Måndag morgon och jag började dagen och veckan med ett Crossfit pass.

Jag har ännu inte lärt mig vad allt betyder, är för övning och bra är det tycker jag som går dit med helt öppet sinne och inte hinner bli nervös. Idag var inget undantag men väl på plats, tappade jag. Passet blev jobbigt och tungt. Jag blev distraherad och ja, det var inget bra pass. Förr hade ett sådant pass fått mig helt ur balans. Känt mig kass, att det var för svårt, backat från den träningen, egentligen allt så som vi gör när det är jobbigt – försöker undvika det så mycket det bara går. Vi vill inte ha det, vi vill ha det enkelt och bra. Tryggt. Säkert. Allt ska bara rulla på, funka och ja, oftast är det mot detta vi strävar och det är väl bra. Men vad gör vi då när det inte blir så? Som vi tänkt, kanske planerat, hur gör vi då?

Jag ser någon tjusning med att inte ha kontroll, känna mig ”lite dålig” för jag vet att det är PRECIS då jag utvecklas. Lär mig något, om livet, annat eller mig själv. Så vad lärde jag mig imorse? Ganska mycket. Först då la jag passet åt sidan och ser nu fram emot nästa Crossfit pass som är på onsdag morgon.

Vad hade det betytt för dig att klara motgångar, när det inte blir som tänkt? Vad hade det betytt för dig att klara motgångarPå lördag drar februari utmaningen igång – ”Utveckla ditt mindset i 4 steg”, jag hoppas att du är anmäld. Annars gör du det enkelt HÄR

Du kommer att få 4 mail från mig. Med liten tankar och en övning att träna på under kommande vecka. Allt för att du ska få kontroll mer på tankarna, utveckla ditt minset, klara när det inte blir som tänkt, med andra ord utvecklas.

Ser fram emot att hjälpa dig att hjälpa dig!