”Tänk att det går att skapa sig ett liv som man vill ha” ❤️

”Jag är friiii som en fågel” sjöng jag mitt sista pass när jag cyklande hem från min fasta anställning. Och fri, med det menade jag att vara min egen. Passiv inkomst gav mig mer tid, friheten gav mig ett platsoberoende arbete. Digital verksamhet har verkligen förändrat mitt liv!

🌍 Platsoberoende – gjorde att jag kunde flytta till kärleken i Stockholm ganska direkt, det spelade ju ingen roll varifrån jag arbetade.
❤️ Hanna och min familj – har jag alltid tid och energi för
💙Jobbar med saker jag älskar! Finns inget bättre än att hjälpa andra i mål, oavsett vad det är 🙏🏼

Tänk att det gick att skapa sig det liv man ville. Och vad mycket som händer när man vågar var öppen, för att inte prata om när man vågar öppna nya dörrar, vara lite modig 🙏🏼

”Din framgång beror på – DIG men mest på vad du gör” 💥🎯🙌🏻

Vad du vill, varför du vill det. Men viktigt är också att förstå att kunskap är skit… om man inte använder den. Och att förändringar… det händer inte bara sådär utan förändring kräver att du ändras eller ändrar något, det behöver inte vara stora saker, små saker och steg räknas också. Alla val vi gör ger konsekvenser, om vi så tar steg framåt eller står kvar. Det bästa – det hänger oftast på oss själv, fatta – vilken möjlighet för oss att utveckla oss själva ❤️

Jag påminns ofta om den inre resan jag gjort. Den som kom på köpet. Hur ett litet steg har lett till nästa som lett till nästa och nästa… Hade någon sagt till mig: ”Ta ett stort steg hit”, hade jag inte tagit det. Det hade varit för läskigt. Men små steg utmanar och utvecklar en, får en att våga ta nästa och nästa. Som ringar på vattnet.

Visste du att från och med juni kan du följa mig ”behind the scenes”? Japp, från 1 juni kan du provjobba med mig. Och DU, du får sjuuuukt mycket matnyttigt med dig ❤️🙌🏻

Ta steget eller bara prova – vad passar dig?” ❤️

Jag hoppas att du blivit lite inspirerad, fått igång entreprenörshjärnan och de drömmarna. Kanske du redan tagit steg, kanske du känner att du är redo till att ta ett steg. Jag vill erbjuda dig att ta ett steg med mig.

💻 Create your businesslife – I juni börjar jag ny omgång med utbildning till dig som vill starta eget, skapa dig en extra inkomstkälla (länk i profilen) och själv, är jag SÅ laddad! Hjälpa andra är det bästa jag vet 🙏🏼

❤️ Det har varit rörig tid för många denna vår med arbetslivet, många som känt som jag gjorde där i hyddan 2015 – skör. Och med min resa, min erfarenhet och kunskap både vill och kan jag hjälpa just dig.
Är du fortfarande osäker om du vågar ta det där första steget? Då erbjuder jag dig faktiskt till att provjobba med mig.

Så vad passar dig? Stanna kvar där du är idag, eller prova min hjälp med att få dig att öppna upp, gräva där du står, min inspiration och energi samt en möjlighet att lära dig något nytt? 🙏🏼

Malin, bara ett meddelande bort…💙