Förra söndagen började jag på mina nya mål som sträcker sig fram 3 månader. Målen… som putsat till, tagit ny riktning men egentligen bottnar i samma ”stora mål” – Må bra – alla dagar. Följa mitt hjärta, grönsaker som känns bra i mage och hjärta.

Jag har hittat 3 bilder på mig som jag känner står för dessa mål. Påminner mig starkt om både var jag kommer från, vem jag är, vart jag klarat och vad jag vill framåt.


Så det är första målet och denna bild – min mål, min väg. Fokus men samtidigt må bra, inte börja gå över lik, kör på rakt i någon vägg utan – Ha balansen längs vägen. Sömn, andning, kost, skogen är väl de delar jag känner spontant är viktiga och ger mig balans.
Bilden togs i Thailand 2015 när jag fått samtal från jobbet att jag ”nog” snart inte hade något jobb. ”Världens chans” avslutades samtalet med och jag undrade hur någon annan kunde bestämma det åt mig samtidigt som jag bestämde mig där och då att aldrig mera vara så utsatt med bara ett inkomsten. Det blev elden i brasan på mig och som fortfarande brinner. 


Att vara entreprenör är så intressant! Ibland är det tjoho och ibland är det tufft. Vet man sitt varför samt jobbar smart, då är det lättare att fortsätta och inte slänga in handduken. När livet gjorde en helomvändning här 2017 och jag plötsligt levde i en storfamilj, så ändras även min syn på mitt företag. Allt gick in i vartannat mer då jag hade nytta av mitt coachande och dessa bitar till att lära känna och bygga vardag med familjen men det blev för mycket av samma och, jag längtade efter en tydligare uppdelning mellan privat och företag. 
När man stannar upp, vågar förbli cool, så visar sig saker vilken väg man ska gå och så även för mig. En liten tanke på ombyggnad har funnits där länge men har inte varit låga men NU, nu kändes det som var dags och jag har lagt så många saker åt sidan och fokuserar helhjärtat på detta. 
Jag kommer arbeta lite i skymundan med mål 2 och fortsätta hålla det för mig själv, just för att vara fokuserad och inte få intryck utifrån men snart kommer jag berätta vad det är jag skapar och delar med mig hur jag framöver ska kunna hjälpa fler att må och nå sitt bästa jag. Det kommer fortsätta vara min röda tråd. 


Min hälsa är mål 3. Verkligen inte det lätt det där med en kropp som skaver, säger stopp, har sina krämpor, man får LADDA OM och ja, jag är väl en svensk mästare på det nu. 
Mitt knä sa stopp för det men tanken är inte helt släppt att springa ett marathon. Däremot har jag lagt det åt sidan nu i höst för att fokusera på att bygga upp styrkan i hela kroppen. Kände att jag vill ha mer styrketräning, har mailat 4 gym utan återkoppling… men femte hörde av sig och jag bokade in en kurs i Crossfit med 3 pass gå-igenom-övningar för att sedan träna själv i 2 veckor. Det ska bli jätte kul!
Med detta mål har jag mycket att säga, som jag vill men det får bli i ett inlägg för sig längre fram. 

Jag har gjort mina förberedelser så att jag var riktigt förberedd att börja på och nu har jag då kört 1 vecka och jag säger check på en sjukt bra start! 
Målet är satt – planen gjort – mitt fokus/pannben är framtaget och putsat – jag är igång och 29:e december ska jag fira för då är jag vara i mål!