I onsdags tog jag första steget in i hösten.  Hösten… som inte alls blir som jag tänkt från början men den känns kul, pirrig, annorlunda och ja, det känns riktigt spännande!

Jag var bokad på jobb men blev ändringar så jag fick tänka om. Kollade igenom planeringen för hösten, var ute i skogen och tänkte att jag kan ta det lite lugnt men samtidigt så fylldes det på. Finns jag tillgänglig hemma, så är det lätt att fråga mig och så gör jag det. Eller att börja på något annat. Så det blev ganska mycket med tanke på att jag tänkte ta det lugnt och lite oro kände jag då för att höstens plan inte kommer att gå. Men det vet jag inte nu… så jag slutar leka/hitta på med de tankarna.

Jag har ett stort projekt att sätta tänderna i, så stort att jag lagt allt annat åt sidan. Eller nästan, mitt skrivande och webbshop lägger jag inte ner men annars, har jag på det klara med vad mitt fokus ska ligga. Det kommer onekligen bli en annorlunda höst!

Det kommer gå en del tid och energi åt jobb, så kommer vara extra viktigt att ha också ta hand om de andra bitarna, som morgon- och kvällsrutin, min sömn, att jag äter och tränar bra samt att vardagspusslet funkar med planeringen. Jag flinar lite för det är mycket planerat och det är inte alltid det lättaste att varje dag hålla sig till planen men detta är bitar jag arbetar och har hjälpt andra med, jag använder därför givetvis mina egna verktyg och fokus – En dag i taget. Framåt. Bara göra. Jag är ju även lite ”känd” för mitt pannben. 

Är du redo för hösten?