DET har jag nu.

Efter att ha tagit med mig av det jag lärde mig och var med om under 2020 – läs här

Och sedan en brainstorming om vad jag spontant tänker – läs här

Jag började faktiskt att leka med tanken på att vara 50 år gammal. Väldigt långt dit….(6 år) och vad vill jag då ha uppnått, varit med om. Det var lite kul och jag satte faktiskt ett galet mål samt några andra mål som känns rätt, just nu. Vi vet alla att livet och drömmar kan ändras, så det går absolut att ändra och byta ut mål, och jag är säker att vi är många som gjort precis det detta år när Corona kom och ”tog över”.

Så är jag nu klar med mål för 2021. Men, bara fram till juni. När det under 2020 blev ”kaos” och jag gjorde tillfälliga lösningar för hösten, så blev det så bra och det känns bra att tänka just så. Så mål för 2021 första halvan:

  • Hälsa – Jan/feb siktar jag på att jag kommer bli klar med läkarbesöken och fått tummen upp för att vara helt frisk samt ha känslan att jag inte bara mentalt mår bra utan även fysiskt. Milen under timmen, klara 20 armhävningar på tå, komma tillbaka till rätt vikt för mig, är annat jag vill klara (5, hälsa är viktigt men kommer fortsätta låta kroppen styra, inte bita ihop och köra på)
  • Företag – Gå klart den sista utbildningen jag har kvar/går. Ändrade företaget 2019, skulle kört igång allt som i våras men då kom Corona och sen separerade jag. Körde igång i höst och det gick bra! I vår siktar jag på – bättre. Flera mål, stora och små, allt röda tråden hjälpa andra att må och nå sitt bästa jag, samt online (1)
  • Boende/hem – Komma på var, och hur jag vill bo… (2)
  • Ekonomi – Flera inkomstkällor både tror och har jag arbetat för i flera år, i sommar vill jag få upp de där mindre (som tex det senaste, aktier). Tänker inte sätta ekonomiskt mål utan hösten gick väldigt bra, jag fortsätter så och ser att jag då kommer att le stort i sommar (3)
  • Annat – 2021 är året min bok blir klar (viktigt för mig att gå ut med detta mål, det blir mer verkligt då och japp, det är nu dags för den där boken) (4)

Så ser mina mål ut, rangordningen ser ni inom parentesen. Planen (hur det ska gå till)den tar jag som vanligt på mitt målwebinar som jag har första måndagen varje månad. Där går vi igenom mål för månaden, men gör även planen som måste vara hälsosam och hållbar. Jag delar friskt och gärna med mig av hur jag tänker, planerar, skapar bra rutiner för att saker ska bli gjorda samt hur mitt pannben funkar och vilka verktyg jag använder. Man når sällan mål ”bara sådär” utan det behövs en bra plan, struktur och – rutiner för att det faktiskt ska bli gjort.

Skulle du vilja vara med den 4:e januari 20.30 och lyssna, lära och få lite hjälp på traven för dina mål, så hör av dig, då kanske du blir en av dem jag bjuder in som gäst!

Känner mig nöjd när jag ser mitt första halvår, det både ser och känns riktigt bra! Vet att det blir mycket jobb men, Corona ser ut att fortsätta styra och med mycket tid och jag mår bra, så ser jag att jag mer än gärna lägger den tiden på saker jag gärna vill ha och älskar att göra, allt är bara det som känns bra och viktigt för mig.

Hur går det för dig? Är du klar med dina mål för 2021?