Provjobba

MED MIG

Att provjobba med mig innebär:

* Att du får inblick /utbildning i hur det är att driva en digital verksamhet

* Du får tillgång till 2 grupper – Create your businesslife samt VIP gruppen (läs mer nedan vad de innehåller)

* Samt tillgång till Malin energi, inspiration, mig som mentor en hel månad!

Samt möjlighet att haka på sommarprojektet – ”Tjäna 5000 kr i sommar” 

Mitt 2019

CREATE YOUR BUSINESSLIFE

Du får: En månad i Create your businesslife och i juni månad kommer utbildningarna bland annat handla om: att gräva där man står för att skapa sig en extra inkomstkälla, personligt varumärke, sälj och vad som är smart i digital verksamhet.

Du får även möjlighet att följa mig ”Behind the scenes” – både hur jag tänker, lägg upp och gör om dagarna.

PROGRAM JUNI

2:e juni – Workshop i mål. Tänka, sätta och nå sina mål. Här sätter vi alla mål för månaden (område väljer man själv)

9:e juni – Utbildning i personligt varumärke, sälj (både produkter och tjänster)

16:e juni – Min föreläsning ”Från rökande latmask till SM medaljer”

30:e juni – Uppföljning med våra mål för månaden, givetvis firar vi!

 

Du hittar mer information HÄR

Mitt 2019

VIP GRUPPEN

Du får även: Tillgång till VIP gruppen 1 månad där ämnena är – Mental träning, mål och planering. Fokus här är ditt mående, samt komma framåt, utvecklas. Balansen mellan dessa två.

Du hittar mer information HÄR

01

Känner du att du är redo för nästa steg i ditt liv?Antingen i driva eget eller arbetslivet i allmänhet? Är du redo att lära dig nytt, vara öppen och nyfiken? Nyfiken även på digital verksamhet, hur du skulle kunna tjäna pengar bland annat via sociala medier?

Svarar du ja på dessa frågor så kan du läsa vidare.

02

”Om du inte använder din kunskap, vad spelar det då för roll att du kan allt?”

Under utbildningarna kommer det övningar jag vill att du gör. Hur mycket tid du lägger är helt och hållet upp till dig men minst 5 timmar vill jag att du ska kunna investera varje vecka. 

Svarar du ja på denna fråga så kan du läsa vidare.

03

HÄRLIGT! Med ja på oavnstående frågor så känns du redo, då är även jag redo att ta emot dig!

Fyll i dina uppgifter längst ner så tar jag kontakt med dig. På meddelande, fyll i vad du gör idag samt vad du ser framåt att du skulle vilja göra. 

Platserna är begränsade! Så sök redan idag.

Vem är då jag som du ska provjobba med?

Januari 2015 befann jag mig i Thailand. Då fick jag ett samtal hemifrån att jag ”nog” var uppsagd. Som ensamstående mamma blev jag givetvis orolig men bestämde mig där och då att aldrig mer vara så skör, från och med den dagen har jag tänket – flera inkomstben. Det var här jag blev intresserad av själva biten – entreprenörsskap. Det var här jag tog in även denna tjänst – att hjälpa andra bygga sina företag.

Jag ÄLSKAR att att hjälpa andra att bygga sina företag. Att se helheten, gräva där man står, gör rätt val när det kommer till sociala medier och – personligt varumärke. Att mina kunskaper, energi och inspiration, gör att de tar sina steg framåt, utecklas är inte bara kul utan ett stort WOW för mig!

– Malin Gustafsson 

Kontakta mig

Jag vill gärna provjobba med dig! Få inblick hur du tänker och driver ditt företag med flera inkomstkällor, samt lära mig mer så att jag kan starta / bygga / lyfta mitt företag.

BEGRÄNSADE platser varje månad för att hålla bästa kvalité.