Vad hade det betytt för dig att få hjälp med att skapa ett bra, stabilt och hållbart ekonomiskt företag så du kan jobba och leva din dröm?

Det hade betytt mycket för mig 2011 när jag startade mitt företag. Då litet, vid sidan om, nischat och så osäker jag var! Jag hade stora drömmar men mitt största hinder var mig själv… så det blev en spännande resa där jag lärde mig massor av att driva företag, vara entreprenör men också om mig själv, att komma över rädslor att våga drömma stort OCH även ta stegen, det har helt klart både förändrat och stärkt mig men det gjorde att jag i början av 2015 la handen på hjärtat och sa: ”Malin, det här funkar inte. Du har drömmar och mål och du är inte ens i närheten, vilka vägar ska du ta för att komma just dit?”

Detta ledde till nya vägar, nya dörrar som öppnades, och stängdes, och juni 2016 kunde jag äntligen lämna min anställning och bli den där fria entreprenör jag ville vara. Där jag låter livet styra arbetet istället för, där jag bestämmer när, varifrån jag vill arbeta, det ger mig den friheten i livet jag så gärna vill ha – en skön livsstil. Det var min dröm, vad är din?

Livet är för kort att inte leva sitt liv…  och så många drömmer om eget, vill inget hellre än att vara sin egen och leva sin dröm och jag, jag älskar att hjälpa anda människor till att skapa sitt företag, som de drömmar och faktiskt är värda. Jag byggde upp mitt företag själv men har under åren förstått vikten av att vara tillsammans med likasinnade. Därav jag skapade

Create your businesslife – Academy