Del 5 – ”Man blir inte redo så – KÖR”🙌🏻

Jag får en hel del frågor om att starta eget och tänker jag på min början så tänker jag spontant att de tre sakerna jag vill att du ska ha med dig:

🎯 STARTA – du blir aldrig redo! Jag vet så många som fastnar vid drömmen om eget, vid att ”fixa alla saker först som tex visitkort i flera månader” men alltså, det kommer ingen rätt tid, du blir aldrig helt redo. Du kommer ändå inte ha planen helt klar ändå innan du kör för du kan inte förstå nu innan hur det ska bli, eller vilka vägar som dyker upp så KÖR! . .
🦶🏻Nej, du behöver inte säga upp dig och då starta eget, du kan enkelt starta vid sidan om, något litet, ett litet steg räknas också men du måste ta det där första steget. . .
💻 Ett första steg kan vara att maila mig och fråga mig att hjälpa dig.

Men nu är vi i maj 2020, mitt i Corona tider och jag vill då ge dig 2 alternativ att komma vidare med dina drömmar:

💥 Create your businesslife – Provjobba med mig 💥

Japp, två alternativ, länk till båda i min profil så vad passar dig bäst just nu? Att faktiskt starta om än smått och vid sidan om ditt jobb idag eller, provjobba med mig. Se hur det är att driva digital verksamhet. Skapa en extrainkomstkälla. .

Vad är det DU söker och du vet väl att jag kan hjälpa dig? ❤️

Del 6 – ”Insikter – jobbigt eller utvecklande?” 🎯

Insiktet – många vågar inte ha självinsikt men åh, det är ju dumt att inte ha det… 🙈det är inget misslyckande eller fel på dig, det är här du kan lära dig massor om dig själv, hur du skulle kunna göra, se det så istället!

Mina spontana jobbinsikter:

💥 Bita ihop – är aldrig bra. I efterhand så är jag SÅ glad att jag inte kraschade helt… inte de åren jag började ta upp fighten men också när jag sagt upp mig, det var som ett badkarsplugg som drogs ut, det tog mig ett halvår att känna någon som helst energi… Aldrig mer bita ihop, lovade jag mig då och det har jag också hållit!

💥 För att leva en dröm egen på heltid – behövs pengarna. Så viktigt att kolla på vad som är bra och smart. Pratade med en PT som tog 400 kr i timmen, sedan visade det sig att det var inte bara den timmen. Det var att göra passet, köra dit, vara där lite innan och efter, köra hem, vila lite för man vara ett slut. Det slutade med att dessa 400 kr hade inneburit 5 timmar. .

💥Provar man inte så vet man inte! Tänk om jag inte vågat öppna den där dörren 2015!!! Alltså… så många som jag försökt hjälpa men de är fasta vid att ”Nej, såhär ska min resa se ut”och tja, de är kvar just där, vid drömmen. Och så ledsamt, att många har haft drömmar om eget, tjäna lite extra i flera år, de står fortfarande kvar. Och åh vad jag skulle skicka lite mod och Malin energi till er! Prova… och jag kan hjälpa er ta ett litet andra steg men det första, om det så är att maila mig, det måste du ta… ❤️

Foto: bästa @afmathias

Del 7 – Min dröm / mitt varför / mitt mål ❤️


Vilka varför har du med att gå till ditt jobb? 🥰

Jag ser att det finns 6 saker som drar så mycket, som är så viktiga för mig att det blir liksom svårt att välja en av dem så ja, här kommer de:

❤️ Hanna. Min fina dotter. Jag vill inte vara mamman som bara pratar om drömmar, eller ber henne följa sina drömmar och så står jag själv kvar och inte förverkliga någon av dem…

⏰ Tid. Du kan inte köpa tid… Med en passiv inkomst, så får du mer tid. Jag älskar att arbeta… men jag ville inte arbeta massa och sedan vara helt slut när jag kommer hem till familjen. Jag vill styra dagarna och min tid själv så jag planerar alltid in livet först, SEN väljer jag när jag ska arbeta

👭 Bara bra människor runt mig. Alltså… jag vet hur frustrerade det kan vara att ha kollegor som man knappt kan se på, aldrig mer säger jag för det är så viktning att ha rätt människor runt sig.

🍀 Flera inkomstkällor. Jag vill aldrig hamna där igen, vara så skör med bara en inkomstkälla… Denna dröm ledde också till en ny väg, att jag fick intresse av entreprenörsskap och hjälper andra starta eget eller en extra inkomstkälla. Det blir liksom mindre stress och mer trygghet med en sådan. .
❤️Jag vill hjälpa! Har man gjort denna resa som jag gjort, så ser jag nästan det som en skyldighet att ge tillbaka, att fortsätta hjälpa andra till att må sitt bästa jag. Hjälpa dem att komma framåt. Leva sitt liv. Bygga på deras drömmar och mål. Vad det än är. Alla kan LADDA OM, ta nya tag!
.
Så vad är dina varför att du går till ditt jobb?

Del 8 – ”Lyssna på de som gjort resan du vill göra” 💙

”Driva företag då, vad är dina tips där Malin?”

Väldigt lätt!

Inte lyssna på de som inte vet. Alltså… så många går och frågar människor om att starta/driva eget som inte själv har drivit eget… det är som att gå in till bagaren och fråga hur man byter olja i bilen. Givetvis ska du fråga de som gjort det du vill!!!
Inte lyssna på dig själv… för åh, vad fel det kan bli när oro, rädsla kommer fram… eller när någon säger något som inte är av godo, när man inte vågar ta plats för vad ska de andra tro (något som stoppat mig många gånger) så ja, finns det någon mentor eller som vet vad du vill göra som du kan bolla med, som kan hjälpa dig lite? Bra! Om inte – hallå, jag finns ju här 🥰

Jag gjorde min resa. Sedan såg jag andras resa, hur många det var som gjorde samma fel. Bet ihop, körde på i 190, tröttheten tog över och så backade man sitt företag och drömmar, tog en anställning. Drömmarna om eget, fritt liv, sin dröm, begravdes. Så sorglig. Och behöver verkligen inte gå till så… men om du just nu har den känslan, fråga dig vad som är viktigast för dig – ditt mål eller vägen dit? Väljer du målet… så kanske det är dags att ta ny väg…. ❤️