FÖR DIG SOM VILL:

HITTA DIN BÄSTA AFFÄRSIDÉ

PAKETERA / DIGITALISERA DEN

För du vill ha resultat

Drömmer du om att starta företag, eller skapa en extra inkomstkälla?

I den här kursen får du hjälp att hitta din idé samt ta den vidare så att den utvecklas till företag eller en extra inkomstkälla.

De flesta av oss vet vad vill vill, vad vi behöver göra för att få det men….

 

Vi kanske har fastnat. Det är mycket med allt annat. Man tittar på vad andra gör. Man känner sig stressad, skapar en plan för att sedan orka hålla den mindre än en vecka. Man tar nya tag varje måndag samtidigt som man blir ledsen och frustrerad – ”Varför går det inte? Jag vill så mycket mer!”

Detta är tankar jag haft och ibland – har. Kanske du också. Något av dem, kanske alla men… det finns hopp! Det finns lösningar på allt, även hållbar och hälsosam plan som man enkelt kan följa, man kan få kontroll på tankarna och därmed vässa sin modmuskel, du kan lyckas med precis det du vill, drömmer om och – är värd!

Kursens olika delar:

Modul 1

Kom igång

I den här modulen går vi igenom hur vi kommer igång med kursen och skillnaden som är skillnaden hur du kommer att lyckas – inställningen. Till kursen, lära sig nytt och att driva företag.

Modul 2

Hitta din idé, story, ditt varumärke

För att kunna utveckla ett företag, behöver grunden sättas och det gör vi i modul 2. Här blir du klar med din produkt, din målgrupp, din story samt påbörjar att bygga Nyhetsbrev där de rätta kunderna finns. Mycket personligt varumärke.

Modul 3

Mindset, mål och mod

De viktiga M:en för att komma framåt. Tillsammans med fjärde M:et (mig Malin) så kommer jag i modul 3 hjälpa dig med dessa bitar så att det blir hälsosamt men främst – hållbart. 

Modul 4

Paketera och digitalisera

Jobba smart – inte mycket. Är ledorden i denna del av kursen och här får du verktyg att både paketera din verksamhet, men också digitalisera den mer vilket kommer att ge dig 1) mer tid 2) mer pengar 3) friheten som kommer med dessa 2. Efter denna del har du minst 1 färdig produkt du genast kan börja sälja. 

Modul 5

Planering & struktur

Det är inte alltid lätt att vara sin egen, med allt som ska göras MEN, det går betydligt lättare om det finns en bra planering och struktur. I denna modul skapar du din egen mål-/action och contentplan vilket kommer elda till att du vet vad du ska göra och när.

 

Modul 6

Nu ska vi börja sälja

Du har klart med din affärsidé, vet vem dina kunder är, har koll på tankarna, har paketerat och digitaliserat din kunskap smart, en hållbar och hälsosam plan finns också så sista steget är – SÄLJ.

Här ligger en 14 dagars säljkurs så att du kommer igång, samt verktyg att skapa din egna säljtunnel som passar dig och dina behov. 

”För mig har det blivit en ögonöppnare. Jag har insett att jag har styrt dit livet tagit mig istället för att ta ansvar och styra livet dit jag vill. Sedan många år tillbaka har jag haft en önskan att starta en egen verksamhet men som så många andra har jag sprungit i ekorrhjulet och bara skjutit min vision på framtiden. Tankarna kring verksamheten har varit många och spretat åt olika håll, blandat med rädsla för att våga och inte riktigt tro på sin idé”

Start & pris

JUST NU –  Kurs pågår

DIN INVESTERING – 5800 kr

KURSEN: 6 moduler, 20 lektioner i form av videoinsplade föreläsningar. Här finns även reflektionsfrågor/övningar samt behändiga checklistor. Allt för att du inte bara ska lyssna utan även G Ö R A och på så sätt komma framåt.

———————————

BONUS

När du köper kursen, får du LADDA OM bootcamp som bonus! Läs mer HÄR.

Det innebär att du får:

  • Kickoff 29:e augusti kl.16.00
  • Måndagskvällar kl.20.30 online, 12 veckor med start 6:e september  *
  • Veckomail med pepp, extra tips
  • Avslutning 28:e november och firar stort som smått

* Ämnena varierar varje vecka mellan mål/fokus, personligt varumärke/entreprenörskap, mental träning/tankar, planering/struktur samt frågestund. Det blir övningar, öppen diskussion och mindre föreläsning/inspiration. 

——————————–

Tillgång till kursen 1 år.

”I och med kursen har jag kunnat samla tankar och idéer på pränt, fått fokus. Tidigare var jag vilsen i tankegångarna men i och med utbildningen fick jag en plan som passar mig. Att kursen är min under ett helt år passar utmärkt, då finns en deadline som ger utrymme att lyckas med uppsatta mål. Personligen hade jag en lång startsträcka, svårt att hitta tid, organisera samt strukturera upp själva arbetet. Min AHA-upplevelse blev modulen om MÅL. Inser att jag kommer har stor nytta av utbildningen inte bara i uppstarten av den tänkta verksamheten utan även i mitt nuvarande yrke samt privat”

Efter kursen kommer du att:

Hittat din affärside

√ Klar med vad för tjänst/produkt du har, samt din målgrupp

√ Rätt inställning till entreprenörskap. Så att du kan ta stegen som krävs för att komma framåt

√ Hittat din story vilket gör att du har bra content (material) så att du lättare kan bygga ditt personliga varumärke och få rätt kunder

√ Vara igång med att bygga din e-postlista, där du har, och lättare når din målgrupp

√ Ha klar mål-/action och contentplan, som är hållbara, vilket kommer leda till: att du vet vad du ska göra – och när

√ Du har digitaliserat din kunskap, paketerat den och har minst 1 produkt redo att sälja

√ Du kommer att ha utmanat dig i sälj. Samt ha klar din egna säljplan, så att du kan komma igång direkt och börja sälja efter kursens slut!

Vem är jag som ska hjälpa dig?

Januari 2015 befann jag mig i Thailand. Då fick jag ett samtal hemifrån att jag ”nog” var uppsagd. Som ensamstående mamma bestämde jag mig där och då att aldrig mer vara så skör, från och med den dagen har jag tänkt, levt och arbetat för – flera inkomstkällor.

Jag hade vid detta en heltidstjänst, läste en utbildning samt hade mitt företag vid sidan om och längtade till den dag jag bara var min egen. Jag körde på, hoppades att det snart skulle gå, klarade några år men sedan blev jag så trött.

Det var här jag blev intresserad av själva biten – entreprenörsskap. Det kanske finns smartare sätt att lyckas, hur får man företag att växa och utvecklas, vilka delar behövs och hur ska man kunna få ihop sitt företag så att man faktiskt kan leva på det? Detta intresse ledde till att jag läst flera utbildnignar i ämnet:

  • List Builders Society med Amy Portfield (nyhetsbrev i fokus)
  • Digital She Boss med Helena Biel (bygga onlinekurser)
  • Social Media Manager Mama Said media (ta hand om all sociala medier på företag)
  • Storycatching och Propellermodellen med Alénius & Partners (hitta sin story samt coachande ledarskap)

Tillsammans med tidigare utbildningar Mental tränare och Målbildstränare, samt den personliga resa jag gjorde 2009, såg jag att dessa erfarenheter och mina egenskaper är ett väldigt bra komplement till att hjälpa fler med sina entreprenörsdrömmar därav jag skapade kursen ”Från idé till företag” 

Det har aldrig tidigare funnits så många verktyg/möjligheter att arbeta online – låt mig visa dig!

MALIN GUSTAFSSON