FY! Min första tanke när jag tänker på sista halvåret, som inte blev alls som jag tänkt men vem fick det halvår man tänkt när Corona kom och skakade om… Men det finns andra saker som hände redan i början på året och som bara varit jobbiga. Och Corona gjorde liksom inte saken bättre. Som om inte det var nog så kom juni med mycket av lite till, även tårar och ja, någonstans har jag känt att det är bara att ta en dag i taget. En dag kanske jag berättar lite, eller allt, men inte idag.

En vän la ut denna text och jag tyckte att den var så fin. Och att också inte få panik när det är mycket, eller jobbigt, utan landa, vara lite cool, se att det inte är något större och mer, ingen har dött… men också försöka se de bra sakerna så vi kikar på det

 ”Fyra bra saker med detta halvår”

1)

Jag har firat! Eller egentligen inte… för jag har inte haft tid men jag SKA fira, för i juni hade jag 2 saker som verkligen behövs firas – 9 år sedan jag fick besked från Skatteverket att jag kunde köra igång mitt företag, 4 år sedan jag cyklade hem från fast anställd, bara skulle vara min egen.

2)

Min tanke/mål i vår var att hitta något ”litet jobb” för att komma ut mer, träffa folk, vara i ett sammanhang. Jag hittade ett jobb med sociala medier, det sökte jag och gick långt men inte hela vägen men det fick mig att verkligen förstå hur mycket jag älskar att arbeta digitalt vilket gjorde att jag just nu går 3 utbildningar i ämnet! Och har också fått mig att gå mer och mer åt det hållet i mitt företag – jag vill hjälpa fler entreprenörer att arbeta mer digitalt.

Jag startar därför upp en ny grupp på Facebook i augusti, för alla som vill vara egen, som redan är igång med sina företag, som vill lära sig och arbeta mer digitalt. Där tänker jag dela med mig av små tips, svara på frågor och jag kommer börja med en  sommarmailserie. Så anmäler du dig där, så får du all info om gruppen sen OCH – så får du även mailserien från mig. Digitalisera mer, paketera bättre och det där viktiga som vi alltid kan utvecklas inom – sälj.

Är detta något du känner att du vill bli bättre inom?

Du anmäler dig – HÄR

3)

Jag såg också ett annat jobb. Det var på en Ur & Skur förskola/skola i närheten och åh, fantastisk tanke att vara ute i skogen hela dagarna, och dessutom ha barn runt mig som jag älskar. Jag ville inte ha jobbet skrev jag men vikarie, behöver ni ingen vikarie ibland? Det behövde de och min vår har vissa dagar fyllts av barn och skog men mest – MASSOR av energi! I höst är jag definitivt tillbaka där, i sommar vill jag bara företagsjobba och styra helt själv.

4)

En fjärde bra sak känner jag är att jag verkligen lyssnar och följer är – vad behöver jag för att må bra? Och inte nog med det, jag ger mig det jag behöver. En skogspromenad, sovmorgon, vila middag, äta godis, vara uppe sent, gråta. Jag tror att många vet vad man behöver för att må bra men inte prioriterar eller ger sig det, utan man biter ihop, kör på och ja, jag tror att fler människor hade mått bra av att lyssna mer inåt.

Hur har ditt halvår varit? Kan du hitta något bra med första halvan av detta år?