEKTER 

♥ Du får en paus i livet, landa för att börja lyssna inåt på vad du behöver för att må bra

♥ Du kommer förstå dina tankar vilket kommer att göra dig mer positiv, avslappnad och glad men också lättare för sig att möta kommande utmaningar

♥ Bli bättre på att fokusera på det som är viktigt i livet, vara i nuet samt vara tacksam. Ökad glädje för livet, ökad livskvalité

♥ Vilket kommer att leda till att du tycker bättre om dig själv, få bättre självkänsla och självförtroende

♥ Nya hållbara och hälsosamma vanor för ditt framåt

—————-

Du vet väl att Mental träning räknas som Friskvårdsbidrag?

Tidigare kursdeltagare

Jag är mer närvarande och tar livet lugnare med pauser, ler oftare, känner mig starkare mentalt samt att jag släppt mycket av min ryggsäck genom att byta kort. Ser även tydliga mål nu vart jag är på väg”

—————————-

”Jag har fått en bättre insikt om mig själv och framförallt en tro på att jag kommer att må bättre och bättre framöver. Och att jag kommer kommer att tackla dåliga och jobba situationer bättre. Det ser ljust ut därframme.”

—————————-

”För mig har det blivit en ögonöppnare. Jag har insett att jag har styrt dit livet tagit mig istället för att ta ansvar och styra livet dit jag vill. Sedan många år tillbaka har jag haft en önskan att starta en egen verksamhet men som så många andra har jag sprungit i ekorrhjulet och bara skjutit min vision på framtiden. Tankarna kring verksamheten har varit många och spretat åt olika håll, blandat med rädsla för att våga och inte riktigt tro på sin idé. Jag har kunnat samla tankar och idéer på pränt, fått fokus”

 

”Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. Ställer frågor till dig som både är jobbiga och tankeväckande. Fokuserar på hur du ska nå dina mål, inte varför du misslyckades.  Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra”

—————————-

”Att släppa taget och upptäcka att alla växer och mår bättre av att jag släpper kontrollen, har gjort mig lugnare och gladare. Jag mår bättre, barnen mår bättre, mannen mår bättre.”

—————————-

”Med 2 små barn hade jag fastnat. Jag prioriterade inte att åka iväg och träna och träna hemma själv när barnen lagt sig, det var inte så lätt. Efter denna månad känner jag att jag kommit tillbaka. Från en början tränade jag för att ”visa Malin” att jag följt min plan som jag sagt upp men efter bara 1 vecka kände jag hur skönt det var. Jag vill ju träna. Tack Malin!”

DU KLARAR MER ÄN DU TROR

Vi klarar så mycket mer än vad vi tror! 

Men… ibland är det bra att landa innan man kan lyfta. Speciellt om det har varit mycket, eller jobbigt i ens liv. Snabba lösningar funkar sällan och därför vill jag finnas vid din sida under 6 månader.

Mitt företag LADDA OM är baserat på den personliga resa jag själv gjort, som förändrade hela mitt liv. 17 år som latmask, storrökare, fast i ekorrhjulet, orkade knappt jogga 60 meter. Ca 1 år senare tog jag veteran SM silver i just 60 meter.

Det blev min start på mitt företag, men även fler äventyr men bästa – jag förstod även innebörden av att LADDA OM, ta hand om sig och må bra – alla dagar. Nu ser jag fram emot att hjälpa DIG!

Vi ses 27:e juni!

Malin Gustafsson