Det är andra veckan med löpning. Springer mellan 2 och 4 km, ligger på runt 7 km/minuten. Haft lite känningar i knät, vet inte om det kommer hålla, väger fortfarande lite för mycket, känns tungt att springa ”lätt och smidigt”. Och om mindre än 2 månader är jag anmäld till milenlopp och har satt mål på att göra det under 1 timme. Haha, alltså…

Att jag är naiv, har jag hört flera gånger. Inte bara om löpning utan även, väldigt mycket annat. Att jag sätter för höga mål, tror lite för gott att allt bara blir bra, på det sedan alla råd hur jag skulle gjort, att jag borde backa, vara försökt, ödmjuk inför ålder och att prova nya saker. Jag ler. Ibland faller någon tanke själv in och jag blir osäker, men sedan inser jag att jag vill fortsätta vara – exakt såhär!

Jag inser också att mitt mindset, gör livet SÅ mycket enklare! Både hur jag tänker inför att sätta mål, hur jag arbetar framåt, får hinder längs vägen, när jag inte klarar ett mål och faktiskt också när jag klarar ett mål för jodå, jag klarar de flesta mål. Mitt mindset – tack för det! Det har inte alltid funnits där, men oerhört glad att jag har arbetat och lärt mig, så mycket lättare livet blev.

Jag skulle vilja utmana fler att faktiskt utmana sitt mindset… så därför har jag satt ihop en februari utmaning jag hoppas du vill följa med på. Om du skulle vilja få lite mer kontroll på tankarna, inställning, våga mer, eller kan man också tänka – utvecklas. Det är väl det vi gör när vi provar oss fram, testar nya tankar och saker. I 4 mail kommer du att få ett mail med lite text och en utmaning för kommande vecka. Du hittar mer information – HÄR

Ska bli riktigt roligt! Att få dela med mig av mina tips och knep, verktyg och tankar hur DU skulle kunna utveckla ditt mindset!