LADDA OM

VIP

Om du köper någon av tjänsterna /produkterna hos LADDA OM, är det här du blir tillagd som en liten bonus – i VIP grupp på Facebook.

* En stängd grupp

* Mig Malin som mentor

* Fokus på 3 olika område

* Föreläsning – MÅL! Varje månad är det en föreläsning online med temat mål. JUNI – 2:e juni kl.20.30

 

 

 

Gruppen startar 1:e juni

BONUS 

Då denna gruppen är ny från 1:e juni så kommer även en extra föreläsning. 16:e juni kl.20.30:

”Från rökande latmask till SM medaljer”

En föreläsning om min personliga resa, om bygga pannben, hålla fokus, nå mål och hitta glädjen i det lilla.

Detta är gruppen för:

… dig som önskar utvecklas men också utmanas.

Här får du koll på tankar, lär dig fokusera samt planera så att du får hälsosamma och hållbara vanor.

På det – når du dina mål. Stora som små.

Bonus blir:

Mig Malin som mentor samt gemenskapen med andra som gör sin resa.

Varje månad kommer det ”påminnelser” om att du är på rätt spår, din väg, genom frågor, övningar och inspiration.

* Du får lite mer förståelse om dina tankar vilket gör dig mer positiv, avslappnad och glad
* Lite bättre struktur och kan fortsätta på din väg mot dina drömmar och må. Samt kan förhålla dig bättre till att möta kommande utmaningar
* Möjlighet att få svar på sina frågor (givetvis kan och får man vara anonym)

Fokus är – ditt mående, samt komma framåt, utvecklas. Balansen mellan dessa två.

 

Personlig utveckling
Mental träning

Handen på hjärtat – vet vi inte vad vi behöver göra för att nå det vi vill? Såklart att vi vet, det innebär dock inte att vi gör det…

Mental träning har jag lagt in som en del, rätt mindset, cool med tankarna, inställning och självinsikt. Med andra ord – personlig utveckling Deluxe.

Ha fokus
Mål

Som utbildad Målbildstränare – ÄLSKAR jag mål!

Ser det som en riktning på vart jag är på väg, vad jag ska lägga både min tid, energi och fokus på.

Tillsammans med Mental träning och vara cool med tankarna, är det betydligt lättare att fullfölja och faktiskt sen – nå sina mål.

Praktiskt
Planering

Du har koll och är cool med tankarna, du är redo med rätt fokus för att nå ditt mål men du behöver något mer för att lyckas – en bra planering.

Spontan / planera – jag tror att de flesta väljer det förstnämnda. Men då finns det också en stor risk att tiden/åren går, målet försvinner bort och annat tar ens tid. ”Antingen styr du din tid, annars styr tiden dig”

DU KLARAR MER ÄN DU TROR

Vi klarar så mycket mer än vad vi tror! Men… det är vissa saker som behövs för att vi ska landa lugnt och tryggt, att vi ska våga utmana och utveckla oss men… allt är möjligt så den stora frågan är – Vad vill du?

Mitt företag LADDA OM är baserat på den personliga resa jag själv gjort, som förändrade hela mitt liv. 17 år som latmask, storrökare, fast i ekorrhjulet, orkade knappt jogga 60 meter. Ca 1 år senare tog jag veteran SM silver i just 60 meter.

Det blev min start på mitt företag. Jag ÄLSKAR att hjälpa andra människor att växa/utvecklas, våga mer, det är min röda tråd och jag finns här för att hjälpa dig att må och nå ditt bästa jag – LADDA OM!

Sagt om Malin

”För mig var det vad jag behövde. Någons annans åsikter och tankar. Jag har haft så mycket i huvudet den senaste tiden att jag har haft svårt att strukturera upp och få ner något. Att bara få dina tankar och idéer har hjälpt mig otroligt mycket. Du har skapat många tänkvärda saker som jag ska ta med mig. För andra kanske de har behövt skriva av sig men för mig har det varit bättre att bara lyssna! Tack!”

 

”Malin är en sympatisk och öppen person. Ett perfekt bollplank för besvärliga tankar. När ingen annan vill lyssna finns hon där och ger kloka ord och nya infallsvinklar. Jag känner mig nu fylld med ny energi och kraft att ta mig an vardagen.”

”Med 2 små barn hade jag fastnat. Jag prioriterade inte att åka iväg och träna och träna hemma själv när barnen lagt sig, det var inte så lätt. Efter denna månad känner jag att jag kommit tillbaka. Från en början tränade jag för att ”visa Malin” att jag följt min plan som jag sagt upp men efter bara 1 vecka kände jag hur skönt det var. Jag vill ju träna. Tack Malin!”

”Malin, jag vill gärna ha din hjälp regelbundet”

Fyll i uppgifterna nedan – jag hör av mig med hur du kan komma med i gruppen redan idag