YOU, JOY & LIFE

—————-

Allt börjar med DIG! Ditt mående och relationer, dina drömmar och mål.

Att utvecklas är inget som händer ”bara sådär” utan är en resa. Men man kan göra det lättare genom att börja med att lägga en bra grund. Alla är värda att må sitt bästa jag och jag vill genom detta mentorprogram ge dig verktyg till en grund som är både hälsosam och hållbar.

Mentorprogrammet YOU, JOY & LIFE – för dig som är trött på att skjuta upp drömmar eller vänta på bättre tider, som vill utvecklas, som vill ha hjälp med att hålla fokus så att du GÖR det du behöver göra, för att NÅ det DU vill.

  Oavsett om du vill göra en livsstilsförändring, byta jobb, starta företag, spara pengar eller skriva en bok, så kommer det krävas någon slags förändrig från ditt håll och vi alla vet, det är lätt att tappa fokus. Det är därför du vill anmäla dig till:

  ——————————–

  YOU, JOY & LIFE 

   Vi fokuserar på nuet och framåt.

   ”Jag tror på DIG! Att du kan mer och bättre, att du redan har allt inom dig för att må och nå ditt bästa jag, som du faktiskt är värd! Jag hjälper dig, går vid sidan om med min kunskap, inspiration, hjälp och energi så att du själv – kommer ta de steg du behöver ta – för att nå det du vill”

   Malin Gustafsson

   ”För mig har det blivit en ögonöppnare. Jag har insett att jag har styrt dit livet tagit mig istället för att ta ansvar och styra livet dit jag vill. Sedan många år tillbaka har jag haft en önskan att starta en egen verksamhet men som så många andra har jag sprungit i ekorrhjulet och bara skjutit min vision på framtiden. Tankarna kring verksamheten har varit många och spretat åt olika håll, blandat med rädsla för att våga och inte riktigt tro på sin idé. Jag har kunnat samla tankar och idéer på pränt, fått fokus”

   Tidigare deltagare 

   Vad behöver du?

   ——————————–

   Vet du tydligt vad du vill, har för mål?

   Vilka rutiner och vanor behöver du då förändra för att få det du vill ha?

   Jag är säker att du redan vet… men av olika anledningar så står du ändå på samma ställe och liksom ”väntar”. Men vänta inte längre, låt mig gå med dig!

   ——————————–

   YOU, JOY & LIFE mentorprogram:

   ——————————–

   YOU

   Du väljer ett mål, stort som smått och så väljer du vilka 3 månader du vill köra. Vi har regelbundet samtal och du får både övningar och inspelade kursdelar jag tror du behöver där du befinner dig. Efter 3 månader har du nått det, hur hade det känts för dig att komma i mål?

   JOY

   Det är kul att ha intresse man kan bygga sitt varumärke kring och dessutomtjäna pengar på det. Har du drömmar om att starta eget, då är JOY för dig! Här kommer förutom samtal, en längre workshop där du får möjlighet att sätta grunden så att du sen enklare kan ta stegen framåt. Du får även tillgång till kursen ”Från idé till företag” (värde 5800 kr) Här jobbar vi också tillsammans 3 månader för att det verkligen ska ske något som du senare kan gå vidare med.

   LIFE

   Är för dig som vill ha förändring – på riktigt, och mer hållbart. Här arbetar vi tillsammans under 1 år, har regelbundet samtal och du får tillgång till alla mina kurser och material, allt uitfrån vad du arbetar mot och behöver, vill ha.

   ——————————–

   Det går givetvis att köpa till samtal om så önskas, dessa blir då till ett bra reducerat pris!

   ——————————–

   Du vet väl att du kan använda ditt Friskvårdsbidrag går att använda till Mental träning?

    

   Var befinner du dig? Vad behöver du?

   YOU

   3 månader

   4 samtal á 45 min

   Övningar och online kursdelar

   Fri mailsupport

   ———————–

   Din investering:

   4800 kr

   JOY

   3 månader

   4 samtal á 45 min

   Övningar och online kursdelar

   Kursen ”Från ide till företag” värde 5800 kr

   2 h workshop där vi sätter hela din grund

   Fri mailsupport

   ———————–

   Din investering: 6800 kr

   LIFE

   1 år

   10 samtal á 45 min

   Övningar

   Tillgångar till alla kurser,

   värde 10 000kr

   ———————–

   Din investering: 9800 kr

   Dina VINSTER/EFFEKTER med att arbeta med, och på dig själv:

   ———————–

   ♥ bortsett då från att du kommer att nå det mål du väljer att arbeta med, kommer du även:

   ♥ bli bättre på att fokusera dig på det som är viktigt i livet, vara i nuet och vara tacksam. Ökad glädje för livet, ökad livskvalité

   ♥ du får kontroll/förstår dina tankar vilket gör dig mer positiv, avslappnad och glad

   ♥ samt att du tycker bättre om dig själv, bättre självkänsla och självförtroende

   ♣ får struktur och fortsätter på din väg mot ditt framåt, dina drömmar och mål

   ♠ samt kan förhålla dig bättre till att möta kommande utmaningar

   ———————

   Du lyckas alltså inte bara nå ditt mål utan även förbättra/utveckla flera delar längs vägen. DEN känslan, att klara något litet eller stort tillsammans med att nå DITT mål, är både en skön känsla samt väldigt bra inför ditt framåt.

   Anmäl dig HÄR

   ”Att ha Malin som handledare är både inspirerande och enerverande. Hon finns som bollplank när du behöver det. Ställer frågor till dig som både är jobbiga och tankeväckande. Fokuserar på hur du ska nå dina mål, inte varför du misslyckades.  Då Malin själv har gjort samma resa är en vinst för dig som deltagare, hon delar med sig av sin erfarenhet samt vill verkligen hjälpa dig att lyckas med det som du föresatt dig att genomföra”

   Tidigare deltagare 

   Jag är mer närvarande och tar livet lugnare med pauser, ler oftare, känner mig starkare mentalt samt att jag släppt mycket av min ryggsäck genom att byta kort. Ser även tydliga mål nu vart jag är på väg”

   Tidigare deltagare 

   ”Livet är väl helt okej” tänkte jag och försökte samtidigt trycka undan rastlösheten, sedan hade 17 år gått.

   Min stora förändring kom augusti 2009 när jag förlorade ett vad med min dotter Hanna och fick börja träna friidrott i hennes ungdomsgrupp där de var mellan 12 och 19 år.  under ledning av elittränare Susanne Lorentzon-Borg. Där kom jag, 33 år, lite småskadad, rökande latmask och allmänt fast (och bekväm) i ekorrhjulet. Ibland var det kul men mestadels var det jobbigt, fysiskt men också mentalt. Första träningen orkade jag knappt jogga 60 meter, ca 1 år senare tog jag veteran SM silver i just 60 meter.

   DENNA PERSONLIGA RESA FÖRÄNDRADE MITT LIV

   Jag lärde mig mycket under året, om träning absolut, om att arbeta mot mål.om mig själv men mest om livet, som pågår här och nu. Som ger oss utmaningar och hinder, dåligt väder och familjekriser hur gärna vi än vill slippa. Sedan fyller vi på med alla ”måsten, allt vi ska göra och tid är inget vi har, ännu mindre energi så vem har då tid att följa sina drömmar?

   Jag är utbildad Målbildstränare och Mental tränare, men mitt största intresse och fokus har varit att lära och förstå hur tankarna påverkar/styr oss. Jag har också lärt mig av mitt nyfikna sätt att leva, äventyren jag varit ute på och målen jag nått.

   Att hjälpa andra framåt, dela min kunskap och verktyg samt min energi och inspiration, det finns inget bättre! För mig känns det verkligen som att jag gjort resan och nu kan/vill lära vidare.

   Så är du redo för mer, framåt, nå dina drömmar, LADDA OM… ser jag fram emot att gå vid din sida. // Malin Gustafsson

   När sätter vi igång?

    

   Starta idag – HÄR