Igår kom vi hem. Även till Stockholm efter 3 väldigt intensiva dagar. Sådär 200 mil i bil, en heldag på akuten med kärleken (där det visade sig att hans onda handled var bruten så det blev gips, och sen middag med föräldrarna kl.23.00) Det var lite fix, hälsa på farföräldrarna, vara med föräldrarna och så hälsa på min Hanna som bor i Växjö. Jag var trött när vi kom hem sent igår kväll. Men väldigt glad att jag tänkt att jag behövde 2 dagar sent för att landa lite så det har jag nu. 


Vi har landat hemma med nya minnen, allt vi upplevt, leende på läpparna, tusentals foto och så känslan att vara nyförälskad. I kärleken, denna fina man jag upplevt detta äventyr tillsammans med men också i livet. 
De funderingar jag hade innan jag åkte, sakerna som skavde redan i våras men då inte var redo att ta tag i, de har landat. Allt har fallit på plats och det på bästa sätt.Tänk… vad somhänder när man vågar lyssna på magkänslan, stannar upp, inte blir rädd att leva i ovisshet, våga uttala högt vad man vill och drömmer om, brainstorma fritt, vara öppen. Wow!


Jag kommer ändra saker i mitt företag. Igen får jag kanske säga för jag har gjort det tidigare. Så funkar jag. Alltid följa kul och hjälpa andra, pausa det jag tappat lust med, livet är för kort för att lägga energi på fel saker. Eller människor.  Några tjänster ska läggas på paus och den där stora saken jag drömt om länge, den kommer jag däremot ta fram (äntligen!) 


Den ska nu putsas till, ändras, byggas upp på nytt och jag är förväntansfull, känner pirret och det avslöjar att jag är på rätt spår! Då föll även det andra på plats, en sak åt gången och jag har nu skapat en bra plan för mig och för min familj. Vardagspussla, planering, få till balansen och lugnet, samtidigt som allt ska hinnas med i en aktiv familj på 5 personer i hushållet, jag älskar att planera vardagslivet så att det blir både hälsosamt och hållbart – för alla!


Hade det varit av intresse för dig att veta hur jag planerar och får ihop allt med jobb, vardagspusslet och samtidigt behålla energin och livsglädje? 

Jag tycker ju att jag har en bra mall, jag får ihop det bra med min familj och vill gärna dela med mig och hjälpa om det finns intresse.