Jag har fyllt på mitt kärleks- och energikonto, massor! Igår kom jag hem till Stockholm. Med mig hade jag en liten seg trötthet som man har dagen efter en 50 årsfest och 60 mil bilresa på det, men mest hade jag en varm känsla i hjärtat över vilken fantastisk vecka jag haft i Skåne. Jag har träffat så många fina människor, haft härliga samtal och fått varma kramar. Det var tufft att lämna… men jag försöker avdramatisera och inte göra så stor sak av det, utan låta känslan vemod vara där lite, det är väl helt okej att känna sig lite ledsen när man lämnar. Sen lämnar jag den, och tänker på allt fint och bra, jag ler och det är så jag skapa och tar med mig fina minnen med mig framåt.Det är lätt att ta det för givet… friheten som kommer med att vara egen, med att arbeta mestadels online och därmed ha kontoret på fickan. Det är absolut jobb, tufft ibland och ensamt men friheten – ABSOLUT det bästa! Friheten att ha kontoret på fickan, själv styra sina dagar och tider och så pricket över i:et, jag får hjälpa andra människor att må, och nå sitt bästa jag. På flera olika sätt. Alltså…. denna kombination, helt klart det bästa med att vara min egen!

 

 

 

Jag har fyllt på mitt kärleks- och energikonto, massor! Igår kom jag hem till Stockholm. Med mig hade jag en liten seg trötthet som man har dagen efter en 50 årsfest och 60 mil bilresa på det, men mest hade jag en varm känsla i hjärtat över vilken fantastisk vecka jag haft i Skåne. Jag har träffat så många fina människor, haft härliga samtal och fått varma kramar. Det var tufft att lämna… men jag försöker avdramatisera och inte göra så stor sak av det, utan låta känslan vemod vara där lite, det är väl helt okej att känna sig lite ledsen när man lämnar. Sen lämnar jag den, och tänker på allt fint och bra, jag ler och det är så jag skapa och tar med mig fina minnen med mig framåt.

Det är lätt att ta det för givet… friheten som kommer med att vara egen, med att arbeta mestadels online och därmed ha kontoret på fickan. Det är absolut jobb, tufft ibland och ensamt men friheten – ABSOLUT det bästa! Friheten att ha kontoret på fickan, själv styra sina dagar och tider och så pricket över i:et, jag får hjälpa andra människor att må, och nå sitt bästa jag. På flera olika sätt. Alltså…. denna kombination, helt klart det bästa med att vara min egen!

Nyfiken på dig som läser härinne! Är du också egen/entreprenör? Har du drömmar om att bli egen? Eller du har liksom jag, hittat rätt med arbete och är nöjd precis där du är? Dela gärna med dig, kommentera härnedan eller skriv till mig direkt – malin@laddaom.nu