FÖR DIG SOM VILL:

HITTA DIN BÄSTA AFFÄRSIDÉ

PAKETERA / DIGITALISERA DEN

För du vill ha resultat

NY START – 15:e januari

Drömmer du om att starta företag, eller skapa en extra inkomstkälla?

I den här kursen får du hjälp att hitta din idé samt ta den vidare så att den blir företag/en extra inkomstkälla.

De flesta av oss vet vad vill vill, vad vi behöver göra för att få det men… vi gör inte det.

 

Vi kanske har fastnat. Det är mycket med allt annat. Man tittar på vad andra gör. Man känner sig stressad, skapar en plan för att sedan orka hålla den mindre än en vecka. Man tar nya tag varje måndag samtidigt som man blir ledsen och frustrerad – ”Varför går det inte? Jag vill så mycket mer!”

Detta är tankar jag haft och ibland – har. Kanske du också. Något av dem, kanske alla men… det finns hopp! Det finns lösningar på allt, även hållbar och hälsosam plan som man enkelt kan följa, man kan få kontroll på tankarna och därmed vässa sin modmuskel, du kan lyckas med precis det du vill, drömmer om och – är värd!

Jag tror på dig, och vill hjälpa dig komma i mål!

SEX STEG TILL ATT FÖRVERKLIGA

DIN ENTREPRENÖRSDRÖM

Kursens olika delar:

Modul 1

Kom igång

I den här modulen går vi igenom hur vi kommer igång med kursen och skillnaden som är skillnaden hur du kommer att lyckas – inställningen. Till kursen, lära sig nytt och att driva företag.

Modul 2

Hitta din idé, story, ditt varumärke

För att kunna utveckla ett företag, behöver grunden sättas och det gör vi i modul 2. Här blir du klar med din produkt, din målgrupp, din story samt påbörjar att bygga Nyhetsbrev där de rätta kunderna finns. Mycket personligt varumärke.

Modul 3

Mindset, mål och mod

De viktiga M:en för att komma framåt. Tillsammans med fjärde M:et (mig Malin) så kommer jag i modul 3 hjälpa dig med dessa bitar så att det blir hälsosamt men främst – hållbart. 

Modul 4

Paketera och digitalisera

Jobba smart – inte mycket. Är ledorden i denna del av kursen och här får du verktyg att både paketera din verksamhet, men också digitalisera den mer vilket kommer att ge dig 1) mer tid 2) mer pengar 3) friheten som kommer med dessa 2. Efter denna del har du minst 1 färdig produkt du genast kan börja sälja. 

Modul 5

Planering & struktur

Det är inte alltid lätt att vara sin egen, med allt som ska göras MEN, det går betydligt lättare om det finns en bra planering och struktur. I denna modul skapar du din egen mål-/action och contentplan vilket kommer elda till att du vet vad du ska göra och när.

 

Modul 6

Nu ska vi börja sälja

Du har klart med din affärsidé, vet vem dina kunder är, har koll på tankarna, har paketerat och digitaliserat din kunskap smart, en hållbar och hälsosam plan finns också så sista steget är – SÄLJ.

Här ligger en 14 dagars säljkurs så att du kommer igång, samt verktyg att skapa din egna säljtunnel som passar dig och dina behov. 

Bonus är trevligt…

Och de som finns är:

WEBINARPAKET – för februari – juni

Varje månad blir det 2 olika webinar via Zoom.

Målwebinar. Månaden börjar ALLTID med att vi gör en koll hur det gått bakåt, går igenom målen här och nu, ser att vi är i fas och sätter mål för kommande månad.

Frågewebinar. En gång i månaden möts vi på Zoom där man får möjlighet att ställa frågor om kursen, tankar och funderingar som dykt upp. Kan du inte medverka direkt, spelas det in och skickas i efterhand.

Personlig coaching – 3 tillfällen á 45 min

 

Här har vi fokus på dig och din idé/företag.

Jag är ditt bollplank, digitala mentor och du väljer själv under dessa 6 månader då du vill ha min hjälp.

 

BONUSAR TILL

ETT VÄRDE AV 6100 KR!

Efter kursen kommer du att:

Hittat din affärside

Klar med vad för tjänst/produkt du har, samt din målgrupp

Rätt inställning till entreprenörskap. Så att du kan ta stegen som krävs för att komma framåt

Hittat din story vilket gör att du har bra content (material) så att du lättare kan bygga ditt personliga varumärke och få rätt kunder

Vara igång med att bygga din e-postlista, där du har, och lättare når din målgrupp

Ha klar mål-/action och contentplan, som är hållbara, vilket kommer leda till: att du vet vad du ska göra – och när

Du har digitaliserat din kunskap, paketerat den och har minst 1 produkt redo att sälja

Du kommer att ha utmanat dig i sälj. Samt ha klar din egna säljplan, så att du kan komma igång direkt och börja sälja efter kursens slut!

Kursstart och pris

NÄSTA START – 15:e februari Anmälan öppnar i början av februari (vill du få information så fort den öppnar, skicka mail till malin@laddaom.nu)

Kursen släpper en modul åt gången. Det släpps en modul i veckan, allt för att du ska och kan fokusera på varje modul en åt gången.

———————————

I priset ingår:

6 moduler, 20 lektioner i form av videoinspelade föreläsningar. Här finns även reflektionsfrågor/övningar samt behändiga checklistor. Allt för att du inte bara ska lyssna utan även göra och på så sätt komma framåt.

———————————

BONUS

2 webinar varje månad. Virtuella frågestunder en gång i månaden. Här finns jag tillgänglig för frågor, fördjupning, jag är din digitala mentor. Första måndagen varje månad börjar med målfokus träff online för att göra check på följande – hur har månaden gått, var är vi nu, vad händer kommande månad?

TRE tillfällen personlig coaching 

———————————

Tillgång till kursen 1 år.

Och sist, men inte minst…

Du kommer att få resultat då du givetvis gör och följer kursen samt får personlig coaching.

Vem är jag som ska hjälpa dig?

Januari 2015 befann jag mig i Thailand. Då fick jag ett samtal hemifrån att jag ”nog” var uppsagd. Som ensamstående mamma bestämde jag mig där och då att aldrig mer vara så skör, från och med den dagen har jag tänket – flera inkomstben.

Jag hade vid detta en heltidstjänst, läste en utbildning samt hade mitt företag vid sidan om och längtade till den dag jag bara var min egen. Jag körde på, hoppades att det snart skulle gå, klarade några år men sedan blev jag så trött.

Det var här jag blev intresserad av själva biten – entreprenörsskap. Det kanske finns smartare sätt att lyckas, hur får man företag att växa och utvecklas, vilka delar behövs och hur ska man kunna få ihop sitt företag så att man faktiskt kan leva på det? Detta intresse ledde till att jag läst flera utbildnignar i ämnet:

  • List Builders Society med Amy Portfield (nyhetsbrev i fokus)
  • Digital She Boss med Helena Biel (bygga onlinekurser)
  • Social Media Manager med Mama Said media (pågående, ta hand om all sociala medier på ett företag)
  • Storycatching och Propellermodellen med Alénius & Partners (hitta sin story samt coachande ledarskap)

Tillsammans med tidigare utbildningar Mental tränare och Målbildstränare, samt den personliga resa jag gjorde 2009, såg jag att dessa erfarenheter och mina egenskaper är ett väldigt bra komplement till att hjälpa fler med sina entreprenörsdrömmar därav jag skapade kursen ”Från idé till företag” 

Det har aldrig tidigare funnits så många verktyg/möjligheter att arbeta online – låt mig visa dig!

MALIN GUSTAFSSON