Det är onsdag och jag är 2 dagar från mitt stora mål! Ett av dem – mitt företagsmål men jag vet att jag nu kommer att klara det och den känslan – WOW!

Jag har tidigare berättat om att jag kände i våras att jag kände att jag behövde skakas om, prova nytt i mitt företag. Det fortsatte skaka och när jag skulle börja jobba i augusti så gick det inte och jag tog ytterligare 4 veckors semester. 

Jag landade, kände efter och då lande jag i vad jag ville. Sedan dess har jag mer eller mindre arbetat. Till en början plockadejag bort vissa tjänster, sedan mycket med nya projektet och sista 2 månaderna har jag arbetat varje helg. Ställt klockan på 5.55, satt mig vid köksbordet och börjat arbeta medan familjen sover. 

De har inte alltid tyckt att det varit så kul att jag jobbar helger… men 2-3 månader i ens liv för att nå mål, vad är det? Precis, ingenting. 

Jag har längs denna resa fått en del hinder, ställts inför tuffa frågor, gjort obekväma val. Jag har gråtit, känt mig stressad för att sedan komma tilbaka och köra på. 

Så hur gör jag?

För att hålla fokus, hur har jag fått mitt pannben att bara köra på, det vill jag gärna berätta och dela med mig av så varsågod (klicka på nedan markerade texten och du får delarna gratis)

9 delar som förbättrar ditt målfokus så att du når ditt mål

För mig är dessa delar GULD värd! Oavsett om det gäller min hälsa, träning inför något speciellt, mitt företag, bygga bra relationer. Alla delar där jag arbetar mot mål, går jag igenom dessa 9 delar och då håller jag fokus, resan till målet blir mer bekväm och så når jag mina mål. Och ja, du är också värd att nå dina mål så knip de 9 delarna idag och fundera på målen inför 2020 – vilka drömmar har du som du gärna vill uppnå?