UTBILDNING

UTVECKLING

= resultat

Passar du in på något av nedan, så är detta för dig

  • vill skapa en extra inkomstkälla
  • för dig som vill starta, bygga eller lyfta ditt eget företag
  • skulle vilja lära dig mer hur du kan arbeta med sociala medier och online, arbeta hemifrån
  • för dig som blivit arbetslös och vill ha inspiration, samt lära dig mer om personligt varumärke du kan använda/behöva i ditt arbetsliv

Sedan att du är intresserad av och vill lära dig mer om digital verksamhet, öppen till att lära nytt och utvecklas samt nyfiken i din natur, tänker jag är egenskaper du redan besitter.

DET HÄR INGÅR

Mål workshop

Varje månad börjar vi med målen. Även titta på ens varför till önskad förändring och då jag är utbildad målbildstränare, så kommer jag även gå igenom mål. Liten utbildning, liten koll bakåt hur det gått sedan framåt och sätta nya mål för månaden. Med ens varför och mål har vi sedan ett bra utgångsläge för framåt.

2 utbildningar till varje månad inom ämnen som är viktiga och tar dig framåt. 

GRÄV DÄR DU STÅR. Många gånger letar vi utanför oss själva när vi kan gräva där man står.  Hittavad man brinner för, där man kan hjälpa/bidra/arbeta. 

PERSONLIGT VARUMÄRKE ONLINE I dessa utbildningar lär jag dig om sociala medier, hemsida/nyhetsbrev/grupper, hur du kommunicerar, allt du behöver för att bygga ditt företag/en extra inkomstkälla online. Smart och hållbart. 

JOBBA SMART. Effektivitet, planering. Kan vara klurigt att arbeta hemma/online, behövs annat tänk och disciplin och i denna del får du konkreta verktyg som gör att du inte bara drömmer och vill, utan också får action och gör!

SÄLJ. Om du så ska sälja in produkter eller dig själv, så handlar ALLT om sälj! I denna del bjuder jag även in min sambo som arbetat med sälj i 30 år. Han är tydlig och här kommer vi att ta konkreta förslag med chans att ställa frågor.   

MIN RESA. Jag kommer även i utbildningarna dela med mig av min resa, hur jag tänkt, vad jag gjort samt lärt mig. Mina misstag… och mina riktigt lyckade affärer.  

WEBBUTIK ONLINE – Här berättar jag i stegvis hur du enkelt kan bygga din egna webbutik online. Denna del är för de som ser fördelarna med att ha webbutik online, dvs ingen hyra till lokal, tider att passa, stora lager och lön till anställda. I webbutiken är det personlig service – du och direkt till kund. 

 

Utbildningar via Zoom

 

PROGRAM JUNI

2:e juni – Workshop i mål. Tänka, sätta och nå sina mål. Här sätter vi alla mål för månaden 

9:e juni – Utbildning i personligt varumärke, sälj (både produkter och tjänster)

Bonus föreläsning – 16:e juni – Min föreläsning ”Från rökande latmask till SM medaljer” (mindset)

30:e juni – Del 2 i workshop 2. Samt tittar vi på hur juni har gått, har du nått målen du satt?

Create your businesslife. Jag vill inte bara att du ska lära dig, få mer kunskap eller inspiration utan att du faktiskt sätter mål, gör planen, tar stegen och kommer framåt. Givetvis i din takt och du väljer stegen men – att det händer något.

Din investering

1 månad – 1200 kr

3 månader – 3000 kr (då ingår 1 personlig coaching värde 1200 kr)

6 månader – 5000 kr – (då ingår 3 personlig coaching, värde 3600 kr)

Känner du att du ännu inte vill gå ”all in”, så finns även möjlighet att provjobba med mig en månad, få en inblick ”Behind the scenes”. Du läser mer om det HÄR

(Begränsade platser)

 

Vem är jag som ska hjälpa dig?

Januari 2015 befann jag mig i Thailand. Då fick jag ett samtal hemifrån att jag ”nog” var uppsagd. Som ensamstående mamma blev jag givetvis orolig men bestämde mig där och då att aldrig mer vara så skör, från och med den dagen har jag tänket – flera inkomstben.

Jag hade vid detta tillfälle mitt företag (min dröm) vid sidan om en heltidsanställning. Jag studerade samtidigt till Mental tränare och mitt företag var några få timmar utomhusträningar i veckan, med andra ord inget jag kunde leva på. Jag såg tydligt att jag och många med mig hade/har företagsdrömmar, stora drömmar till och med och man kör på. Jobbar massor, tjänar… inte så mycket. Man tänker och hoppas att det är så det ska vara, det vänder snart, man klarar det en tid, vissa klarar något år och sedan blir man trött. Jag blev trött, jag hade gjort samma sak. De senaste 4 åren där hade jag jobbat halvt ihjäl. mig kändes det som och jag var långt ifrån att faktiskt kunna leva på mitt företag. 

Det var här jag blev intresserad av själva biten – entreprenörsskap. Vad är smart och mindre bra, hur får man företag att växa och utvecklas, vilka delar behövs, är väldigt viktiga och hur ska man kunna få ihop sitt företag så att man faktiskt kan leva på det. Jag startade Create your businesslife som är ett slags Community, en del i mitt företag där jag hjälper andra att bygga sina företag. Att se helheten, hjälper till att gräva där man står, gör rätt val när det kommer till sociala medier och – personligt varumärke. Där jag hjälper till med att de tar stegen framåt, är deras mentor och gör det både smart och kul. 

Det har aldrig tidigare funnits så många verktyg/möjligheter att arbeta online så – Häng med och ”Create your businesslife”

MALIN GUSTAFSSON

JA! Jag vill gärna ha mer information, skicka till mig!

9 + 15 =