”Haha, ska du starta företag, vad har du då tänkt göra?”

 

En i bekantskapskrets reaktion när jag för 8 år sedan berättat att jag ansökt om att starta företag. Jag reagerade på vad hen sa, men tyst, för kanske det hela var dumt att ens försöka. Vad kunde jag om entreprenörsskap? Jag har ingen i familjen, släkten, eller inte ens så många vänner med eget så ja, kanske det skulle bli svårt ändå. 

 

Idag firar jag 8 år, 3 år som ”helt fri” från fast anställning och ler lite åt de där orden. Och det var nog också första händelsen i mitt företag som jag är stolt över, vad än folk tyckte, sa, skrattade åt… så vågade jag ändå ta de där första stegen och både starta företag och prova mig fram. Visste inte vart det skulle leda, bara att jag var tvungen att göra något, bygga på mina drömmar, att hjälpa andra. Vi kan må så mycket bättre än att bara nöja oss, men vi kan också klara mer än vad vi tror, vi kan sådan fantastisk potential.

 

Det var ju det jag hade varit med om. Kändes lite som att jag hade kommit på att det fanns mer därute i livet och att jag ville visa alla andra, man kan må bättre. Man kan nå så mycket längre än man tror. Så jag startade, provade mig fram, vissa saker ploppade upp för att snabbt läggas ner igen medan andra saker bestod i många år. Jag träffade massor av olika slags människor, de träffade människor på mina grupper och det är härligt att se på sociala medier hur många relationer som jag vet att det började hos mig, LADDA OM. 

.  

Det har varit många känslor under åren, allt har verkligen inte varit lätt… men värt det – har det varit alla gånger!

 

Jag firade i söndags med lite tapas, ett glas vin och känslan, jisses, 8 år! Idag 1:e juli är första dagen på resten av mitt företagsliv och jag ser fram emot att låta mitt LADDA OM steppa upp ytterligare. Jag kommer att behöva lite hjälp… men jag vet också att mycket handlar om mig. Jag måste våga lite till. Men med 8 år i bagaget i entreprenörsryggsäcken, vetskapen om allt jag varit med om, gör mig stark och jag känner mig mer än redo för framåt, framtiden och år 9. 

 

Tack alla ni som på något sätt stöttat, varit i mina grupper, bjudit på leende, skratt och hejarop. Tack till dig som läser, gillar och kommenterar, delar och på så sprider mitt företag. Som stöttar mina tjänster på något sätt, det är ju det som gör att hjulet snurrar på och jag kan fortsätta med det jag älskar, driva mitt företag, hjälpa fler att både må och nå sitt bästa jag. Kärlek, gapskratt och solnedgångar till dig!

 

Här följer lite blandade bilder från dessa 8 år: