Create your businesslife – Academy

MINA TJÄNSTER

ACADAMY. För dig som: vill starta/bygga/lyfta ditt företag. Som vill vara egenföretagare och bygga på DINA drömmar. Passar även dig som: vill tjäna extrapengar, idrottsungdom som vill satsa på sin karriär och förstår vikten av att bygga starkt varumärke, vill göra något nytt i livet men vet inte vad, är nyfiken på att driva eget och vill prova på lite på avstånd.

Det här är platsen för dig!

Anmäl dig sommarmånaderna juni eller juli och få 2000 kr i rabatt

DETTA INGÅR

”6 delarna som behövs för att bygga stabilt företag” – Onlinekurs (sälj, marknadsföring, sociala medier, personligt varumärke, ekonomi, planering och struktur, nätverka, storytelling är en del av innehållet)

  • Efter den grundutbildningen kommer du varje månad få kompletterande uppgifter, verktyg till dessa delar
  • 1 mastermind träff online i månaden
  • 1 säljseminarie varje månad. Även om du säljer tjänster/dig själv eller produkter, så är sälj viktigt och något vi kommer fokusera mycket på. Här kommer du att kunna lyfta de frågor du brottas/vill ha hjälp med
  • Minst 2 gästföreläsare varje månad (ämne företag)
  • Min support varje vecka

DU VÄLJER TID

  • 6 månader – 3600 kr (från 1 augusti 5600 kr)
  • 12 månader – 5000 kr (från 1 augusti 7000 kr)

Anmäl dig sommarmånaderna juni eller juli och få 2000 kr i rabatt

Väljer du 1 år så ingår även:

  • ”Tjäna pengar NU” – Kurs i hur man snabbt kan tjäna pengar via sociala medier
  • 1 extra Mastermind träff online varje månad
  • 12 privata coachingar – Varje månad (värde 10 200 kr!)

Vi arbetar i stängd Facebookgrupp. Med din plan att följa, inspiration, verktyg, tips och övningar där du bygger ditt företag men tillsammans med andra som bygger sina företag.

Sök idag till – malin@laddaom.nu – märk med Create your businesslife

Anmäl dig sommarmånaderna juni eller juli och få 2000 kr i rabatt

————————————————————

Vad hade det betytt för dig att få hjälp med att skapa ett bra, stabilt och hållbart ekonomiskt företag så du kan jobba och leva din dröm?

Det hade betytt mycket för mig 2011 när jag startade mitt företag. Då litet, vid sidan om, nischat och så osäker jag var! Jag hade stora drömmar men mitt största hinder var mig själv… så det blev en spännande resa där jag lärde mig massor av att driva företag, vara entreprenör men också om mig själv, att komma över rädslor att våga drömma stort OCH även ta stegen, det har helt klart både förändrat och stärkt mig men det gjorde att jag i början av 2015 la handen på hjärtat och sa: ”Malin, det här funkar inte. Du har drömmar och mål och du är inte ens i närheten, vilka vägar ska du ta för att komma just dit?”

Detta ledde till nya vägar, nya dörrar som öppnades, och stängdes, och juni 2016 kunde jag äntligen lämna min anställning och bli den där fria entreprenör jag ville vara. Där jag låter livet styra arbetet istället för, där jag bestämmer när, varifrån jag vill arbeta, det ger mig den friheten i livet jag så gärna vill ha – en skön livsstil. Det var min dröm, vad är din?

Livet är för kort att inte leva sitt liv…  och så många drömmer om eget, vill inget hellre än att vara sin egen och leva sin dröm och jag, jag älskar att hjälpa anda människor till att skapa sitt företag, som de drömmar och faktiskt är värda. Jag byggde upp mitt företag själv men har under åren förstått vikten av att vara tillsammans med likasinnade.

Så ser fram emot att hjälpa dig ”Create your businesslife” – NU KÖR VI!

Malin@laddaom.nu

Lämna ett svar