LADDA OM

Bootcamp

—————-

Allt börjar med DIG! Ditt mående och relationer, dina drömmar och mål.

Att utvecklas är inget som händer ”bara sådär” utan en resa som bara fortsätter. Men man kan göra det lättare, eller komplicera det för sig. Alla är värda att må sitt bästa jag och jag vill genom detta bootcamp ge dig verktyg att göra det enklare.

LADDA OM bootcamp – för dig som är trött på att skjuta upp drömmar eller vänta på bättre tider, som vill utvecklas, som vill ha hjälp med att hålla fokus så att du GÖR det du behöver göra, för att NÅ det DU vill.

  Oavsett om du vill göra en livsstilsförändring, byta jobb, spara pengar eller skriva en bok, så kommer det krävas någon slags förändrig från ditt håll och vi alla vet, det är lätt att tappa fokus. Det är därför du vill anmäla dig till:

  LADDA OM bootcamp 

   Vi fokuserar på nuet och framåt.

   ”Jag tror på DIG! Att du kan mer och bättre, att du redan har allt inom dig för att må och nå ditt bästa jag, som du faktiskt är värd! Jag hjälper dig, går vid sidan om med min kunskap, inspiration, hjälp och energi så att du själv – kommer ta de steg du behöver ta – för att nå det du vill”

   Malin Gustafsson

   ”Åh det här behöver jag”

   Anmäl dig HÄR

   ”För mig har det blivit en ögonöppnare. Jag har insett att jag har styrt dit livet tagit mig istället för att ta ansvar och styra livet dit jag vill. Sedan många år tillbaka har jag haft en önskan att starta en egen verksamhet men som så många andra har jag sprungit i ekorrhjulet och bara skjutit min vision på framtiden. Tankarna kring verksamheten har varit många och spretat åt olika håll, blandat med rädsla för att våga och inte riktigt tro på sin idé. Jag har kunnat samla tankar och idéer på pränt, fått fokus”

   Tidigare deltagare 

   LADDA OM

   Bootcamp

   ——————————–

   29:e augusti kl.16.00 – 18.00

    – KICKOFF –

   Denna workshop är inspelad och kan ses om och om igen året ut.

   6:e september kl. 20.00 

   Du har ditt mål/höstens fokus klar och vi kör igång – på riktigt!

   12 måndagar framöver syns vi sedan online där ämnena varierar mellan mål/fokus, personligt varumärke/entreprenörskap, mental träning/tankar, planering/struktur samt frågestund. Det blir övningar, öppen diskussion och mindre föreläsning/inspiration. Du väljer själv vilka du vill vara med på.

   28:e november kl. 20.00 

   Avslutar vi med att fira våra framgångar vi nått samt allt vi lärt oss längs vägen.

   —————————————

   Du vet väl att du kan använda ditt Friskvårdsbidrag går att använda till Mental träning?

   Begränsade platser.

   Frågor & funderingar – malin@laddaom.nu

   BONUS…

   Du som medverar på LADDA OM bootcamp under hösten 2021, kommer att under tiden ha reducerat pris på:

   Privat coaching

   –  Kursen ”Från idé till företag” 

   – Kommande bootcamp

   DINA VINSTER/EFFEKTER MED LADDA OM BOOTCAMP BLIR:

   ♥ bortsett då från att du kommer att nå det mål du väljer att arbeta med, kommer du även:

   ♥ bli bättre på att fokusera dig på det som är viktigt i livet, vara i nuet och vara tacksam. Ökad glädje för livet, ökad livskvalité

   ♥ du får kontroll/förstår dina tankar vilket gör dig mer positiv, avslappnad och glad

   ♥ samt att du tycker bättre om dig själv, bättre självkänsla och självförtroende

   ♣ får struktur och fortsätter på din väg mot ditt framåt, dina drömmar och mål

   ♠ samt kan förhålla dig bättre till att möta kommande utmaningar

   ———————

   Du lyckas alltså inte bara nå ditt mål utan även förbättra/utveckla flera delar längs vägen. DEN känslan, att klara något litet eller stort tillsammans med att nå DITT mål, är både en skön känsla samt väldigt bra inför ditt framåt.

   Anmäl dig HÄR

   ”Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. Ställer frågor till dig som både är jobbiga och tankeväckande. Fokuserar på hur du ska nå dina mål, inte varför du misslyckades.  Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra”

   Tidigare deltagare 

   Jag är mer närvarande och tar livet lugnare med pauser, ler oftare, känner mig starkare mentalt samt att jag släppt mycket av min ryggsäck genom att byta kort. Ser även tydliga mål nu vart jag är på väg”

   Tidigare deltagare 

   ”Livet är väl helt okej” tänkte jag och försökte samtidigt trycka undan rastlösheten, sedan hade 17 år gått.

   Min förändring kom augusti 2009 när jag förlorade ett vad med min dotter Hanna och fick börja träna friidrott i hennes ungdomsgrupp där de var mellan 12 och 19 år.  under ledning av elittränare Susanne Lorentzon-Borg. Där kom jag, 33 år, lite småskadad, rökande latmask och allmänt fast (och bekväm) i ekorrhjulet. Ibland var det kul men mestadels var det jobbigt, fysiskt men också mentalt. Första träningen orkade jag knappt jogga 60 meter, ca 1 år senare tog jag veteran SM silver i just 60 meter.

   DENNA PERSONLIGA RESA FÖRÄNDRADE MITT LIV

   Jag lärde mig mycket under året, om träning absolut, om att arbeta mot mål.om mig själv men mest om livet, som pågår här och nu. Som ger oss utmaningar och hinder, dåligt väder och familjekriser hur gärna vi än vill slippa. Sedan fyller vi på med alla ”måsten, allt vi ska göra och tid är inget vi har, ännu mindre energi så vem har då tid att följa sina drömmar?

   Jag är utbildad Målbildstränare och Mental tränare, men mitt största intresse och fokus har varit att lära och förstå hur tankarna påverkar/styr oss. Jag har också lärt mig av mitt nyfikna sätt att leva, äventyren jag varit ute på och målen jag nått.

   Att hjälpa andra framåt, dela min kunskap och verktyg samt min energi och inspiration, det finns inget bättre! För mig känns det verkligen som att jag gjort resan och nu kan/vill lära vidare.

   Så är du redo för mer, framåt, nå dina drömmar, LADDA OM… ser jag fram emot att gå vid din sida.

   Malin Gustafsson

   – VARMT VÄLKOMMEN –

   Vi syns 29:e augusti 

   Anmäl dig HÄR