LADDA OM VIP

Gruppen på Facebook där det flera gånger i veckan kommer verktyg och inspiration för din personliga utveckling. Från 15 år och uppåt.

Längre ner på sidan läser du mer om vem jag är som håller i denna grupp. Min resa och tänk, min vision om LADDA OM VIP.

 

Till dig, för dig

 

Är du kund till mig idag, kurser eller webbshop, då läggs du automatiskt till i denna grupp, det är mitt tack för att du stöttar mig i mitt företagande.

”Jag tror på DIG! Att du kan mer och bättre, att du redan har allt inom dig för att må och nå ditt bästa jag, som du faktiskt är värd! Jag hjälper dig gärna, går vid sidan om med min kunskap, inspiration, hjälp och energi så att du själv – kommer ta de steg du behöver ta – för att nå det du vill”

Malin Gustafsson

TISDAG 

 Denna dag är ”skaka-om-dag”. Här kommer verktyg, övningar och tips för dig för dig och din personliga utveckling.  Givetvis väljer du själv hur mycket tid och energi du vill investera. Här kommer även frågestund.

TORSDAG

Inspiratationsdagen! Här kommer inspiration från mig eller inbjudna gäster för att höja energin, inspirera dig så mycket att du blir motiverad att ta dig framåt, utvecklas på din väg, var du än befinner dig idag.

HELGEN

Det finns inga genvägar… Om man vill något, komma framåt, har mål,  då får man ta action. Så på helgen  är det planeringsövningar så att du lättare är reda för ny vecka.

Min resa, min kunskap

VEM ÄR JAG, DIN DIGITALA MENTOR?

Malin Gustafsson, entreprenör sedan 2011 på mitt företag LADDA OM där min röda tråd är att hjälpa människor att må och nå sitt bästa jag.

Visst hade jag drömmar och mål men lät det stanna där. Allt kändes långt bort, tiden gick snabbt och så tänkte jag att ”livet är väl helt okej såhär” Rastlösheten och rotlösheten ignorerade jag, tiden och åren gick och så ”plötsligt” hade hela 17 år gått.

Min förändring kom när jag slog vad med min dotter Hanna och förlorade ett vad. Jag började träna friidrott i en ungdomsgrupp där de var mellan 12 och 19 år, under ledning av elittränaren Susanne Lorentzon Borg. Där kom jag, 33 år gammal lite småskadad, rökande latmask och allmänt fast i ekorrhjulet, i det trygga säkra. Att vara i den gruppen var emellanåt väldigt kul men jag ljuger om jag inte säger att det mestadels var jobbigt, både fysiskt och mentalt. Första träningen orkade jag knappt jogga 60 meter, ca 1 år senare tog jag veteran SM silver i just 60 meter.

DENNA RESA FÖRÄNDRADE MITT LIV

Jag lärde mig mycket under året, om träning absolut, om att arbeta mot mål. Om mig själv men mest om livet, som pågår här och nu. Som ger oss utmaningar och hinder, dåligt väder och familjekriser hur gärna vill slippa. Sedan fyller vi på med alla måsten, allt vi ska göra och tid är inget vi har, ännu mindre energi så vem har då tid att följa en dröm?

Jag är utbildad målbildstränare, läst mental träning men mitt största fokus och intresse har varit att lära och förstå hur tankarna påverkar oss. Jag har också lärt mig av mitt nyfikna sätt att leva, äventyren jag varit ute på och målen jag nått.