Malin Gustafsson. 2009 förlorade jag ett vad mot min dotter Hanna och jag började träna under ledning av elittränaren Susanne Lorentzon Borg.  Det var tufft men jag hade bestämt mig. Det slutade med att jag tog flera Veteran SM medaljer i flera olika grenar. Denna resa förändrade mitt liv, på så många olika sätt!

Jag startade företag, provade så mycket jag kunde som var kul, jobbade 15 timmar om dagen för att kunna driva mitt företag på heltid och kände mig duktig, jobba mycket är väl lika med duktig… Så höll jag på i 3 år innan jag förstod ”det funkar inte, jag vill inte jobba/leva såhär kämpande”. Där och då såg jag över min plan, började arbeta mer fokuserat och smart så 1,5 år senare sa jag upp mig från mitt dåvarande jobb.

2017 gjorde jag ännu en stor utmaning då jag blev en del i Team Rynkeby. Jag gick från att första  utomhuspasset inte ens veta att det skulle vara klossar under skorna… till att cyklat varenda meter till Paris på en vecka. Mitt i resan låg jag även inne 4 nätter med ben som var både svullna, sov men faktiskt inte hindrade mig när jag blev utskriven att fortsätta cykla och åter igen slog det mig vad häftig det är när man vågar utmana sig i livet med att först säga ja, sedan lära sig hur. Vill du läsa om Parisveckan dag för dag gör du det HÄR

”Don´t let your dreams be just dreams” brukar jag säga på mina föreläsningar och jag menar det, låt inte drömmar stannar vid bara drömmar. Våga lämna det där ekorrhjulet, inte bara jobb utan även på fritiden. Våga ta ny väg, prova nya saker, säg nej till saker, säg ja till andra, titta upp från mobilen och prata med den bredvid och kavla upp ärmarna och jobba mot dina mål, du ÄR värd att nå och leva det liv som du verkligen vill leva.

Idag hjälper jag i mitt företag andra att må och nå sitt bästa jag, hitta sin väg här i livet så hur kan jag hjälpa dig att LADDA OM och leva det liv du vill leva?